Şimdi Ara

Watch Dogs'un PS4 Sürümünün Oynanış Videosu Ortaya Çıktı. Peki Grafikler Nasıl? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2012'deki video konsolların kitlerini almadan önceydi PS4 ve Xone kitlerini aldıktan sonra onlara uygun geliştirmiş düşürüldü.
    Hiçbir alakası yok grafiklerin E3 2012 ile
  • Bu grafikler ne ya hiç mi utanma yok bunlarda bari hatanızdan dönünde ilk videosundaki grafiklere dönün!
  • Baktılar yeni nesil versiyonu ne kadar kırpsalarda eski nesilde olmuyor çalıştırmıyor makineler(GTA IV'de kasan makineler bunu nasıl kaldırsın) 6 ay ertelediler daha iyi olması için yapıyoruz yalanlarını attılar ortaya sonra komple tüm platformlarda oyunu eşit seviyede düşürdüler grafikleri satışlar düşmesin diye eski platformlara haksızlık olmasın diye ama asıl haksızlık yeni nesile oldu. E3'te PS4 oyunu gayet iyi oynatıyordu süper grafiklerle sırf eski nesil konsollar yüzünden kıstılar grafikleri. AC4'e bir bakın bakalım yeni nesil ile eski nesil arasında ne kadar fark var aynısı bu oyun için yapıldı. Hiçbir zaman platformlar arasında uçurum farklarla çıkarılmaz oyunlar yani birinde Mercedes diğerinde Şahin olmaz. The Division sadece yeni nesile geliyor ondan umutluyum ama işin içinde Ubisoft varsa her zaman bir şüphe vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Rezil gözüküyor oyun PS4 de 1080p ve grafikler çok gerilemiş XO versiyonu 900p de çalışıyor o daha da beter fiyatı iyice düşünce alacağım oyunu.

Bak gördün mü? Doğru konuşunca nasıl (+) alıyorsun.

Ama ben seni eksiledim kardeş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

Rezil gözüküyor oyun PS4 de 1080p ve grafikler çok gerilemiş XO versiyonu 900p de çalışıyor o daha da beter fiyatı iyice düşünce alacağım oyunu.

Bak gördün mü? Doğru konuşunca nasıl (+) alıyorsun.

Ama ben seni eksiledim kardeş.

Canın sağolsun ben gönüllerde alırım artıyı merak etme

• o baştaki şehir yemin ediyorum euro truck similator 2 den alınma kardeş o nasıl bir şey la
  • Gene bir facia :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Baktılar yeni nesil versiyonu ne kadar kırpsalarda eski nesilde olmuyor çalıştırmıyor makineler(GTA IV'de kasan makineler bunu nasıl kaldırsın) 6 ay ertelediler daha iyi olması için yapıyoruz yalanlarını attılar ortaya sonra komple tüm platformlarda oyunu eşit seviyede düşürdüler grafikleri satışlar düşmesin diye eski platformlara haksızlık olmasın diye ama asıl haksızlık yeni nesile oldu. E3'te PS4 oyunu gayet iyi oynatıyordu süper grafiklerle sırf eski nesil konsollar yüzünden kıstılar grafikleri. AC4'e bir bakın bakalım yeni nesil ile eski nesil arasında ne kadar fark var aynısı bu oyun için yapıldı. Hiçbir zaman platformlar arasında uçurum farklarla çıkarılmaz oyunlar yani birinde Mercedes diğerinde Şahin olmaz. The Division sadece yeni nesile geliyor ondan umutluyum ama işin içinde Ubisoft varsa her zaman bir şüphe vardır.

Gerçekleri kabul etmekte zorlanıyor gibisin, bu nesil ile geçtiğimiz nesil arasında çok büyük fark olmadığını anlaman için illa 3-4 sene mi geçmesi gerek. PS1 ve PS2 arasında büyük fark vardı, aynı şekilde PS2 ve PS3 arasında da ciddi fark vardı ama PS3 ve PS4 arasında öyle açık fark yok, eğer PS4 4K oyun desteği sunsaydı olabilirdi fakat gayet ucuza mal edilmiş sistemle ancak bu kadar fark oluyor. Piyasada 80'er milyon civarında PS3 ve Xbox 360 varken bu kadar müşteri potansiyelini bırakıpta 3-5 milyonluk yeni nesil konsola da çok yoğunlaşacaklarını da sanmıyorum. O yüzden bu nesil tüm firmalar için buçuk bir nesil yaşanıyor ve bu yeni nesil konsolların PS3 ve Xbox 360 kadar piyasada uzun kalacaklarını da sanmıyorum. En geç 3 sene içinde yeni nesiller duyurulacaktır çünkü DirectX12 ve 4K oyunlar PC'de boy göstermeye başlayacak...

• Birileri 400 dolarlık bir konsolla dünyaları satın almayı düşünüyordu galiba, varı yoğuyla 1080p sınırını geçemeyecek sistemlerle grafik için büyük farklar bekleyenler saçmalamaya devam ediyor. Aşağıda biri de PS3 ve Xbox 360 için GTA IV'te kasan makineler diye dumura uğrattı beni. Yeni nesil konsolda her firma güç gösterisi yapmak ister, grafik niye kısılsın yahu, firma kendi oyununun düşmanı mı?
  • quote:

quote:

Baktılar yeni nesil versiyonu ne kadar kırpsalarda eski nesilde olmuyor çalıştırmıyor makineler(GTA IV'de kasan makineler bunu nasıl kaldırsın) 6 ay ertelediler daha iyi olması için yapıyoruz yalanlarını attılar ortaya sonra komple tüm platformlarda oyunu eşit seviyede düşürdüler grafikleri satışlar düşmesin diye eski platformlara haksızlık olmasın diye ama asıl haksızlık yeni nesile oldu. E3'te PS4 oyunu gayet iyi oynatıyordu süper grafiklerle sırf eski nesil konsollar yüzünden kıstılar grafikleri. AC4'e bir bakın bakalım yeni nesil ile eski nesil arasında ne kadar fark var aynısı bu oyun için yapıldı. Hiçbir zaman platformlar arasında uçurum farklarla çıkarılmaz oyunlar yani birinde Mercedes diğerinde Şahin olmaz. The Division sadece yeni nesile geliyor ondan umutluyum ama işin içinde Ubisoft varsa her zaman bir şüphe vardır.

Gerçekleri kabul etmekte zorlanıyor gibisin, bu nesil ile geçtiğimiz nesil arasında çok büyük fark olmadığını anlaman için illa 3-4 sene mi geçmesi gerek. PS1 ve PS2 arasında büyük fark vardı, aynı şekilde PS2 ve PS3 arasında da ciddi fark vardı ama PS3 ve PS4 arasında öyle açık fark yok, eğer PS4 4K oyun desteği sunsaydı olabilirdi fakat gayet ucuza mal edilmiş sistemle ancak bu kadar fark oluyor. Piyasada 80'er milyon civarında PS3 ve Xbox 360 varken bu kadar müşteri potansiyelini bırakıpta 3-5 milyonluk yeni nesil konsola da çok yoğunlaşacaklarını da sanmıyorum. O yüzden bu nesil tüm firmalar için buçuk bir nesil yaşanıyor ve bu yeni nesil konsolların PS3 ve Xbox 360 kadar piyasada uzun kalacaklarını da sanmıyorum. En geç 3 sene içinde yeni nesiller duyurulacaktır çünkü DirectX12 ve 4K oyunlar PC'de boy göstermeye başlayacak...

Evet fark yok.Misal ram 16 kat daha fazla fark yok.Gpu 8-10 kat rsx'den daha güçlü fark yok.4k'yı şimdiki en baba ekran kartları bile oldgen oyunları full ayarda açmakta zorlanıyor.400 dolarlık konsoldan 4k beklemek zaten bu konuda zerre bilginiz olmadığının kanıtıdır.
    Şu dönem geçiş dönemidir.Önümüzdeki 1-2 yıl geçiş dönemi olduğu için çok iyi grafikli nextgen oyunlar beklememek lazım.Şu an yapılan çoğu oyun eski nesil motorların cilanmış, halinden öteye gidemiyor.Exlusiveler hariç.Önümüzde infamous gerçeği varken, ps4 yüzünden grafikler kısıldı demek, tamamiyle bilgisizliktir.
    Bu oyunda ps4'e çıkıyor.Aynı Watch Dogs gibi open world bir oyun.Fizik motoru watch dogsdan daha iyi, çevreye verdiğimiz watch dogsdan daha fazla.Ve bu oyun ondan çok daha iyi grafiklere sahip ve 1080p'de çalışıyor.Gerçek nextgen oyun ifadesini sapına kadar hak ediyor.Ve bunlar daha ilk oyunlar, order 1886'sı var bunun birde.Uncharted ne olacak peki.

Ps4 yüzünden watch dogs'un grafikleri düşürüldü.Bu ne o zaman.

• Yemin edşyorum bundan aylar önce bi haber vardı Ubisofttan birisi :'' WD yeni neslin en iyisi olabilirdi'' diye bir açıklama yapmıştı o haberi okuduğum an içime bir kurt düştü böyle birşey olacağını hissetmiştim..
  • angelz nerde geç mi kaldı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br> <br> Baktılar yeni nesil versiyonu ne kadar kırpsalarda eski nesilde olmuyor çalıştırmıyor makineler(GTA IV'de kasan makineler bunu nasıl kaldırsın) 6 ay ertelediler daha iyi olması için yapıyoruz yalanlarını attılar ortaya sonra komple tüm platformlarda oyunu eşit seviyede düşürdüler grafikleri satışlar düşmesin diye eski platformlara haksızlık olmasın diye ama asıl haksızlık yeni nesile oldu. E3'te PS4 oyunu gayet iyi oynatıyordu süper grafiklerle sırf eski nesil konsollar yüzünden kıstılar grafikleri. AC4'e bir bakın bakalım yeni nesil ile eski nesil arasında ne kadar fark var aynısı bu oyun için yapıldı. Hiçbir zaman platformlar arasında uçurum farklarla çıkarılmaz oyunlar yani birinde Mercedes diğerinde Şahin olmaz. The Division sadece yeni nesile geliyor ondan umutluyum ama işin içinde Ubisoft varsa her zaman bir şüphe vardır.</blockquote><br> <br> Gerçekleri kabul etmekte zorlanıyor gibisin, bu nesil ile geçtiğimiz nesil arasında çok büyük fark olmadığını anlaman için illa 3-4 sene mi geçmesi gerek. PS1 ve PS2 arasında büyük fark vardı, aynı şekilde PS2 ve PS3 arasında da ciddi fark vardı ama PS3 ve PS4 arasında öyle açık fark yok, eğer PS4 4K oyun desteği sunsaydı olabilirdi fakat gayet ucuza mal edilmiş sistemle ancak bu kadar fark oluyor. Piyasada 80'er milyon civarında PS3 ve Xbox 360 varken bu kadar müşteri potansiyelini bırakıpta 3-5 milyonluk yeni nesil konsola da çok yoğunlaşacaklarını da sanmıyorum. O yüzden bu nesil tüm firmalar için buçuk bir nesil yaşanıyor ve bu yeni nesil konsolların PS3 ve Xbox 360 kadar piyasada uzun kalacaklarını da sanmıyorum. En geç 3 sene içinde yeni nesiller duyurulacaktır çünkü DirectX12 ve 4K oyunlar PC'de boy göstermeye başlayacak...<br> </blockquote><br> Evet fark yok.Misal ram 16 kat daha fazla fark yok.Gpu 8-10 kat rsx'den daha güçlü fark yok.4k'yı şimdiki en baba ekran kartları bile oldgen oyunları full ayarda açmakta zorlanıyor.400 dolarlık konsoldan 4k beklemek zaten bu konuda zerre bilginiz olmadığının kanıtıdır.<br> Şu dönem geçiş dönemidir.Önümüzdeki 1-2 yıl geçiş dönemi olduğu için çok iyi grafikli nextgen oyunlar beklememek lazım.Şu an yapılan çoğu oyun eski nesil motorların cilanmış, halinden öteye gidemiyor.Exlusiveler hariç.Önümüzde infamous gerçeği varken, ps4 yüzünden grafikler kısıldı demek, tamamiyle bilgisizliktir.<br> Bu oyunda ps4'e çıkıyor.Aynı Watch Dogs gibi open world bir oyun.Fizik motoru watch dogsdan daha iyi, çevreye verdiğimiz watch dogsdan daha fazla.Ve bu oyun ondan çok daha iyi grafiklere sahip ve 1080p'de çalışıyor.Gerçek nextgen oyun ifadesini sapına kadar hak ediyor.Ve bunlar daha ilk oyunlar, order 1886'sı var bunun birde.Uncharted ne olacak peki.<br> <br> Ps4 yüzünden watch dogs'un grafikleri düşürüldü.Bu ne o zaman.<br> <br> <br><br><br><center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Uibnf_Q_51s"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.youtube.com/v/Uibnf_Q_51s" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></object></center><br><br><br><br> <br> <br><br><br><center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1Ow16E2qaSk"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.youtube.com/v/1Ow16E2qaSk" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></object></center><br><br><br>

doğru söylüyor plastaystion 3 dönemindede benzeri yaşandı.ps2 nin son oyunları ile ps3 ün cıkış oyunları arasında çok fark yoktu.hatta gücün hepsini kullanma tartışmaları vardı.şu anda last of usın hepsini kullanması gibi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.