Şimdi Ara

X5 model bmw cip alınır mı 2019'da?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2000 2005 arası bmw x5 araçlar (200k km ) alınır mı sizce, diğer cip arabalara karşı daha hoş duruyor , daha seri , kısacası rakiplerine fark atıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naber0 -- 8 Aralık 2019; 10:17:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hadi jeep’i cip olarak türkçeleştirmek tdk’nın ayıbı ona yapacak bişey yok da “cip araba” ve “x50” sizin otomobil konusuna biraz uzak olduğunuzu gösteriyor. Yanlış anlamayın lütfen. Kısa ve öz bir tavsiye vermek isterim. Araç yaşı arttıkça maddenin tabiatı gereği eskir ve sorun çıkarmaya başlar. Zaten araç üreticileri araçlara ortalama olarak 20 yıl kullanım ömrü biçerler, (bu sürenin sonunda imha edileceğini “geri dönüşüm” düşünürler ki avrupada da genelde yapılan budur) bu süre dolmadan bile bir çok parçası ömrünü doldurduğu içün değişim isteyecektir (pahada ağır parçalar genelde). Hele bu sürenin sonunda araç iyi bakılmadıysa sağlam bir restorasyon ister, iyi bakıldıysa da zaten değeri yüksek olur. Yani araçla uğraşmayı seven, yeterli bilgisi olan, gerektiğinde arabaya harcayacak parası ve zamanı olan biriyseniz bu yaşta bir aracı öneririm. Güzel arabadır x5, zevklidir. Güzel de bakılırsa ilerde klasik bir araç olacağını tahmin ediyorum E53 X5’in.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 8 Aralık 2019; 0:58:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Do It Yourself D kullanıcısına yanıt
    Evet biraz uzağım maalesef, ama öğrenmemek ayıptır. X5 modeller kolay kolay eskiyeceğini zannetmiyorum 4W tekerler ile drift atılıp yarış yapılmazsa tabi. Muadillerine göre daha temiz şık ve teknolojik. BMW kalitesini de unutmamak lazım. Aracın kilometresi ile değilde motor ile ilgilidir sağlamlığı onuda biliyorum ama alınabilir mi sizce bu araçtaki çoğu özellik yeni cikan orta segment arabalarda yok bu yüzden aklım kaydı bu modele. Ayriyetten v8 olması benim için cezvedici nokta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up with up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • help

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce X5 kullanmadıysan veya yakınında bu işten iyi anlayan bir kullanıcısı, tamircisi yoksa veya alacağın aracın geçmişini bilmiyorsan 15-20 yıllık X5 almak riskli olacaktır.
    Memleketteki ikinci el piyasası birbirine itekleme üzerine kurulu.
    Bu araçlarda 4.4 Lt versiyonunun olası motor veya şanzuman arızasını çözmek için araça verdiğin paranın yarsını harcarsın.
  • ek para koymayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2008 2009 civarı x5 3.0 d xdrive almayı düşünüyorum. Genelde 200.000 250000 km arası oluyorlar. Bilgisi olan yorum yapmak isteyen bizi bilgilendirecek birileri olursa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.