Şimdi Ara

Watch Dogs'un PS4 Sürümünün Oynanış Videosu Ortaya Çıktı. Peki Grafikler Nasıl? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun çıkışına yaklaşık 3 ay var dersek , oyunun henüz alpha aşamasında olduğunu söyleyebiliriz.Tamam E3 sunumlarına göre düşük bir grafik olduğu aşikar fakat sırf sunuma yetişsin diye ordaki grafikleri opmiziasyonsuz bir şekilde yükseltmiş olabilirler.Yani oyun çıktığındaki final sürümü ile , bu video arasında farklar olucağını düşünüyorum.Yoksa bu grafiği kaldırabilecek konsolu neden bilerek kısıtlayıp kendi kuyularını kazsınlar ki ?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PC'ye güzel gelir diğerleri önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Orijinalden alıntı: neglectful

Ya bilgisayarda istediğimiz ayarı yapma özgürlüğümüz yokmu ? Tamam konsollar için elleri kolları bağlı olabilir sadece belli grafik kalitesi olabilir eyvallah kaldıki şundan yine daha iyi olurdu bence neyse abi pc için yap demo da gösterilen grafiği oyanayamayan yıllardır olduğu gibi ayarları kıssın bu kadar basit elinde gücü olanlara yazık etmeyin bari ya.
    Bu konuda en babası şaka biryana bf4 çıktı gösterdikleri ne varsa en az aynısını sundu adamlar helal olsun geröekten gi ultrada bi siege of shangai haritasını oynayınca watch dogsun ilk gösterilen videolarıyla aynı neredeyse :D ki 500 liralık bi ekran kartı ful detay 40-50 fps civarı da açıyor watch dogsta öyle olabilirdi olmalıydı saçmalıktan ibaret ne diyim.

Bu şüphelerin üstüne PC için en azından demo çıkarırlar diye düşünüyorum ama zaman göstericek tabii yine.

İnşallah şöyle olur çok büyük bi istekle söylicem şimdi konsol ve pc aynı alt yapı pc de ultra yaptı adamlar güzel ps4 e de atıyorum high detaylar max stabilite için pc ye çıkınca bunun üstü olmasını şahsen isterim yapmakta zor olmasa gerek bunu ya herşey bu denli kolaylaşmışken pc de yap kıs ps4 e yolla kıs xbox one a yolla artık bu yapılmıyorsa bizi ne duruma düşürmeye çalıştıklarını anlarsınız.

• Şaka gibi ilk gösterilen videosuyla alakası yok grafiği indirmişler aşağıya.
  • Watch Dogs visuals have not been downgraded, Ubisoft says

Videoda ortam güneşli bir hava olduğundan detaylar fazla belli olmuyor, birde çözünürlük meselesi var aşağıdaki videoyu HD olarak izleyin. Grafikler konsol için hiç de kötü değil, oyun Chicago gibi ABD'nin nüfus açısından en büyük şehirlerinden birinde geçiyor. Open world bir oyun için görsellik yeterli, daha iyisini yapsalar konsollardaki APU hesaplamalar ile nasıl baş edebilecek. Oyunun grafikden ziyade içeriği iyi olsun o önemli, grafiği iyi olan çöp oyun oynamakdansa yeterli grafiği olan oynanışı zengin olan oyunu tercih ederim. PC versiyonunda DX 11 Tessalation ve HBAO gibi detay farklılıkları olacağı belirtilmişti, belki sonradan AC 4'deki gibi PhysX efektleri de eklenebilir, Ultra ayarlarda PC'de oynayacağım için dert değil.

http://www.gamespot.com/articles/watch-dogs-visuals-have-not-been-downgraded-ubisoft-says/1100-6418171/

Birkaç resim koyalım.

Watch Dogs'un PS4 Sürümünün Oynanış Videosu Ortaya Çıktı. Peki Grafikler Nasıl?Watch Dogs'un PS4 Sürümünün Oynanış Videosu Ortaya Çıktı. Peki Grafikler Nasıl?Watch Dogs'un PS4 Sürümünün Oynanış Videosu Ortaya Çıktı. Peki Grafikler Nasıl?Watch Dogs'un PS4 Sürümünün Oynanış Videosu Ortaya Çıktı. Peki Grafikler Nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Mart 2014; 16:47:22 >

• sanki ps3 müş gibi görünüyor, ps4 e yakıştıramadım.
    Fakat crysis3 olsun, tomb raider olsun, ps3 de ağzı açık bırakan grafikleri var. ps4 için halen erken, bir hevesle ps3 ünü satıp ps4 alanlara oldu olan. ps4 en az iki yıl daha, ps3 ün yanına alınması gerekli bir cihaz. kral halen ps3 ve pc.

• güzelim oyunu ps4 uğruna mahvettiler.

• Oyun bu haliyle gta 4'ten hallice gözüküyor.Yeni nesil olmaktan çıkmış , downgrade edilip eski nesile yaklaştırılmış.Benim tek tesellim oyunun pcde daha iyi gözükecek olması.Nvidia oyunun pc versiyonuna özel efektler sunacağını söylemişti.

http://www.bolumsonucanavari.com/f12010HaberDetay-Watch_Dogs_Nvidia_Kartlarda_Daha_iyi_Gozukecek-41166-0
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=?

güzelim oyunu ps4 uğruna mahvettiler.

allahtan xbox720 uğruna mahvetmediler. yoksa durum çok daha içler acısı hale gelicekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Oyunun motoru da değişmiş sanırım.

http://www.merlininkazani.com/Watch_Dogs_PCde_motor_mu_degistirdi-haber-66888p1.html

Eski haber ama eğer PCde motor değişikse daha iyi en azından bu özel olarak PC için uğraştıklarını gösterir "BAZI" firmaların aksine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Oyunun motoru da değişmiş sanırım.

http://www.merlininkazani.com/Watch_Dogs_PCde_motor_mu_degistirdi-haber-66888p1.html

Eski haber ama eğer PCde motor değişikse daha iyi en azından bu özel olarak PC için uğraştıklarını gösterir "BAZI" firmaların aksine.

Oyunu pcye ayrı , konsola ayrı motorla yapacaklarını sanmam.Tüm sürümler aynı motorla yapılır.Motorun değiştirildiği kendini belli ediyor zaten.Ağaçların , yaprakların hareketi bile değişmiş.

• Böylece bir önceki habere konu olan, Ubisoft'dan Jonathan Morin'in yalan söylediğini görmüş olduk. Grafikler kısılmış ve E3'deki görsellikten kesinlikle eser kalmamış.

• Grafik motorunun değiştiğini nasıl anladınız, yeni grafik motoru demek herşeyin yeni baştan yapılması demektir.

@ -Rsan-

WD NVIDIA'nın oyun programı içinde yer alıyor, optimizasyon olarak AC 4'deki gibi sıkıntı yaşamayacağız.
  • Wii U sürümünü almayı düşünüyorum... kontrolü güzel olsun grafik önemli değil.
  • açık dünya oyununa göre gayet yeterli grafikler. nesini beğenmediniz anlamadım.
  • brighness ayarını çok aydınlatmışlar birde ayarlarıyla oynamışlar:-)
  • E3 2012 : Agzım açık baktım grafiklere.

E3 2013 : Grafikler yine iyi fakat E3 2012'deki kadar degil.

BUGÜN : Sleeping Dogs daha iyi grafiklere sahip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

E3 2012 : Agzım açık baktım grafiklere.

E3 2013 : Grafikler yine iyi fakat E3 2012'deki kadar degil.

BUGÜN : Sleeping Dogs daha iyi grafiklere sahip.

Yav yeter artık şunu Sleeping Dogs çöpüyle karşılaştırmayın allah aşkına.SP'de oynanış denen bir şey yok bir kere.Oyunu 1-2 saat oynayıp direk shit + del çektim, program ve özelliklerden silmeye tenezzül bile etmedim, o derece.
  • Birkaç ay önce yüksek sistem gereksinimi var diye şikayet ediyordunuz, şimdi de kısma diyorsunuz...
    En iyi grafiği istiyorsanız The Order 1886, infamous second son oynayın başka çare yok. Cross platform multiplatform oyun bu kaliteyi veremiyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.