Şimdi Ara

Uydunetten memnun musunuz? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
34.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • izmir ucyoldan baglanıyorum.kopma ve yavaslık sorunum var.
  • arkadaşlar az önce turksat kablodan aradılar, 38 tl'ye sınırsız internet + teledünya hd + kablo tv fırsatı olduğunu ve kuruluma, aktivasyona, kutuya ve modeme para almayacaklarını söylediler, şu anda internete aylık 29tl, kablo tv'ye 7 tl veriyorum, hesap mantıklı gözüküyor fakat benim sıkıntı çıkarabileceğini nokta şu; binadaki 3 uydulu sistem eve kablo tv kablosu ile geliyor, oturma odası hariç evin tüm odalarında kablo tv yayını var, oturma odasında ise atlanta hd box var ve sadece uydu yayınını oturma odasından alıyoruz, atlantada internete bağlı, uydu takıldığında oturma odasında hem uydu hem kablo tv yayını vardı fakat uydu sinyali zayıftı, uyduyu takan kişi oturma odasında kablo tv yayınını kesti, bir kaç yükseltici taktı ve sinyal sorunumuz kalmadı, eğer teledünyaya geçersem salona kurdurmayı düşünüyorum, interneti salondan değilde oturma odasından almak istiyorum, eğer salona kurulursa atlantaya cat5 kablo çekmek gerekecek, en az 15 metre kablo gerekecek ve hem verimsiz hemde görüntü kirliliğide olacak, ne yapsam?




  • 1 mbps sınırsız kullanıyorum çok memnunum. Bir kere hız sıkıntısı oldu aradık hallettiler. Tek dezavantajı arada sırada kopma olması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serothonin -- 12 Temmuz 2011; 20:27:35 >
  • Merhaba;

    11 aydır kullanıyorum son 1 ay dır ise 10 mbite geçiş yaptım ancak ben böyle rezil bir internet hizmetiyle karşılaşmadım...Daha geçiş yaptığım gün alt yapı çalışması diye apartman çevresindeki yaptıkları saçma sapan iş güzar hareketler sayesinde 4 gün kadar internetim kesikti.Yine bu aralar evin çevresinde dolanıyorlar yine internet saçmaladı.Şunu çok iyi anlayıp dinleyin arkadaşlar...Dokunmadıkları zaman uydunet iyi hizmet veriyor.Ancak bahsettigim gibi iş güzar teknisyenleri internetin içine ediyor...5 kez aradım şu saçmalıkları yapmasınlar diye ama nerde...Dün artık tak ettirdiler ve sonunda 5 mbit olarak başladığım,10mbit olarak devam ettiğim ve şuan ki rezil hizmetlerinden dolayı sinirlenip haketmediklerini düşündüğümden dolayı 3mbite kadar düşürdüğüm internet firmasıdır uydunet.

    Saygılar.
  • çok memnunum ben 5mbit hız var bende 625 ile çekmesi lazım teorik olarak

    5mbit uydunet 590la çekıyo bazen 600 civarına vuruyo ortalama %95 verim alıyosun netten

    ttnet rezilliğine 2mbit sınırsız 70 tl verceene 5mbit %95 verimli nete ver 70 daha kıakk
  •  Uydunetten memnun musunuz?



    Bostancı Uydunet olcumum grafikteki gibidir. hic bir kesinti kopma yavaslama yasamadim su ana kadar. 3mbit tarifesi ciktigi ilk gunden beri aboneyim. 3mbit te tam 3.00 seklinde cikiyor speedtestlerim.
  • şu sıralar iyi, ama dibe vurduğu anlarda gerçekten internet imkansız oluyor.
    şahsen ttnet'e dönme planım var. sözleşmenin bitmesini bekliyorum
  • yaklaşık yedi aydır kullanıyorum.1 mb sınırsız.download çok iyi.ancak bağlattığımdan beri var olan ping sorunum halen devam ediyor.özellikle akşam saatleri oyun oynanmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fkkyr

    yaklaşık yedi aydır kullanıyorum.1 mb sınırsız.download çok iyi.ancak bağlattığımdan beri var olan ping sorunum halen devam ediyor.özellikle akşam saatleri oyun oynanmıyor.


    uydunet kullananlarda genel olarak oyun oynayamama problemi var ztn pingler yüksek olduğundan ama fiyat olarak da uydunet en iyisi
  • uydu net kullanıcısıyım 2 günlük 1mb üyelik yaptırdım sınırsız ama bilgisayara 90 kb geliyor speed testinde 1mb gözüküyor ama bilgisayarda 90 kb
    müşteri hizmetleri virüs yada bilgisayar dedidiler ama ttnet de bilgisayar başka yerde coşuyo indirmede virüs taramasında hiç bi şey yok 24 ay taahütlü
    internet ne yapmalıyım bilgisayarda sorun olabilirmi format atmalımıyım veya speed testi yanılıyo olabilirmi normalde ne kadar çekmelidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan34 -- 16 Temmuz 2011; 23:20:53 >
  • 2 ay once hızlarım berbattı , bi ton mail attım şikayet ettim tamirat yaptılar o günden beri nazar değmesin günün her saati yurtdisindan download manager falan olmadan eğer karşı tarafta problem yoksa 1.2 mb ile download yapıyorum.

     Uydunetten memnun musunuz?

     Uydunetten memnun musunuz?

     Uydunetten memnun musunuz?

     Uydunetten memnun musunuz?

     Uydunetten memnun musunuz?

     Uydunetten memnun musunuz?

     Uydunetten memnun musunuz?

     Uydunetten memnun musunuz?

     Uydunetten memnun musunuz?


    ping testleri oyun oynamadığım için pek ilgilenmiorum

     Uydunetten memnun musunuz?

     Uydunetten memnun musunuz?

     Uydunetten memnun musunuz?

     Uydunetten memnun musunuz?

     Uydunetten memnun musunuz?

     Uydunetten memnun musunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iorfa -- 17 Temmuz 2011; 19:19:12 >




  • hep uydunet için aynısını diyorum amaç sadece nete girmekse her işi görür ama yok film indirecem,yok torrent,yok kurcalayacam derseniz işinizi pek görmez.bide en büyük sorun veya şikayet edenler yüksek hız bekleyip alamayanlar oluyor ondan yüksek hızlar da pek kullanılmamalı eğer bu hızı alacağınız kesin değilse.
  • edit: sorun giderildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 9 Mart 2012; 16:13:41 >
  • Değilim, uydunet kelimesinin aklımdan geçtiği güne sürekli lanet ederim. Umarım açıklayıcı olmuştur
  • uydunet'te patron çıldırdı, hızımız 1Mbps, çıkan sonuç:

     Uydunetten memnun musunuz?


    Download 2 kat, Upload 4 kat hızlı

    ISP Neden Türk Telekom yazıyor, bilen var mı?
  • Ne iyisi amk bana küfür ettirdecek kadar sinir eden bir internet.DOnuyor sinyal gelmiyor.Modem berbat ve hala 10-15 gb a.k.k'm olduğu halde hızım düştü.
    Super Online'dan vazgeçtiğime bin pişmanım Allah belamı versin mal gibi değiştirdim 49 tl kampanyasına kanıp.Lanet olsun ya.
    SuperOnline candır,Uydunet pişmanlıktır.Aklınız varsa geçmeyin.Modemleride berbat.
  • konuyu hortlatmak gibi olmasın ama allah belanı versin şarkısını ezberleten iss
  • Up



    Arkadaşlar ttnetten yıldım uydunete geçmek istiyorum. Başıkesirde oturuyorum. 25 mbps 75 akn li tarifesi var uydunetin. Geçersem verim alabişir miyim. Kimileri çok memnun kimileri berbat diyor. Ping durumu falan nasıldır. Konumun linki:https://forum.donanimhaber.com/ttnet-ten-uydunet-e-gecicem-yardim--122387552#122391553



    Teşekkürler
  • Chaussure kullanıcısına yanıt
    bence hıç düşünmeyin geçin derim ben tavsiye edrim
    yıllardır üyesiyim memnunum
    pıng ile işim olmaz su anda hem osmanlının hemde konyanın maçlarına internet üzerindn bakıyorum maasallah diyeyim
  • Karaman'da ikamet ediyorum, topu topu 2000 küsür abonesi varmış. Yıllarca telekomun kazığından bıktım, üzerimde modem cihazı vs olmasına rağmen bu cihazın bedelini de ödeyerek (kullanım sonrası düşen bedeli 129 tl) Turksat uydunet'e geçtim. Çok memnunum 25 mb hızlı 150 gb adil kotalı sinema paketi var. Telekomdan fiyat olarak da hız olarak da uygun. Gidince sıra beklemek yok, bir sıkıntı olunca ilgi alaka çok iyi, çözüm hızı süper. Hız ölçümü yaptım, 25 mb lik internette 24 civarı hız gördüm daha ne olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.