Şimdi Ara

YARDIM.ANLIK CMD EKRANI AÇILIP KAPANMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da yazdığım gibi cmd ekranı anlık açılıp kapanıyor.Format attım yine aynı.Neden olmuştur ? Nasıl çözülür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 19 Mayıs 2017; 12:50:23 >

• Up
  • Hocam eğer ki format sonrası lisanslama için kms, sürücüler için ise driver yükleme programı kullandıysanız; revo uninstaller veya benzeri bir program ile onları kalıntılarıyla beraber sistemden kaldırın. Ve sistem başlangıç ekranını açıp ordan grove monitör - microsoft ile alakalı olanlar - lisanslama ve sürücü kurma programları gibi başlangıç programlarını devre dışı bırakıp sistemi yeniden başlatıp kontrol edin. Ya da başlangıç ekranına giriş yapın ( windows 10 ve 8 de görev yöneticisi / diğer ayrıntılar /başlangıç - windows 7 de ise başlat / çalıştır / msconfig / başlatma ) tüm programları devre dışı bırakın sistemi yeniden başlatın. Sorun düzelmiş olursa kapattıklarınızı tek tek açıp sistemi yeniden başlatarak tek tek deneyerek hangisinin sebep olduğunu net şekilde anlayabilirsiniz. Bunlar çözüm olmazsa o zaman sistemde virüs kontrolü yapmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 19 Mayıs 2017; 20:26:0 >
  • Başlat menüsüne 'msconfig' yaz enter a bas.Acılan pencerede başlangıc sekmesine gel .Tüm işaretllileri kaldır .Bilgisayarını yeniden başlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı14

Başlat menüsüne 'msconfig' yaz enter a bas.Acılan pencerede başlangıc sekmesine gel .Tüm işaretllileri kaldır .Bilgisayarını yeniden başlat.

Sorunu hallettim hocam.

Yorum yapan herkese teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.