Şimdi Ara

YOUTUBE çin malı motosiklet video blog kanalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Berenari youtube

    eleştiri ve yoruma açık. Beğenirseniz abone olun. (internet bağlantısı yüzünden iki defa tamam kısmına tıkladım, konu iki defa açılmış. kusura bakmayın)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedodu -- 5 Nisan 2015; 20:31:33 >



  • Kanalınızı beğendim.Benim motorum olmadığı için böyle motor süren birilerini izlemek çok hoşuma gidiyor.50-60 dk oturup motor sürenleri izleyebiliyorum.Ben bu videoları 1 haftaya tüketirim yenilerini ne zaman yüklersiniz?
  • haftada 1 veya 2 video yüklüyorum. ort. 5 günde 1 :)
  • ellerine sağlık,

    Çin malı motorların hepsi ne yazık ki bir değil. Üreticiden üreticiye fark var, Jianshe, Lifan, Znen... bunlar nisbeten düzgün olanları imiş.

    Parçalar da ne yazık ki birebir aynı değil, çok berbat olanı da var nisbeten düzgün olanı da...
  • tabiki fark ediyor ama türkiye'de satış yapan markalar (mondial kanuni arora küba) gibi. genelde lifan zongshen loncin gibi nispeten daha iyi markaları getiriyor. benim gördüğüm, hemen her çin scooter modeli çok kötü. ama ohv motorlu cg diye geçenler genelde iyi. balansörlü olanları da az titreşimden görece daha az sorun veriyor. parçalarıda uyumlu olduğundan ben ucuz olanı öneriyorum soranlara. çünkü bir adam hoşuna gittiği için çin malı almıyor, parası az olduğu için alıyor :)
  • Motosiklet.net te de vardı bu konu orda gördüm takip ettim bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi diyorsun amma genelleme her zaman doğru olmuyor.

    Adamın elinde 1500-2000TL varsa, o zaman haklısın. Ama adam 3000-5000TL para verebilirken gidip Sentör, Z-one gibi modellere bakıyor ve alıyor. Hele chopper mevzuu çok daha beter. Verilen paralara yazık hakikaten...

    Sözün özü Çinli motoru sırf parası olmayan veya parası japon motoruna yetmeyenler değil hemen her kesim alıyor.

    Her çin scooter modeli kötü demişsin bu da pek doğru değil. İlk gelen patlak göz, uzaylı vs modelleri için dediğin doğru olabilir. Zaten piyasadan da çekildi o modeller. Ama çok uzun süredir piyasada olan modeller de var ZN, ZNU gibi.

    Adam şurada tepeden tırnağa teslimat öncesi kontrolleri göstermiş:

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLm3-Rt5jsolvEQcIl1CMZGW5Yj_kP4Wjc

    Çinli sukuterde karşılaşılan sorunların çoğu bu kontrollerin yapılmamasından kaynaklanıyor. Eh tabii bir de bakımsızlıktan.

    Sözün özü çinli motorların idare edeni de kesinlikle idare etmeyeni de mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 6 Nisan 2015; 0:10:44 >




  • Severek takip ediyoruz hocam devam
  • videolar harıka olmuş valla
  • yorumlarınız için teşekkürler.

    @arda4, bir videoda da bunu söylemiştim. senin söylediklerin de doğrudur. benim çevremde herkes çin malı motor kullanıyor. onlardan gördüğüm kadarıyla scooter modelleri ya garajda arıza nedeniyle yatıyor ya da sürekli sanayiideler :) çinli motorların en büyük sorunu işçilik kalitesi. adamlar bazı yerleri monte etmeyi unutuyor. elbette bu yolda kalmaya neden oluyor. bende akü şarj bağlantısı monte edilmediği için yolda kaldım. :) mesela montaj sorunsuz ve kusursuz olsa, bu makinelerin çoğu ortalama 50000km gider. montaj sorunu ve titreşimden ki titreşim de bazen montaj sorunu oluyor, zamanla gevşeyen, çıkan parçalar yüzünden millet illallah ediyor. millet dediğim çevremde gördüklerim. bir de bu motorları kullananlar motor sevdasından değil de bakkala çakkala gitmek için aldığından bakımdan bihaber. çok çok üstüne düşülmesi, bakımı yapılması gereken aletler bunlar. onu yapmayınca da çin malı kötü oluyor. evet kötü ama çok kötü değil. bence.




  • Kanalınız güzel olmuş bence, ben beğendim yani. Motosikletim yok, hayatımda hiç motor da sürmedim ama videolar hoşuma gitti yani. En azından merak ettiğim bir kaç konuyu öğrendim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.