Şimdi Ara

yeni lenovo bilgisayar aldım öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yeni laptop almayalı 3-4 yıl oldu.yeni alınan bilgisayara napmak lazım?recovery falan deniyor.bide bu ilk şarz olayları nasıl oluyordu?bataryanın uzun ömürlü olması için ilk şarz önemliydi sanırım.



  • batarya dolu gelir genelde tam doldurun zaten üzerinde dursun çıkarmayın. bataryanın tam performansına ulaşması için ilk etapta tam dolduktan sonra 4-5 kez doldur boşalt yaptığınızda tam bitirmeyin uyarı verir zaten %10 seviyelerinde tekrar şarja başlayın tam performansına kavuşur ondan sonra haftada pili 2-3 kez %10 seviyelerine kadar indirip şarz edebilirsiniz.recovery dvd leri 4-5 tane yeterli gelir oluşturun işi sağlama almak açısından ilerde sıkıntı olduğunda üzerindeki yazılım hata verir,pc kitlenir bu gibi durumlarda dvd'lerle format atacaksınız.pc başlangıcında lenovo legosu geldiğinde f11 tuşuna basın başlar.seçeneklerde create recovery disk seçeneğinden başlatırsınız sizden cd ister peşpeşe yaparsınız.
  • recovery cd ile format nasıl oluyor peki?aynı win7 cdsiyle kurulum yapmak gibimi?biostan cd ile başlatı seçip devam..?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.