Şimdi Ara

Wifi Tekrarlayıcılar Üzerine Soru! Lütfen yardım et!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba millet. Böylece ev sahibim dairemizdeki wifi bağlantısına hangi cihazların bağlı olduğunu uzaktan kontrol edebilir ve görebilir. Yakın zamanda boşalan bir oda arkadaşı bir oda bulamadı geçici olarak odama çarptı. İnternete bağlanması gerekiyor, ancak ev sahibinin (adam bir psikopat olan) öğreneceği paranoyak. Wifi tekrarlayıcı bulabileceğimizi düşündüm. Duyduğuma göre bir tekrarlayıcı yeni bir wifi bağlantısı oluşturur.whatsapp web 192.168.0.1 routerlogin


    Bu doğruysa, ev sahibim tekrarlayıcıya bağlı cihazları görmemeli, değil mi? Devam edip en kısa zamanda bir tane almalı mıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterBister -- 25 Eylül 2019; 8:23:24 >







  • adamın internetini mi kullanıyorsun=?=
  • Hocam kafanızı çalıştırmışsınız emin olmak için konuya yazmışsınız. Ben komşumun internetini mi wifi repeater 2 modeliyle kullanıyorum. Şöyle bir durum var komşunuz tekrarlayıcının bağlandığını görür ama tekrarlayıcıya bağlanan cihazları asla göremez. Yalnız o kadar psikopat biriyse neden tekrarlayıcı kullandığınızı sorabilir siz de daha iyi çeksin diye falan der geçiştirirsiniz. Aslında modem arayüzünden eğer tekrarlayıcının adı görünüyorsa onu değiştirebilirsiniz mesela ben android cihaz olarak gösterdim tekrarlayıcıyı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.