Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (1818. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54.228
Cevap
1.402
Favori
2.579.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18161817181818191820
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emin936 E kullanıcısına yanıt
    Pardon arkadaşım mesajlardan göremedim bir an sanırım.

    Danyang Bright Vision Optical Eyeglasses Co ile Bright Vision aynı satıcı : Store No: 201163
    Danyang Bright Vision Optical Eyeglasses Co (LİNK)
    https://store.donanimhaber.com/1a/dd/8b/1add8bb1d7ca8b20b2b2fe8dd0273ad7.jpg
     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

    Aslında bu markalı da, markasız da olsa gözlük konusu gerçekten önemli..
    Ben Progresive olmayan bir gözlüğü 380 TL'ye aldım Türkiyede.
    (yumuşak geçişler yok, Göz bebeğini sağa sola oynatınca görüntü Flu oluyor çünkü)
    Çerçeve çok hafif, Cam da öyle, ama 158$ ediyor bugünkü (2,40) kur'dan hesaplayınca bile..
    Oldukça fazla kazık yiyoruz bu gözlüklerden..

    Güneş gözlükleri için de aynı durum geçerli... RB gözlükler bile en ucuz 350 TL'den başlıyor.

    Gözlüğüm:
    https://store.donanimhaber.com/1a/71/b0/1a71b0a6d8759a4c22f2dd09bf5d097b.jpg
     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demayc -- 18 Aralık 2014; 10:15:56 >




  • 11.11 de timezone adlı satıcıdan alınan saati gelen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoseyir.com ALİEXPRESS incelemesi yayınlamış

    ALİEXPRESS İNCELEMESİ :

    Aliexpress toptancı platformu olan Alibaba nın perakende sitesidir.İkisinin mantıgı tamamen farklıdır.
    Aliexpress Çin kaynaklı bir satıcı platformudur.Mantıgı Türkiyedeki sahibinden.com gibi çalışır.Hiçbir ürün Aliexpress e ait değildir.Satıcılar kendi dükkanlarını açıp satışlarını buradan yaparlar ve Aliexpress e komisyon ödenir.
    Genel Hatları
    1-Aliexpress devasa boyutta bir alışveriş sitesini.Kelimenin tam anlamıyla aklınıza gelebilecek olan her şey bulunur.Kırtasiye malzemesinden , çiçek tohumu yada fabrika makinelerine kadar.
    2-Satıcılar ağırlıklı olarak Çin in Shenzen ve HonKong bölgesindedirler.Ama burada satış yapan Endonezyalı veya Taiwan lı satıcılarda epey var.
    3-Bol miktarda üçkağıtçı satıcı olduğu gibi neredeyse ayı sayıda güvenilir satıcı var.
    4-Yakın zamana kadar Paypal kabul ederken artık paypal kabul etmeyip parayı kendi havuzunda tutarak onaydan sonra satıcıya aktarıyor. (ebay, gittigidiyor sistemi)
    5-Ürün kaliteleri çok değişken 5 $ lık aynı ürünü bir başka satıcıdan 4$ a aldandın kalite birden düşebiliyor.
    6-Satıcıların bir üç kağıdı ürün fiyatını düşük gösterip, kargo fiyatını yükseltmek.Normal şartlarda Çinden Türkiye’ye kargo normal posta ile 0,5 dolara falan geliyor.Satıcılar özellikle elektronik eşyada hızlı kargo fiyatını 20-30 dolara çıkarıyorlar.
    7-Aldığınız ama size ulaşmayan yada hatalı ürün , arızalı ürün olması durumunda önce satıcı ile mailleşiyorsunuz daha sonra anlaşamazsanız (benim anlaşamadığım satıcı olmadı) aliexpress üzerinden hallediyorsunuz.
    8-Sürekli alışveriş yapanlar için e-trade isminde bir programları var.eklediğiniz tüm satıcılarla chat ortamında konuşabiliyorsunuz.Ama genelde Çin saatine göre çalıştıklarından gece online oluyorlar.
    9-Anlaşabilmek için giriş seviyesi ingilizce yeterli.

    SATICI NASIL SEÇİLİR?
    1-FEEDBACK
    Seçilecek olan satıcı kesinlikle feedback oranı yüksek bir satıcı olmalı.Şahsen kolay kolay %90 altına bakmıyorum.Tabi burda şu önemli 10 satış (order) yapıp feedbacki %95 olan ile 5000 satış yapıp feedbacki %90 olanı ayırmak lazım.
    2-ORDER
    Yapılan satış sayısıdır.Order ı ne kadar yüksekse o kadar satış yapmıştır.Burada dikkat edilecek iki nokta var .İlki toplam satış sayısı, diğeri ise almayı düşündüğünüz ürünün satış sayısıdır.
    Baktınız feedback %99.Satış satısı 10000 .Fiyat da uygun .DİREK ATLAMAYIN.Bu adam o güne kadar agırlıklı ne satmış.Belkide o güne kadar sadece kozmetik ürünü, takma tırnak vs satıyordu.Bu ürünlerin içine 3-5 tane elektronik eşya ekledi.Bu adamın elektronik satışı yada ilgilendiğiniz ürün grubunun satışı yoksa uzaklaşın.
    3-YORUMLAR.
    Kullanıcı yorumlarını okuyun.EXCELLENT yazanları direk geçin benim gibi üşengeçler eline aldıgında ürün sorunsuzsadirek 5 yıldızı verir.Gerçekten kullanıp yorum yapanları bulun.
    Yorum yapan kişilerin ülkelerine dikkat edin.Brezilya vb. güney amerika ülkelerindeki alıcılar genelde biraz daha yüksek not verir.Rusya gibi ülkelerde not kararınca verilir.
    Alıcılar arasında Türkiyeden birisi varsa ve 5 yıldız vermişse (satış tamamlanmışsa) gümrük konusunda sıkıntı olmadıgını düşünebilirsiniz.

    NE ALINMAMALI?
    1-Kesici delici aletler.
    Şahsen ben birkaç bıçak aldım.Ama bunlar çakı tarzındaki şeylerdi.Kalkıp keskin bir kılış sipariş verirseniz gümrükte kalabilir, alamazsınız.
    2-Patlayıcılar.
    Özellikle havaifişeklerden uzak durun.
    3-Kolay kırılabilir ürünler.
    Normal kargo uçakta çuvallarla taşınır.Paketi nekadar sağlam olursa olsun süs cam eşyasının kaderi kırılmaktır.
    4-CEP TELEFONU :)
    Fiyatlar ne kadar akıl çelsede bulaşmayın derim.Çünkü tespiti halinde gümrükte kalır alamazsınız, ve geri gönderme imkanınız da çok zor.Ayrıca IMEI sorunu nedeniyle kısa süre sonra kapanacaktır.

    NE ALINIR.?

    BİLUMUM ıvır zıvır, çakı çakmak ayna tarak.Özellikle gadget denilen küçük aksesuarlar, kablo, dönüştürücü, gibi.
    Hafıza kartlarına iyi yorumları olan haricinde bulaşmayın .Yoksa 10$ a 256gb microsd bulup telefondada 256 gb görürsünüz ama dosya yüklerken 8. gb ta doldu uyarısı alabilirsiniz.
    Hertürlü telefon kapagı, kılıfı, vs alabilirsiniz.

    NE KADAR ALINIR?
    Alacagınız ürün ucuz diye kalkıp 100 tane sipariş verirseniz ve gümrüğe takılırsa vergisini ödersiniz.Bu nedenle kişisel kullanım miktarı kadar sipariş verin. 3-5 adet.

    NASIL GELİR?
    Freeshipping ile .Yani ücretsiz kargo.Bu Çin in devlet postasıdır ortalama 3-4 haftada Ptt aracılıgı ile teslimat yapar.Birde Çin Devletinin bizim APS gibi çalışan EMS kargosu var.Bu daha hızlı 1 hafta gibi bir sürede teslimatı var ama yaklaşık 20$ dır.
    HongKongpos, ChinaAir Mail, Singapurpost, TaiPost vs.. hepsi aynı kargo diyebilirim.
    Mecbur kalmadıkça DHL, FEDEX, UPS gibi şirketlerle kargo istemeyin.Bu firmalar tüm ürünlerini sıkı bir gümrük kontrolünden geçirtir.Ve şüpheli olabilecek her paketi bekletir.Ürününüz yasal olarak alınan ve teslim alabileceğiniz bir ürün dahi olsa gümrüğe takıldıgında Ptt ye 2 tl depo kirası verirken bu firmalarda 100-200 tl sizden ardiye ücreti alınır.Bu nedenle geri yolladıgım ürünler oldu.
    YORUMLARDAN:
    * Aliexpress ten alışveriş yapacağım zaman %95 lik iyi feedback’e ek olarak Türkiye’den en az 5 iyi feedback’i olmasına dikkat ediyorum. Zira Türkiye gümrüğünde vs. sorun yaşayan insanlar bu durumu satıcıya yansıtmaya kalkıştığından kötü yorum olarak ekleniyor. %95 olumlu feedback en az 5 Türkiye kaynaklı feedback ile minimum sıkıntı çözümünü oluşturdum kendimce. Tabiki elektronik harici. Tavsiye ederim bu yöntem %95 çalışıyor.
    * Muadili sitelere nazaran fiyatların çoğu üründe epey ucuz olduğunu görünce sebil gibi tonlarca ıvır zıvırın içerisinde kayboluyorsunuz. Şahsi tavsiyem eğer bu siteye giriyorsanız akşama kadar kendinizi aradığınız şeylerin çok çok dışında ürünlere bakarken bulabilirsiniz. Bu da galiba e-ticaretin ne boyutlara ulaştığının göstergesi. Hala bisikletim için verdiğim sinyal lambalarımın gelmesini bekliyorum. Bu arada direk internet bankacılığı üzerinden sanal kart oluşturup direk kart ile ödeme yaparsanız ödemeniz 24 saatten daha kısa sürede onaylanıyor. Bunu da dip not olarak belirteyim benim şahsen hep öyle oluyor.




  • DEAL EXTREME- (DX) İNCELEMESİ
    DX Link

    Bu siteyi Çinin Amazonu gibi veya ,Türkiye’deki Hepsiburada, Hızlı Al vb. siteler gibi düşünebiliriz.
    Satılan ürünler DX tarafından temin edilip size ulaştırılır.Karşınızdaki muhatap DX tir.
    Genel satış mantıgı düşük fiyatlı “ilginç” ürünlerin ücretsiz kargo ile gönderilmesidir.
    1 $ altı fiyatla satılan binlerce ürün var dersem mantık anlaşılır.Peki bu siteden ne alınır ne alınmaz ve nasıl, ne zaman alınır?

    ÖNEMLİ UYARI SATILAN CEP TELEFONLARINA BULAŞMAYIN.Yılın birkaç zamanı yogunluk nedeniyle gümrüğe takılmama ihtimali olsa bile Çinden gelen kargolar özellikle didiklenir.Ve gümrüğe takılan bir Cep telefonunu vergisini ödemek isteseniz bile alamazsınız.
    Bunun haricinde yakın zamandan itibaren 3G özellikli ve sim kart taşıyan (dolayısıyla genellikle telefon özelliği olan) tabletlerde gümrükteki kişilerin insafına kalmış durumda.Bu nedenle tablet konusundada risk alamayın.
    Ne alınır?
    Bilgisayarınızın fan kontrolcüsü iyi değil veya ışıklı havalı bir kontrolcü istiyorsunuz, onlarca çeşit bulabilirsiniz..
    Her tür şarj cihazı veya dönüştürücüleri bulabilirsiniz.Telefon aksesuarları yine aynı şekilde en çok satılan ürünlerden.

    Ne zaman alınır?
    Tabiki indirim dönemlerinde, Noel, paskalya, Çin yeni yılı, ve sonbaharda belirli dönemlerde ciddi indirimler yapılıyor.

    Nasıl Alınır?
    Varsayalım ki 10 farklı ürün aldınız.DX bu 10 ürünü de temin etmeden size kargoyu göndermeyecektir.Çok satılan ürünler için pek sorun olmasada bazen 1 $ lık bir ürün stoklarında kalmamışsa kargoyu göndermek için bu ürünün teminini bekleyeceksiniz.Ürün stokta olmadıgında bu ürünü iptal edip elinizde olanı yollayın şeklinde bir diyolaga girebiliyorsunuz.Genel olarak müşteri ilişkileri çok iyi.Chat veya online destek yerine mail seçenegini kullanırsanız daha iyi sonuç alırsınız.
    Ödemeler için geniş bir seçenek var.Ben daima PAYPAL kullandıgımdan bir sorunla karşılaşmadım.

    ÖNEMLİ NOT:ÇİNLİ SATICILARA ASLA BANKA HAVALESİ YAPMAYIN.

    Nasıl Gelir?
    DX en ucuz kargo seçeneklerini kullandıgından Çin pasta servisi ile gönderim yapar.türkiyeye girdiğinde ise size PTT tarafından getirilir.İlginçtir çogunlukla çinden türkiyeye gelmesi ile aynı şehirdeki gümrükten size gelmesi neredeyse aynı süredir.
    Ortalama teslim süresi 3 hafta düşünebilirsiniz.

    OLUMLU YÖNLERİ;
    1-İyi bir müşteri ilişkileri sistemi var.Sizi dinleyip fotograflarla desteklediğiniz şikayetlerinizi dikkate alıyorlar.Para iadesi konusunda sorun çıkarmıyorlar.
    2-Sitenin kullanıcı incelemeleri gerçekten objektif.Alacagınız bir ürün hakkındaki inceleme çok yardımcı olabiliyor.
    3-Çok geniş bir ürün gamı var.5 $ lık kulaklık almak için girip 50 dolarlık alışverişle çıkabilirsiniz.
    4-Benzer ürünlerdeki kalite çok değişmiyor.Özellikle uygun fiyata iş görür saatleri var.

    OLUMSUZ YÖNLERİ
    1-15$ Altındaki alışverişleriniz için takip numarası verilmiyor.Almak isterseniz 1,5 $ ek ödeme yapmanız gerekli.
    2-Ürün stok bilgileri yeterince hızlı güncellenmiyor.
    3-Özellikle çok ucuz ürünlerin kaliteleri kötü.Benzer ürünün 1 10 ve 20 $ lık versiyonları var.
    4-Birden fazla ürün aldıgınızda tüm ürünleri tedarikçilerinden temin etmeden size gönderim yapılmıyor.Stoga girmesi beklenen ürünleri iptal ettiğinizde bu defa ellerinde olan ürünü göndermek için süreci en başa alıyorlar.
    5-Fiyatları diğer Çinli satış sitelerine göre %10-15 daha pahalı.

    Demiş...




  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    pazartesi geldi hocam benim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wallace_son

    sipariş ettiğim saat 37 gün sonra bugün geldi.
    malzeme kalitesi iyi. kinetic özellikli. ülkemizde iskelet saatler çok pahalı, bu tarz saati beğenenlere tavsiye ederim.

     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı


     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı


     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı


    http://www.aliexpress.com/snapshot/6325631546.html?orderId=64455249365141


    hayırlı olsun. bu tip saatlerde geri kalma yada ileri gitme sorunları oluyor. bir süre kullandıktan sonra tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. tşkler.




  • Arkaşlar XIAOMI Piston kulaklığım geldi 20$ küsürlük değilde 8-9$ lıklardan almıştım ben malzeme kalitesini beğenmedim ama paketin itina ve içeriği şahane

    XIAOMI Piston


    bunlarda fotoları

     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı
     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı




  • balomer kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın, benimki de torbada, bugün yarın gelir :)

    Link
  • http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-new-2014-fashion-brand-hiking-outerwear-cotton-outdoor-waterproof-windproof-jacket-padded-hooded-sports/2026189588.html
    Linkten mont sipariş verdim, 2 gündür hala beklemede. bir an önce gönderir umarım. hayırlısı..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dumany

    pazartesi geldi hocam benim

    Benim tracking number da en son yurtdışı sevk yazıyor o kadar :)

    Bu arada ürün nasıl hocam sonuçta az para vermedik
  • 12 gün oldu halen track numarasınan sonuç çıkmıyordu.
    bende mail attım "ne ayak bu track numarası feyk mi diye?

    Bna kafana takma gelir diye mail atmış çakal.

    Hello friend:
    Please don't worry about it.Is normal transport of goods, the post office site network information has time delay, please understand, thank you

    Araç içi kamera



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atobaba -- 18 Aralık 2014; 11:45:51 >
  • Forumda tavsiye edildi birkaç kere bu kulaklık ama bir haftada sol kulaklığın kablosunda temassızlık olmaya başladı. Çöp oldu kulaklık. Tavsiye etmiyorum.

    http://www.aliexpress.com/item/Genuine-Awei-ES900i-In-Ear-Earphone-for-Iphone-IPOD-Samsung-HTC-Clear-Bass-with-Mic-Noodle/1637310911.html
     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR . -- 18 Aralık 2014; 11:50:58 >




  • Bugün gelen ürünlerim

    Araç içi kamera tutucu.Fiyatına göre çok kaliteli
    http://www.aliexpress.com/item/New-Durable-Suction-Cup-Mount-Flexible-Tripod-Stand-Holder-F-DV-GPS-Webcam-Camera/1723332101.html

    Gözlük.Buda fiyatına göre çok kaliteli.
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6333463839.html

    Kulaklık..Fena değil idare eder
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6329314197.html
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6329314183.html


    Mini wifi kart..Sorunsuz çalışıyor..Chipseti Realtek RTL8188EU
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6329314166.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wallace_son

    sipariş ettiğim saat 37 gün sonra bugün geldi.
    malzeme kalitesi iyi. kinetic özellikli. ülkemizde iskelet saatler çok pahalı, bu tarz saati beğenenlere tavsiye ederim.

     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı


     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı


     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı


    http://www.aliexpress.com/snapshot/6325631546.html?orderId=64455249365141


    hocam güle güle kullanın
    su geçiriyormu
    test ettinizmi?
    yada bu konuda bilgi varmı ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: balomer

    Gelmesini dört gözle bekliyorum zaten gelsin de atacağım

    bu arada 11.11 de almış olduğum timezone shark salmon saatim geldi kargo paketi sağlam olmasına rağmen kutu ıslak geldi ama saat sıkıntısız
    saat sade ama çok şık hoşuma gitti malzeme kalitesi de çok güzel
    saat bu:http://www.aliexpress.com/item/Shark-Stainless-Steel-Case-Black-Yellow-Dial-3D-Logo-Luminous-Pointer-Rubber-Strap-Outdoor-Sport-Wrist/1968499838.html
     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

    Banada bunun siyah-kırmızı olanı gelicek hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: slayer_amy

    Forumda tavsiye edildi birkaç kere bu kulaklık ama bir haftada sol kulaklığın kablosunda temassızlık olmaya başladı. Çöp oldu kulaklık. Tavsiye etmiyorum.

    http://www.aliexpress.com/item/Genuine-Awei-ES900i-In-Ear-Earphone-for-Iphone-IPOD-Samsung-HTC-Clear-Bass-with-Mic-Noodle/1637310911.html
     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

    jaklarında sorun oluyor çinden alınan kulaklıkların 2 ayda temassızlık başlıyor.
    Bi jak alıp lehimcide taktırabilirsiniz 50 kurus jak 2-3 lirada lehim masrafı eski kalitesine döndürür.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: issizmuhendis

    Hong Kong cok başarılı bence :)

    aynı fikirdeyim. bu güne kadar hong kong la gelen tüm kargolarım 15 günden kısa sürede elime ulaştı.
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Aynı gözlükten ben de sipariş verdim. Bursaya geldi ama elime geçmedi henüz. Nasıl memnunmusun? Buruna oturuşu falan iyi mi?
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    benim geldi şimdi fotoğraf atacağım
  • 
Sayfa: önceki 18161817181818191820
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.