Şimdi Ara

# VECTA Isıtıcılar # Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
2
Favori
108.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: artworks

    , TSE belge vermiş(hoş onların da neresini tutsan elinde kalır ya)


    aşağıda örnek bir TSE belgesi var ve bu belge TSE tarafından verilmiş onaylıdır. Ama bize TSE belgesi gibi sunulan salak saçma bir test belgesidir. Belgenin üstünde de firmanın özel olarak yaptırdığı görülmektedir.Üstte inceleme türü özel deney diyor. Kafam çok karıştı.

     # VECTA Isıtıcılar #  Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkfey -- 21 Ocak 2009; 15:01:13 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tatar7879

    artworks 'a
    Arkadaşım etiketleme konusunda söylediklerin doğru. Ancak şu var ki bor gibi pahalı bir elementi işleyip bunu ülkemizde ilk kez kullanacak teknolojiye sahip olan firma ürünü yaklaşık 300 tlye satmaz. Adamlar zaten ürünü bor değil başka bir gazla çalıştırdıklarını iddia ediyorlar.
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak deyimi tam burada devreye girdiği için sorular soruyoruz. Ancak kullanan arkadaşlardan cevap alamıyoruz. Sanırım sıcaktan mayıştılar. 3 gündür sorduğum sorulara hala cevap alamıyorum ve forumu elimden geldiğince takip edip bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Tavsiye ederim. Önce bilgi sahibi olup sonra fikir sahibi olalım. Saygılar

    daha kaça satacak arkadaşım iki boru üç tel 10 kilo aliminyum gövde...330 lira alet...
    adam ilk yapmış kaymağını yemek istiyor ufocular şunlar bunlar gibi.çıksın 10 güne kalmaz ne çakmaları çıkacak görün seyredin.10 gün sürmez bile.gerçekten birşey yaptıysa kim bunun karşılığını almak istemez bir an önce?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: golgeadam

    Tek odayı ısıtıyorum.oda sıcaklı 16 derece sabahları şu günlerde. 26 derece de tutuyorum oda sıcaklığını.Klimanın derecesi ile değil 4 m uzağında bir derece var o dereceye göre. Odam 12 m2.Yer izmir.Kışın sıcak bir memleket zannetmeyin soğuğuda berbattır. Nemden dolayı Erzurumun + 10 derecesi ile izmirin +10 derecesi aynı değildir.

    Siz oda sıcaklığını 26 dereceye getirebildinizmi acaba.Birde buğünlerde İzmir zaten neredeyse ıstıcı kullamadan bile oturulacak durumda
  • quote:

    Orjinalden alıntı: orkfey



    quote:

    Orjinalden alıntı: artworks

    , TSE belge vermiş(hoş onların da neresini tutsan elinde kalır ya)


    aşağıda örnek bir TSE belgesi var ve bu belge TSE tarafından verilmiş onaylıdır. Ama bize TSE belgesi gibi sunulan salak saçma bir test belgesidir. Belgenin üstünde de firmanın özel olarak yaptırdığı görülmektedir.Üstte inceleme türü özel deney diyor. Kafam çok karıştı.






    sizin ekte gösterdiğiniz belge doğrudur .

    Ama Rapor Koyan arkadaşlar sanırım test raporunu koymuşlar gerçekten tse belgei alırken sadece model vs vs yazılır .

    Test Raporuda o belgenin altında bulunur.

    Sadece Firma İnf. Isıtıcıdan daha düşük enerji dükettiğini ispatlamak için TSE Test Raporu Yaptırmıştır.
    Y




  • Kalori hesabı yapan tüm arkadaşlara sesleniyorum:
    Lütfen noktayı koyalım. Kalori hesabı yapıldı, üretilen ısının odaya transfer olacağı yazıldı, her türlü örnek verildi. Daha fazla kendimiz yormayalım. Umudu olanlar satınalıp görsünler, zaten birsüre sonra burayı dolduracaklar. Ancak Vectacılar da bu arada köşeyi dönmüş olacaklar.
    Mevcut iktidar nasıl ikinci kez iktidar oldu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 21 Ocak 2009; 18:27:39 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vectagebze


    sizin ekte gösterdiğiniz belge doğrudur .

    Ama Rapor Koyan arkadaşlar sanırım test raporunu koymuşlar gerçekten tse belgei alırken sadece model vs vs yazılır .

    Test Raporuda o belgenin altında bulunur.

    Sadece Firma İnf. Isıtıcıdan daha düşük enerji dükettiğini ispatlamak için TSE Test Raporu Yaptırmıştır.
    Y


    TSE yani Turk Standatlari Enstitusu, belli basliklar altinda STANDART adi verilen teknik kriterler olusturur ve bunlara birer numara verir. Mesela bir elektrik kablosunun uzerindeki izolasyonun gorevini yerine getirme kriteri bellidir. TSE bunu test eder, bu kablo bu kritere uyuyorsa TSE bu kablonun su numarali standarda uyduguna dair belgeyi o firmaya verir. Bunun disinda yani onceden TSE nin belirledigi standardlar disinda herhangi bir testi kafamiza gore TSEye yaptirabilecegimizi zannetmiyorum. TSE ancak kendi onceden belirledigi standardlar icin test yapip uygunluk belgesi duzenleyebilir. TSE nin iki farkli teknolojideki isiticinin birbiriyle verimliligini karsilastirma gibi bir test yurutme ve bu konuda belge vermek gibi bir gorevi ve yetkisi yoktur. Eger vardir diyen varsa bana bunun kac numarali TSE standardi oldugunu bana soylesin.

    Her TSE antetli kagidi iceriginin anlamini dikkate almadan yorumlamamak lazim.




  •  # VECTA Isıtıcılar #  Ana Konu


    Bu ilandaki "HAVADAKI NEMI KURUTMAZ" ifadesi cok buyuk bir mucizenin ifadesidir. Isinan havadaki bagil nemin isitma tekniginden bagimsiz olarak dustugu yani havanin kurudugu yuzyillardir tanimlanip formule edilmis vede gunluk hayattada pratikte herkes tarafindan yasanan bir gercektir. Hava nemlendirici basliklarini okuyanlar bu konuyu bilir.

    Eger boyle bir mucizeyi Vecta gerceklestirmisse bunun sadece bir ilanda bir satir olarak gecmekten cok ote agirligi ve onemi olurdu, eger bu ilani yazan ne dedigini gercekten biliyorsa.
  • mbirol'un sorusuna cevap:ısıtıcı açmadan önceki oda sıcaklığı 16 derece.26 dereceye geliyor tabiki.
  • Benim anladığım kadarıyla Vecta hiç kapatmadan uzun süreli kullanımlarda özelliklerini ortaya koyuyor odayı ayarlanan dereceye getirdikten sonra sürekli o derecede tutmaya çalışıyor.
    Bunu yaparken kullandığı enerji ise odanın korunaklılığı yani izolasyonuna göre değişir.
    Korunaklı bir oda ise 24 saatin 12 saati devrede kalır buda ayda 70 tl yapar,
    Fakat korunaksız ise ve 24 saatin 16 saati devrede ise buda 94 tl yapar.

    Tek oda için o kadar da tasarruflu gibi görünmüyor ama diğerlerine göre tasarruflu tabiki...
  • Sayfalar dolusu tartışma, bütün bunları okuyarak bile muadili bir ısıtma sistemi veya ısıtıcı icat edilebilir.
    Galeyana gelmemek lazım, kullanmaya başlayan arkadaşların değerlendirmeleri önemli, bir ay içerisinde herşey belli olur, ama mucize beklememek gerekiyor.
    Burada cihazı üreten firma kafalarda soru işaretleri bırakıp reklamlarını, cihazın özelliklerini, dağıtım tarihini ,bayilik ağını ve rakip ısıtma sistemleriyle olan karşılaştırmalarını tam bir gizem ve pazarlama stratejisi içerisinde başarılyla yapmaktadır, bence hedefine ulaşmıştır zaten ilk etapta meraklı ve sabırsız bir kitleye ürünler satılmıştır. Sırada bekleyenler vardır, ticarette bazen yok satmak çok satmanın zeminini hazırlar, vitrinde her gün gördüğünüz ürünü vitrinden kalktığında gidip sorarız, bunuda iyi kullandılar, sobayı şimdilik bilmiyorum ama pazarlama başarılı :-)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rivabella -- 21 Ocak 2009; 19:42:16 >
  • Vecta için söylenebilecek çok laf yok aslında .Gerçek değerler ortaya çıkmalı.Vecta yaptıgı reklamlarla aslında sadece infrared ısıtıcıların alternatifi oldugunu söylüyor.Oysa insanlar onu çogunlukla anlık ısıtma için kullanıyor.Bir klima ile,kombi ile ,yada diğer elektrikli ısıtıcılarla kıyaslandıgında durum nedir?Infrared ısıtıcılar zaten var ve bunalrın ne oldugu hakkındada çogunlugun bir fikri var .Vecta ise iddalı bir reklam ile %80 tasarruf ile lanse etti.Kendi söylemi gözümüzden kaçtı belki ama aslında kendini eleveren bir reklamdı.
    Benim ümidim evlerde ısıtmada başarılı olması ve söyledikleri kadar olmasada tasarruf yapabilmesi.Burada kullanıcıların şartlarını eleştirmek yerine imkanları olanlar diğer ısıtma yöntem ve araçları ilede kıyaslayabilir ve rakamları korlarsa çok daha net bilgiler vermiş olurlar.
    doğal gaz ile 120 m2 evi ısıttıgınızı düşünürsek 20 m2 için 20 tl bile çok değilmi? Inverter klimalarla 40 m2 lik salonun ısıtılmasının maliyeti nedir?ölçenler yazabilirler sanırım .Yağlı radyatör yada diğer cihazlarla ısıtma yapanların rakamlarını yazdıklarında Vecta m2 başına ısınmada ne kadar tasarruflu anlaşılacaktır.
    Vectanın sadece küçük odalarda ve çok ısıtma gerekmeyen odalarda kullanımı ile tasarruf yapılabiliyorsa o da ayrı konu tabiki.
    Ama ben hala bu ürünün 30-40 m2 lik bir salonda diğer ısıtma yöntemlerine göre daha tasarruflu olmasını canıgönülden istiyorum.Sadece elektrikli ısıtıcılarının değil diğer ürünlerininde radyatör sera ısıtma sistemleri vs diğer ürünlere göre belirli bir tasarruf sağlıyor olmasınındanda sadeece mutlu olurum .
    Keşke bu tasarruf rakamlarında gerçekleri yazsalar hem üreticiler hem satıcılar %10 sa 10 %40 sa 40 ama gerçek rakamlar .




  • reklamındaki gizli gözlerden kaçan ayrıntı 7/24 yani 7 gün 24 saat yandığında 20.80 ytl elektrik ünreti ödersiniz.

    bunu aylığa vurduğunuzda

    günlük tüketim:2.97 tl

    aylık tüketim:2.97 x 30 =89.10 tl

    buda sadece 16 m2 oda ve 22 derecede (dedikleri doğru çıkar ise)

    saygılarımla.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozden54cengiz

    reklamındaki gizli gözlerden kaçan ayrıntı 7/24 yani 7 gün 24 saat yandığında 20.80 ytl elektrik ünreti ödersiniz.

    bunu aylığa vurduğunuzda

    günlük tüketim:2.97 tl

    aylık tüketim:2.97 x 30 =89.10 tl

    buda sadece 16 m2 oda ve 22 derecede (dedikleri doğru çıkar ise)

    saygılarımla.


    22 Derece Ortalama Oda Sıcaklığında Bir Ayda Devamlı ( 7 / 24 .... 7 Gün 24 Saat Hiç Durmadan ) Çalıştığında Yanlızca 20,80 YTL Elektrik Harcamaktadır.

    Vekta Isıtıcılar ile Kömür, Klima, infrared ve diğer ısıtıcı masraflarından kurtularak % 80 Enerji Tasarrufu Sağlayın.

    Arkadaşım gördüğün gibi ibarede bir ayda diyor.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ibrahimalp


    quote:

    Orjinalden alıntı: ozden54cengiz

    reklamındaki gizli gözlerden kaçan ayrıntı 7/24 yani 7 gün 24 saat yandığında 20.80 ytl elektrik ünreti ödersiniz.

    bunu aylığa vurduğunuzda

    günlük tüketim:2.97 tl

    aylık tüketim:2.97 x 30 =89.10 tl

    buda sadece 16 m2 oda ve 22 derecede (dedikleri doğru çıkar ise)

    saygılarımla.


    22 Derece Ortalama Oda Sıcaklığında Bir Ayda Devamlı ( 7 / 24 .... 7 Gün 24 Saat Hiç Durmadan ) Çalıştığında Yanlızca 20,80 YTL Elektrik Harcamaktadır.

    Vekta Isıtıcılar ile Kömür, Klima, infrared ve diğer ısıtıcı masraflarından kurtularak % 80 Enerji Tasarrufu Sağlayın.

    Arkadaşım gördüğün gibi ibarede bir ayda diyor.



    Arkadasım bende size TSE kagıdındaki gunluk tuketimi vereyim vekta gunde 14,554 KW tuketimyaptı yazıyor. buda ayda 14,554 kw gunluk tuketim X 30 gun X 0,29 YTL elektrik birim fiyatı = 126,6 YTL tuketim yapar ayda simdi 20 ytl ile arasında 6,3 kat fark var simdi vekta kendi kendini burada gayet net ele vermis ustelik TSE test sonucuyla apacık ortada kendisi 20 ytl ayda derken belgeye gore ufak bir hesap yapın 126 ytl cıkıyor gelde vektaya inan simdi...




  • vecta ısıtıcıyı hiç görüp incelemedim ama görüp incelersem o zaman size detaylı yorum yaparım..

    yanlız bunlar diğer elektrikli ısıtıcılar gibi ama sadece düşük elektrik tüketimi var ama soğuk bir odayı hemen 22 ye çıkarmaz. biraz zor yada hiç olmaz.
    peki size bir soru yanlarından sıcaklık dağılımı varmı?

    ufo soba sadece önünü ısıtıyor odanın tamamını ısıtmış gözüküyor ama hiç olmasa odanın soğugunu aldığı için derlerki oda sana hamam gibi gelir ilk başta biraz otur bekle o zmn anlayacaksın soğukmu sıcakmı..
    tekrar diyorum ilk gelenler için tabiki hamam gelir ama oturanlar öyle demiyor.

    bana kalsa ben gene odun-kömür devam.. uğraşmayı severim ama yanı başımda bana bakan birisi olmazsa bu bana eğlenceli gelir..
    az mı uğraşmadım kömür sobasıyla.

    elektrik sobaları sadece 18-19 dereceki odayı biraz olsun biraz daha ısıtmak için kullanılıyor öle buz gibi odayı ısıtmak için değil.




  • ARKADASLAR IYI AKSAMLAR
    YAKLASIK 2 GUNDUR UYE OLMAAN FORUMDAKI VECTA YADA BAYTEK ILE ILGILI DIYELIM HABERLERINIZI DUSUNCELERINIZI TAKIP ETMEKTEYIM
    SIF BU MESAJI YAABILMEK ICINDE UYE OLDUM AMA GORDUGUM KADARIYLADA GERCEKTEN OZEL BIR TOPLULUKSUNUZ
    BILGI BIRIKIMIM ISITMA VE TEKNOLOJILERI OLMADIGI ICIN VECTA KONUSUNDA BIRAZ DAHA TEMKINLI DUSUNDUGUMU IFADE ETMELIYIM
    FAKAT BUGUN VECTA BAYISINI SIF MERAKIMDAN ( ASAGIDA SEBEBLERINI BELIRTICEM) ZIYARET ETTIM VE GORDUKLERIMIDE SIZLEDE PAYLASMAK ISTEDIM
    ONCELLIKLE VECTA YAKINDAN GORDUM VE KISMI OLSADA INCELEME SANSIM OLDU URUN ILE ILGILI GOZLEMLERIN SU SEKILDE
    1- URUNU DE KULLANILAN ALIMINYUM DIS GOVDE ELEKSOLLU ALIMINYUM VE OLDUKCA KALITELI BIR MAZEMEDEN CEKILMIS
    2-PLASTIK AKSAMLARDAN OLDUKCA MUNTAZAM GORUNUYOR
    3-KULLANAN ARKADASLARIN DEDIGI GIBI URUN DIS SICAKLIGI OLDUKCA YUKSEK VE ORTAMIN ( ODANIN) SICAKLIGI MAKUL KABUL EDILEBILIR BIR SICAKLIKTAYDI
    SONUC OLARAK URUNUN IMALAT KALITESI GERCEKTEN GUZEL ( KENDIMDE IMALATCI OLDUGUM ICIN ANLARIM ) FIYAT DUSUK BULANLAR ( TEKNOLOJISINE GORE ) BENCE UYGUN GERCEKTEN KULLANILABILIR
    BENIM SIZE ASIL DIKKATINI CEKMEK ISTEDIGIM KONU ISE BAYTEK IN LIGHTPOWER CELL OLARAK KENDI WEB SAYFASINDA LANSE ETTIGI URUN
    URUNUN 2-4 WATT LIK HARCAMA ILE 100 WATTLIK AMPUL ( AKKOR FLAMALI) ISIGINI VERECEGINI SOYLEMELERI BENIM ASIL DIKKATIMI CEKEN DE BU OLDU BU CUNKU VECTA ADLI URUNLERINDEN BILE COK DAHA IDDALIBIR ACIKLAMA SEBEBLERINI GELINCE
    1- SU ANDA EN İYİ POWER LED LER İLE ( CREE AMERİKAN) 1 WATT İLE 100 LUMEN LUXEON LED İLE ( PHILIPS IN DIR ) YINE 100 LUMEN 1 WATT A YAKALANMISTIR
    2- BU POWER LEDLERIN ISIMA ACISI 120 DRECE OLARAK KABUL EDILMEKTE AYRIYETEN MERCEKLERLE ACILARININ DEGISTIRILMESI MUMKUN OLMAKTADIR
    3-100 WATT AKKOR FLAMANLI 1 AMPULUN YANI 1350 LUMENI POWER LEDLERLE DAHI 13-14 WATT ILE YAKALANABILIRKEN BAYTEK BUNU 2-4 WATT ARASINDA OLACAGINI IDDA ETMEKTE
    BU BENCE OLDUKCA ONEMLI HATTA VECTA ADLI URUNLERINE GORE COK DAHA BUYUK BIR IDDA DIR
    BUGUN ZIYARET ETTIGIM BAYI VE MERETERDEKI MERKEZLERININ BANA TELEFONA SOYLEDIKLERI BU AMPULUN SENE SONUNA DOGRU SERI URETIME GECIRECEKLERI SEKLINDEDIR
    BENCE BU DOGRU ISE BE VECTA ADLI ELEKTRIKLI SOBALARININ YANINDA COK DAHA BUYUK BIR BULUSTUR NEDENINI SIZE SOYLE BIR
    ORNEK VEREYIM PHILIPS IN POWER LEDLERIN ARGE SI ICIN AYIRDIGI RAKAM 2 MILYAR EURO OLARAK BAHSEDILMEKTE ( RAKAMDA YANILIYOR OLABILIRIM AMA BU CIVARDAYDI)
    VE SONUC OLARAK DIKKATIMI CEKEN HUSUSU SIZLEDE PAYLASMAK ISTIYORUM SIRKETIN WEB SAYFASINDA PHILIPS HOLLANDA ARGE MUDURUNUN BAYTEK I ZIYARET ETTIGI ANLATILIYOR
    BAYTEK GERCEKTEN BUNU BASARDIYSA BIR TURK OLARAK KENDILERINI TEBRIK EDERIM
    CUNKU BU BILE BAYTEK IN BASLAI BASINA BIR DUNYA DEVI OLMASI DEMEK OLUR
    SAYGILARIMLA
    IYI AKSAMLAR




  • ha bu arada 2 gündür cihazı alacağım için evin ortalama 24 saatlik elektrik harcamasını kontrol ediyorum,izliyorum.
    daha önce yazdım ancak diğer arkadaşların içi rahat etmediğinden, ortamın gazı alınmadığından kendilerini tutamayaraktan aynı şeyleri yazıp duruyolar. şimdi yine yazıyorum :
    ortalama ev elektriği sarfiyatını aldım. bunun içinde 600-2400 Watt arasında gücü olan quartz bir soba da var.
    cihazı 48 saat denedikten sonra odayı istediğimiz dereceye ne kadar sürede getirdi ne kadar süre sonra termostat yapmaya başladı termostat yapmaya başladıktan sonraki 24 saatlik dilimde -fişi sürekli takılı olmak suretiyle- toplam ne kadar süre çalıştı yani 800 watt tan toplam ne kadar tüketti hepsini yazıcam.

    ayrıca dedim ki bekleyin. olan benim 330 a olsun ben zaten 1 senedir sigara içmiyom burdan yaptığım karla 4-5 tane vecta alırım bi tane almışım kaç yazar. di mi kardeşim ama...ha madem diyoruz ki m2 di watt dı bilmemneydi bi sürü hesap, ben verileri test edip yazıcam en doğru ve de samimi bir şekilde. ondan sonra bi daha bakarız. canı isteyen alır istemeyen almaz. daha ne olsun be kardeşim. hal böyleyken bu tantana neyin nesi kimin cebinden para çıkıcak kimin bi şeyleri sömürülücek bu kadar basit bi konu bize nerdeyse yeni ısıtıcılar icat ettircek pozisyona getircek.

    tekrar söylüyorum tüm samimiyetimle ben aldıktan sonra alın işinize gelmezse almazsınız olan benim parama olsun beğenmezsek 300 tl havaya gitti deriz allah sağlık versin ağız tadı versin cümlemize, beni bekleyin beni bekleyin aynı şeyleri de yazıp durmayın artık.
    hatta kullanıcı görüşü veya bilgisi olan yoksa yazmasın kimse artık kullanıcı görüşlerinden bilgilenilsin en azından farklı yerlerde oturanların tecrübeleri de önemli!




  • quote:

    Orjinalden alıntı: nario

    ARKADASLAR IYI AKSAMLAR
    YAKLASIK 2 GUNDUR UYE OLMAAN FORUMDAKI VECTA YADA BAYTEK ILE ILGILI DIYELIM HABERLERINIZI DUSUNCELERINIZI TAKIP ETMEKTEYIM
    SIF BU MESAJI YAABILMEK ICINDE UYE OLDUM AMA GORDUGUM KADARIYLADA GERCEKTEN OZEL BIR TOPLULUKSUNUZ
    BILGI BIRIKIMIM ISITMA VE TEKNOLOJILERI OLMADIGI ICIN VECTA KONUSUNDA BIRAZ DAHA TEMKINLI DUSUNDUGUMU IFADE ETMELIYIM
    FAKAT BUGUN VECTA BAYISINI SIF MERAKIMDAN ( ASAGIDA SEBEBLERINI BELIRTICEM) ZIYARET ETTIM VE GORDUKLERIMIDE SIZLEDE PAYLASMAK ISTEDIM
    ONCELLIKLE VECTA YAKINDAN GORDUM VE KISMI OLSADA INCELEME SANSIM OLDU URUN ILE ILGILI GOZLEMLERIN SU SEKILDE
    1- URUNU DE KULLANILAN ALIMINYUM DIS GOVDE ELEKSOLLU ALIMINYUM VE OLDUKCA KALITELI BIR MAZEMEDEN CEKILMIS
    2-PLASTIK AKSAMLARDAN OLDUKCA MUNTAZAM GORUNUYOR
    3-KULLANAN ARKADASLARIN DEDIGI GIBI URUN DIS SICAKLIGI OLDUKCA YUKSEK VE ORTAMIN ( ODANIN) SICAKLIGI MAKUL KABUL EDILEBILIR BIR SICAKLIKTAYDI
    SONUC OLARAK URUNUN IMALAT KALITESI GERCEKTEN GUZEL ( KENDIMDE IMALATCI OLDUGUM ICIN ANLARIM ) FIYAT DUSUK BULANLAR ( TEKNOLOJISINE GORE ) BENCE UYGUN GERCEKTEN KULLANILABILIR
    BENIM SIZE ASIL DIKKATINI CEKMEK ISTEDIGIM KONU ISE BAYTEK IN LIGHTPOWER CELL OLARAK KENDI WEB SAYFASINDA LANSE ETTIGI URUN
    URUNUN 2-4 WATT LIK HARCAMA ILE 100 WATTLIK AMPUL ( AKKOR FLAMALI) ISIGINI VERECEGINI SOYLEMELERI BENIM ASIL DIKKATIMI CEKEN DE BU OLDU BU CUNKU VECTA ADLI URUNLERINDEN BILE COK DAHA IDDALIBIR ACIKLAMA SEBEBLERINI GELINCE
    1- SU ANDA EN İYİ POWER LED LER İLE ( CREE AMERİKAN) 1 WATT İLE 100 LUMEN LUXEON LED İLE ( PHILIPS IN DIR ) YINE 100 LUMEN 1 WATT A YAKALANMISTIR
    2- BU POWER LEDLERIN ISIMA ACISI 120 DRECE OLARAK KABUL EDILMEKTE AYRIYETEN MERCEKLERLE ACILARININ DEGISTIRILMESI MUMKUN OLMAKTADIR
    3-100 WATT AKKOR FLAMANLI 1 AMPULUN YANI 1350 LUMENI POWER LEDLERLE DAHI 13-14 WATT ILE YAKALANABILIRKEN BAYTEK BUNU 2-4 WATT ARASINDA OLACAGINI IDDA ETMEKTE
    BU BENCE OLDUKCA ONEMLI HATTA VECTA ADLI URUNLERINE GORE COK DAHA BUYUK BIR IDDA DIR
    BUGUN ZIYARET ETTIGIM BAYI VE MERETERDEKI MERKEZLERININ BANA TELEFONA SOYLEDIKLERI BU AMPULUN SENE SONUNA DOGRU SERI URETIME GECIRECEKLERI SEKLINDEDIR
    BENCE BU DOGRU ISE BE VECTA ADLI ELEKTRIKLI SOBALARININ YANINDA COK DAHA BUYUK BIR BULUSTUR NEDENINI SIZE SOYLE BIR
    ORNEK VEREYIM PHILIPS IN POWER LEDLERIN ARGE SI ICIN AYIRDIGI RAKAM 2 MILYAR EURO OLARAK BAHSEDILMEKTE ( RAKAMDA YANILIYOR OLABILIRIM AMA BU CIVARDAYDI)
    VE SONUC OLARAK DIKKATIMI CEKEN HUSUSU SIZLEDE PAYLASMAK ISTIYORUM SIRKETIN WEB SAYFASINDA PHILIPS HOLLANDA ARGE MUDURUNUN BAYTEK I ZIYARET ETTIGI ANLATILIYOR
    BAYTEK GERCEKTEN BUNU BASARDIYSA BIR TURK OLARAK KENDILERINI TEBRIK EDERIM
    CUNKU BU BILE BAYTEK IN BASLAI BASINA BIR DUNYA DEVI OLMASI DEMEK OLUR
    SAYGILARIMLA
    IYI AKSAMLAR






    walla biz kapatılan konudan ve silinen bir sürü mesajdan sonra bile vectayı anlayamadık. (Şahsım Hariç Ben taraf olurum) o lamba konusuna hiç geçme hocam istersen




  • vecta hakkındaki ilk izlenimim bu anca kendini ısıtıyor uldu ama bekliyecez ve görecez

    vecta yı taktım fişe 3 amper akım çekiyor dışarıdaki hava sıcaklığı 9 derece odam 17m2 ilk taktığımda oda sıcaklığı 12 derece idi 1 saat oldu şuan odam 13 derece çok yavaş ısıtıyor saat başı ısı değerlerini sizlerle paylaşacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacirfx -- 21 Ocak 2009; 21:55:18 >



  • konuyu aşağı yukarı başından beri takip ediyorum.en çok merak ettiğim nasıl tedbirler aldınız doğalgaz parasının 100 lira gelmesi için.birde hangi şehirde oturuyorsunuz acaba.istanbul'da iseniz valla tebrikler.eğer kolay püf noktaları varsa söylerseniz sevinirim.saygılar.

    sakaryada oturuyorum evde 7 tane petek var 2 tanesini hiç yakmıyorum.

    peteklerin arkasına aliminyum panel koydum duvarı ısıtmamak için.

    evin camları pimapen ama o kadar kaliteli değil kendim fitil yaptım.

    kapattığım petekleri vanalrından değil kombinin altında bulunan vanalardan kapattım.

    buda fazladan suyu ısıtma derdine çare oldu.

    ve kombide termostat yoktu termostat taktırdım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.