Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
208.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sık telefon değiştiren biri olarak telefonun bence en büyük eksisi hoparlör sesinin gerçekten az çıkması.Ben dışarda titreşimi açmadan kullanmıyorum bu yüzden.Ekran kasa oranı veya telefonun tipi muhabbetine girmek istemiyorum çünkü birinin beğenmediği bir tipi diğer kişi sırf tipi öyle diye alıyor bunu unutmayalım.Bir diğer eksisi telefonun şarz olma süresi uzun arkadaşlar öyle 15 dakikada sıfırdan %60 muhabbeti yok bu telefonda bunu bilerek alın.Bunun dışında arkası parmak izi çok tutuyor devamlı siliyorum ben.Gelelim iyi yanlarına...O kadar çok ki...Kamera...Özellikle gündüz çekimleri hem fotoğrafta hem video da gerçekten çok çok iyi..Heleki ekranda bakmak...Video da ses kaydı müthiş..Gece çekimleride gayet iyi (S7 daha iyi)..960 ağır çekim eğlenceli ama günlük güneşlik hava istiyor.Yoksa noise var çekimlerde..Kulaklık sesi çok iyi bende HTC 10 kulaklığı var onunla kullanıyorum 10 numara...Parmak izi anında tepki veriyor.Kasma donma zaten öyle bir şey yok..Sırf ekranı yeter cam gibi...Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım...

• AMADEUS36 kullanıcısına yanıt
    Hocam kulaklık ses çıkışı htc bir telefonla kıyasladığınız zaman nasıl? Htc 10 ile note 8 ı kıyaslayınca htc 2 katı ses çıkarıyor. Yani Samsungda bi dandiklik var bu konuda. Xzp de durum nedir?

Bir de ekran konusunda, Ekran full hd çalışıyor. Hdr 10 olsa da diğer 2k ekranlı telefonlara göre piksel sayısı düşük. Kalite durumu nasıl? Bazı ayarlara oynayınca tamamen 4k da yapılabiliyor bunu denediniz mi?

Bir de ısınma olayı var. 835 li u11 de ısınma olmadığı söyleniyor. Xzp de durum nasıl?

Aslında ben htc kullanıcısıyım m8-m9-10 diye devam ediyordum. Bir telefonumu servise verince idarelik olarak z2 kullanayım dedim. Kulaklık ses performansı çok hayal kırıklığına uğrattı. Şimdi u11 ile Xzp arasındayım bu yüzden soruyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustang10 M kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle merhaba

1) 4K +HDR olayı. 4K olayı uygulamaya göre devreye giriyor desteklediği takdirde ama HDR sürekli. (netflix amazon prime 4K olarak destekliyor.)

2) Gelelim ses olayına 7,0 la geldiğinde cihazın ses olayı kısılık diğer markalar gibi bangır bangır çalmıyordu ama 2 Adet Stereo Hoparlör ekranın üst ve alt kısmında sana bakıyor vaziyette yerleşmiş ve oyun film izlerken temiz bir ses alıyorsun. 8.0 Oreo ile bu ses olayı %50 arttı eskiye göre daha iyi ve tatminkar sonuçta temiz berrak bir ses alabiliyorsun. Bazı arkadaşlar çatlama çızlama olayını yaşamış benim cihazında böyle bir şey yaşamadım. Kulaklık performansını şuan tek geçerim. Hi res destekli bir kulaklık olursa zaten nirvanaya ulaşmış olursun.

3)Pil performansı hangi testlerde iyi gözükmüyor?? Öncelikle pil konusunda şuan muazzam bir performans gösteriyor ben bile şaştım alırken bu batarya nasıl dayanır diye düşündüm bu kader çok özellikli bir cihaz için kısaca şöyle diyim sana yoğun kullanımda (wifi 4.5G oyun (NFS NO LİMİTS - MORTAL KOMBAT X - RULES of Survival) email mesaj whatsapp ve telefon konuşmaları) 7-8 saat aralığını rahat görüyorum telefonu normal kullanmıyorum gerçekten. Stamina modu ve ultra stamina modu var. Yanılmıyorsam bir makalede okumuştum cihaz senin uygulama kullanımlarını hafızasına alıyor ve kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakıyor yada minimum düzeye çekiyor.

4) Cihaz biraz ağır gelebilir ama malzemesi ona göre sağlam 2 metreden yere düşürdüm 3 günlük cihazdır daha içim cız etti dedim telefon paramparça oldu yerde fayansın üzerinde yüz üstü yatıyordu bi çevirdim ekranı çizik yok sadece köşe çerçevesi nde ufacık boya atması var ki sonrasında kaçkere düştü bel hizasından telefon sağlam kılıf kullanmıyorum nede kırılmaz cam adamlar malının arkasında güvenli sağlam cihaz yada ben çok ballıyım :) kaygan bir telefon haberin olsun. Yani alırsan iyi ki almışım dersin. Diğer telefonla kıyasla kafana yatarsa alırsın bu tecrübelerim tam 7 aylık bir kullanım sonucu oldu. İyi Akşamlar

• Arkadaşlar ekran koruyucu kullanan ya da deneyen var mı/oldu mu ? Ben ön arka istiyordum ama çok şey istiyormuşum onu anladım,öne bile bulmak zor arkaya zaten bulamadım.Kullanan ya da deneyip beğenmeyip atanlar falan varsa fikirlerini paylaşabilirler mi

• Mustang10 M kullanıcısına yanıt
    Bende daha evvelden HTC 10 vardı onu sattım kulaklığını vermemiştim o kulaklığı kullanıyorum.Poweramp ta yüklü bende o programla beraber kullanınca zaten kötü kulaklık sesi veren telefon olmaz herhalde..)))..HTC 10 zaten ses bakımından çok iyiydi ben poweramp i kullanmadan kulaklıkla müzik dinliyordum ha bu telefonlada bu programla dinliyorum bass ve tizz ayarını uygun yaparsan aynı kaliteyi veriyor.Ama dış ses az maalesef belirttiğim gibi..İşyerinde çalışırken sıkıntı yok ta sokakta titreşim açık olsun..Ben youtube den 4K yayın açıyorum veya indirip seyrediyorum tadına doyum olmuyor ama devamlı 4K yok herhalde..Zaten ekran canlılığı o kadar güzelki doyamıyorsun bakmaya...Ben fazla oyun oynamadığım için bende ısınma olmadı uzun süreli oyun oynayan arkadaş varsa bi ona sor istersen.
  • ben tam kaplayan bir cam koruma aldım sadece çerçeve kısmı yapışıyor ortası yapışmıyor ekran görüntüsünü de acayip bozdu eiroo marka 50TL ye aldım pişman oldum çıkartıp attım. Spigenin ekran filmi var sıvı ile uygulanıyor sıvıyı ekran filmine sıkıp uygulanıyor kafamı çeliyor denesem mi denemesem mi diye
  • Generation Y kullanıcısına yanıt
    Evet benim de o ve diamond protect ilgimi çekiyordu ama yorumlarda çok işe yaramadığını söyleyen insan olunca vazgeçtim az para da değil ekran koruyucu için.Neo flex HD var spigenin XZP için kenarları kalkmaz falan diyor tanıtımında tabi ne kadar doğrudur bilemem sonuçta iyi oturmayanların da hepsinde bu yazıyor :D Bu dediğim normal ekran koruyucu sıvı falan değil sanırım bunu alıp deneyeceğim deneyen varsa belirtse iyi olur aslında

• denemek istersen bende merak ediyorum nasıl bir şeymiş tecrübelerini burada paylaşırsan sevinirim :)
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Xz pro şubat sonu mwc de tanıtılacak ve haziran ayında satışa çıkacak. Özellikleri:

-5.7 inç 4k ekran. ekran kasa oranı yüzde 75 80 arası, çift arka kamera 19 mp f1.7 motion eye ve 12 mp ikinci kamera 2x zoom

- ön kamera xz premiumla aynı

- ips lcd yerine oled panel

- sd 845

-ram 6gb

-depolama 128gb

-3420 mah pil

• macheda10 M kullanıcısına yanıt
    Hocam kaynak?? Eğer cihaz böyle gelirse vah diğerlerinin haline

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oled nedir ya şu led ekran olayını bitirsinler mobilde alayı sorunlu ben Sony'nin IPS ile devam edeceğini düşünüyorum şuan mobil için biçilmiş kaftan renkleri bu kadar gerçekçi veren yok herhalde SLCD unutmayalım o da iyi.

845 inde kullanılacağını pek sanmıyorum.

Diğer özellikler muhtemelen gelecektir düşük diyafram değerleri kamerayı merak ediyorum adına yakışanı yapmalı Sony öte yandan en güçlü Amiral gemisi olacak yinr fiyat bandı nolur bunun +3500 ten girer herhalde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 30 Aralık 2017; 14:14:3 >
  • smsmart kullanıcısına yanıt
    Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü

• macheda10 M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim direk link versen daha kolay olurdu :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar xzp cihazımla akıllı temizleyici kapattıgım halde 4-4.5 saat ekran süresi ancak alıyorum. Cihaz güncel 8 yüklü. Oyun oynamıyorum face watsap instagram takılıyorum mobil veri ful açık. Arka planda bi uygulama şarjı çok yiyor ama bi türlü bulamadım. Telefon boşta %10 12 arası degişiyor sizce ne yapmam lazım

Saygılarımla iyi forumlar...

• reis80 kullanıcısına yanıt
    Bu tarz sorunların altında hep facebook çıkıyor.. Onu bi kaldır öyle dene hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smsmart kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)

• arkadaşlar xz1 ve xz premium arasında kaldım o yüzden ikisinin de ana konusuna sormak istedim hangisi tavsiyeniz?
  • Özellikleri hemen hemen aynı olan 2 cihaz. Benim tercihim tek elle kullanım açısından daha rahat olan ve fiyat açısından 400 tl daha ucuz olan xz1 olur.

• XZ Premium almayı düşünüyorum lakin aklıma takılan sorun var. Youtube'daki neredeyse tüm incelemelere baktım. Kamerada OIS olmadığını biliyorum EIS bulunuyor ancak ne kadar başarılı hala fikir sahibi olamadım Özellikle aşağıda verdiğim linkte oldukça fazla sarsılma gördüm. Bazı incelemelerde ise neredeyse görmüyorum. KUllananlar fikir verirse sevinirim. Benim için oldukça kritik bir nokta burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 31 Aralık 2017; 16:42:12 >

• Merhaba arkadaşlar! Son zamanlarda kameranın "Öngörülebilir yakalama" özelliğini kullanamıyorum. Hani bir anı çekmek istiyorsun da cebinden çıkartıp deklanşöre basarken kamera açılıp sen çekene kadar aslında birkaç kare öncesini çeken özellik... Var mıdır aynı sorunu yaşayan?

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.