Şimdi Ara

Windows 7 64 bit Türkçe Sürümünde Ağ ayarları sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows7 64 bit Türkçe sürümünü kullanıyorum.
    Yerel Ağ Bağlantısına sağ tıklayıp özellikler bölümüne tıkladığımda açılan pencereden Internet Protokolu sürüm 4 (TCP/IPv4) özelliklerine girip DNS ayarlarını elle yapılandırmak istiyorum ancak bir sorunla karşılaşıyorum. Şu uyarı mesajını alıyorum " TCP/IP'yi yapılandırmak için bir ağ bağdaştırıcısı kartı yükleyip etkinleştirmelisiniz" ve tamam buttonuna tıklayıp kapatmaktan başka çarem kalmıyor. Ağ bağdaştırıcılarını elle yapılandıramıyorum.

    Ne demek bu ağ bağdaştırıcısı kartı? Ağ bağdaştırıcım olmasa nasıl özelliklerine tıklayacağım ki. Var bu meretten bende üstelik hem de 2 tane (bir tanesi on board), ama daha önce Windows XP kullanırken ve daha düne kadar kullandığım Windows7 32 bit Türkçe sürümü varken böyle bir sorun yaşamıyordum.

    Lütfen bu konuda bilgisi olanlar çözümü konusunda yardımcı olurlar mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidivar -- 19 Aralık 2011; 11:13:59 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: AKEON

    64 Bit kullanıyorum demişsin. Belki yüklediğin Driver 32bit ise sorun çıkarmış olabilir.

    Teşekkürler ama zaten 64 bit sürücü yüklü. Dahili Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20) için Anakart CD'si ile gelen sürücüleri kullanıyorum. Intel(R) PRO/100+ PCI Bağdaştırıcısını ise Windows7 64 bit otomatik taniyip kuruyor. Otomatik tanıdığına göre 64 bit sürücü yüklemiş olmalı diye düşünüyorum.

    Yine de mevcut sürücüleri 64 bit sürücülerle değiştirdim ve Windows 7 yi tekrar başlattım ancak değişen bir şey olmadı. (Bu arada önceki sürücülerin de muhtemelen 64 bit olduğunu belirtmeliyim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.