Şimdi Ara

Xiaomi Xiaoyi Kamera İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ürününün tanıtımlarını gördüm hoşuma gitti ve almayı düşünüyorum bir bilgilendirici konu açmak istedim.

    ürünün tanıtımını burdan görebilirsiniz




    Ürünün birde travel edition paketi olacakmış yanında monopod ve askı hediyesi var. yanında su geçirmez kap, vida, mount, hafıza kartı v.s. hiçbir aksesuar gelmiyor.

    Bu videoda kullanım sırasındaki performansını inceleebilirsiniz



    DH Ekibinin yaptığı incelemeye dair yorumlar

    MWC 2015 etkinliği tüm hızıyla devam ederken, aylık lansmanlarını aksatmayan Xiaomi, Çin'de yeni bir aksiyon kamerası duyurdu.

    Oldukça kompakt bir tasarıma sahip olan kamera Çin'de internet üzerinden satılacak. 16MP çözünürlüğünde Sony imzalı bir Exmor R CMOS sensör barındıran ürün 60 kare/saniye hızında Full HD, 120 kare/saniye hızında 720p video kaydı yapabiliyor. Bu bakımdan giriş seviyesi Hero kameralarına rakip olacak tarzda.

    Modele gücünü Ambarella A7LS görüntü işlemcisi sağlıyor. Hero ürünlerinden hatırlayacağımız Ambarella'nın bu yongası daha çok orta seviyeye hitap ediyor. 32nm üretim sürecine sahip olan yonga üst düzey performansı düşük güç tüketiminde veriyor.

    64GB depolama kapasitesi bulunan model 40 metreye kadar da su altında çalışabiliyor. 72gr ağırlığa sahip olan entegre WiFi bağlantısı ile de beğeni topluyor. Modelin temel versiyonu 64$, özçekim çubuğu içeren seyahat paketi ise 80$ yaklaşık fiyat etiketine sahip.









    Fiyat olarak araştırdığımız zaman en uygun olarak aşağıdaki sitede çıkmakta ben buradan sipariş vermeyi düşünüyorum başka almak isteyen arkadaşlar da faydalanabilir

    https://www.allbuy.com/detail/127358



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral Penguen -- 10 Haziran 2015; 11:02:30 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.