Şimdi Ara

vakıf üni. hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • en sona vakıf yazmak istiyorum...okul olarakta:HALİÇ,KADİR HAS,AYDIN,IŞIK,MALTEPE düşünüyorum ama bu okullar hakkında pek bişey bilmiyorum ücretlerine baktım ödeme koşulları ii i geldi ondan bunları yazdım.bu üniler nasıl yurtları felan var mı.ya da başka gidilebilinicek hangi vakıf üni. var.yardım edin lütfenn..(yazacağım bölüm işletme)



  • Bilkent
  • yazdıklarından Kadir Has'ı tercih et bence
  • yafff ben sana benim tercihimimi yap diyorum ya...ben belirttiğim gibi işletme yazıcam. bu fakültesi iyi olan üniversiteler hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum....valla sende sırf yazmak için yazmışsın haaa nyss olur böyle
    quote:

    Orijinalden alıntı: Hirotaro

    bu forumu hakkaten anlayabilmiş değilim.
    adam konu açıyor , sadece üniv. soruyor.Hangi bölümden mezun olduğunu , kaç puan aldığını , sıralamasını , istediği fakülte yahut yüksekokulun bölümlerinin adlarını dahi yazmıyor.
    ve bir allahın kulu da çıkıp , bi şey demiyor.
    bi başkası sadece puanını söylüyor , bölüm/okul v.s. hiçbirşey söylenmiyor ve buna gene cevap yazılabiliyor ( hangi kriterle)

    Aklıma geldi :
    Geçen gün NTV de Doğru Tercih te adama şunu soruyor : şu puanı (sadece puan bilgisi var başka hiçbirşey yok ) aldım nereye yerleşirim , adam da hafiften sırıtarak : bu bilgiler ile nereye yerleşirsiniz ki diyor.



    hatta bilmediği yönde tavsiye verebiliyor.(tavsiye verene aslında kızmıyorum)

    cidden tuhaf forum




  • ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.