Şimdi Ara

Zotac GPU madenciliğini destekleyen tweet attı, üstüne oyuncuları etiketledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Raytracing ve Dlss gibi gereksiz özellikleri çıkarsınlar daha güzel coin çıkartır herhalde.  

  • Amma çok ahlaksız madenci var forumda, bir de utanmazlar ki konuşuyorlar da konuşuyorlar. Hem arsızım, hem yüzsüzüm, nerde benim kulak tozum.

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Değil mi yani. Firmanın amacı para kazanmak, isteyen satın aldıktan sonra çöpe atsın, umurlarında değil ki.

  • zotac denen çöp, oyuncuyla dalga geçer oldu.. inşallah madencilik tamamen çökerde zotac firması onla beraber gider.. bu günden sonra zotac alacağıma 9 taş oynarım daha iyi..

  • Lan Hatta bunun kafasıyla bir de pandemiyi birleştirip bir haftasonu evde geçirince öfff
  • Madencilerle oyuncular aynı anda göçse de ortam biz emekçilere kalsa ya la?!

    "Eğlenmek için manyak görüntülere gerek yoktur" minvalinde eğlenceye odaklanan işler çıkarsa birileri. Nintendo süper tutturmuştu, tam onikiden vurmuştu mesela.

    Bir yandan 400 lira bir oyun, bir yandan ekran kartı muhabbeti... Milyar dolarlık oyun şirketleri. Sürülen koyunlar... Bu iş ben gençken böyle değildi. Bu derece ağır ticari değildi. Boku çıktı muhabbetin. Alayı patlasa mutlu olurum.

    Yıllar önce bıraktım oyunları. Daha doğrusu hala ara ara tropico falan oynuyorum. civ oynayan kaç kişiyiz mesela? C&C? Hala red alert oynar mı bir insan?!

    Neyse, şaka bir yana, bu işlerle zaman geçirecek zamanım olsa büroda yatan CNC makinesini toplarım. artık böyle. Tüketmiyorum, üretiyorum. Lazer CNC de var, 3d printer da var, CNC de var.

    Bir ara da dizgi Makinesi alacağım kafayı kırıp. Ama henüz 6500 dolares ateşleme durumum yok. bir mal oyun pc'sinden daha mantıklı gibi... Neyse...

    Bence, pandemi etkileri normalledigi an normale döner. En büyük sıkıntı 4gb ekran kartlarının etherium kazmak için çöp olmuş olması. Şu anki panik halinde kart toplama bundan. O panik geçince, çin tedariği de normalleyince zamanla bu iş normale döner...

    Aranızda ram krizini hatırlayacak kadar yaşlı olan kaç kişi var? Panik yapmayın. Oyuncuya kart yetismezse, oyun firmaları kartçılarla olan anlaşmaları bozar, sizin kartı kanırtmayacak çözümlerle gelirler. O yüzden üretici, oyuncuyu küstürmez. Çünkü mining bugün var, yarını belli değil. Oyuncu ise hep var olacak.

    Sakin olun siz. Bu ara dolarinizi kart olarak değil, dolar olarak saklayın. 1-2 yıla tekrar bir düzene gireriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ekran kartları dönemi tarih oldu. GeForce now gibi sistemlere kaldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu duruma oyun geliştiricileri ne diyor acaba? Yakında oyun satabilecek kitle kalmayacak o zaman ne olacak? Bu iş bir yerde patlayacak ama nerede o bilinmiyor.

  • madenci ayağına kadar gelip, garantisiz, paketsiz, piyasanın üstünde fiyata alacaksa üreticinin canına minnet, oyuncuyu kim takar.

  • Hocam firmalar için önemli olan satmak bu hemfikir olduğumuz durum da olası senaryoları düşünmeden dümdüz yorumlamış herkes olayı müşteri potansiyeli de önemli ortaya atayım bir senaryo bu firmalar oyuncuları bezdirdi oyuncu camiası nın %70 i konsola geçti diyelim 1-2 sene düzen bu şekilde gitti sonra bu kar ettiren coinler dedi ki biz sisteme 10.000 karttan az kullanıcıları almıyoruz bu işi mevcut büyük mining firmalarıyla sürdüreceğiz nvidia ve iş ortakları kime kart satacak sonra bu işin asıl kitlesini kaybettikten sonra ? belki ben abartı düşünüyorum siz haklısınız orasını bilemem

  • Eth fişi çekilecek gibi duruyor ama hayırlısı.

  • Biri de çıkıp bu karaborsacılıklar için dava açmayacak mı acaba? Şöyle mahkemede okkalı ceza yeseler filan güzel olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunya Capında Bu İsi Cozmek İcin Cıkacaksın Kripto para diye birsey kabul etmiyoruz diyecek Devletler...


    Ulke Capında cozmek icin ise Okkalı Vergi Getireceksin,Karaborsa,Stokculuk dan yapan herkese Distribitor,Perakendeci,İnternet kafeler,Bireysel im deyip 2den fazla Ekran Kartı alıp 40/100/400 kart alıp Evde,isyerinde,Ciftliklerde,Sanayide bu isi yapanlara Cezayı keseceksin.Baska turlu cozulmez.

  • vay oç zotac

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cem300

    Şu kripto para saçmalığının sonunun gelmesi lazım..

    saçmalık dediğiniz sistem daha yeni yeni başlıyor..çin kendi dijital parasını kullanıma sundu geçen ay,1-2 yıl içinde kağıt yuan yerine geçecek ve tamamen dijital para ile devam edecekler.Gelecekte zaten reel para birimlerinin yeride yok,elon musk bile kendi para birimini yaratma peşinde ve daha yeni 1.5 milayr dolar değerinde bitcoin alımı yaptı.Rig işine girenlerde zaten yükselişte olan her türlü kripto parayı kazıyor kolayca,kısacası saçmalık dediğiniz şey hayatın gerçeği ve bu değişmeyecek..

  • Hesabını kitabını yapmadan. Fiyatların sürekli yükseleceğini veya bu seviyelerde de kalacağını düşünen çoğu madencinin canı yanacak.

    Şu an kripto dünyasına kurumsal şirketler girdi. Bu şirketlerin çıkış noktası olacaktır (bunlar vizyoner doğal yatırımcı değiller, ivmeyi görüp salgın döneminde iş yapamayan sıcak paralarını değerlendiriyorlar). Bunlar elbet çıkacak, kurumsal yatırımcılar çıktığı için fiyat zaten düşecek, bununla panikleyen bilgisiz yatırımcıda çıkacak ve daha da düşürecek. O zaman o ekran kartları ellerinde patlar. Güvenmediğiniz adamdan ikinci el rtx 3 serisi almayın bir sene sonra derim.

    Pandemi ne zaman gündem olmaktan çıkar, fabrikalar açılır sıcak paranın yatırım yapıp kar yapacağı ortam çıkar o zaman kurumsal şirketler bu piyasadan çıkacak. İkinci bir etkende karlarını yüksek tutmak için doğal bir düşüş trendi olursa çıkacaklar.

    Not: Bu bir yatırım tavsiyesi değildir (Bu düşmenin ne zaman olacağını bilemeyiz bitcoin 100 bin dolar olduktan sonrada düşebilir.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 18 Şubat 2021; 10:38:0 >




  • Madem öyle ekran kartı üreticileri kendi tesislerini kursun kimseye satış yapmasın miningden vursunlar parayı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

    Sinirden saçmalamaya başlamışsınız gidin bir elinizi yüzünüzü yıkayın  



    Alıntıları Göster

    Tavsiye isteyen oldu mu? Üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tamacti Jun

    Madem öyle ekran kartı üreticileri kendi tesislerini kursun kimseye satış yapmasın miningden vursunlar parayı

    Ekran kartını fahiş fiyattan en basit madenciye bile onlarca-yüzlerce adet satabilme garantisi varken, ne diye tehlikeli bir iş olan madenciliğe girsinler ki? Adamlar ekran kartını satıp parasını alıp keyif çatıyor, kârlarını 5-10 kat arttırabiliyor. Üstelik zarar etme sorunu yok, sıcak para alıyorlar çünkü. Madenciler ise her an zarar etme, ellerinde patlama riski taşıyor. Sadece 1 balina BTC satışına başlayıp %10 düşüşe sebep oldu mu ortalık toz duman olacak.

  • Kripto paracıların yaptığı yatırımları düşününce pazarlama konusunda iyi bir strateji

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.