Şimdi Ara

Urbanears Kransen Kulaklık 150 TL >>> 50 TL D&R (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
30
Favori
48.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bende de vardi bi heves almistim en ucuzlarindandi, orgü ip olayi kotu biraz hor kullaniyorsaniz cantanin icine vs direk firlatiyorsaniz orgu ip yavas yavas eriyor benimki iyice acildi gibi birsey zaten attim bi yere kullanmiyorumda artik suan telefonun kulakligini kullaniyorum (HTC ONE M7) kulakligi cidden sahane cok guzel ses veriyor 1 senedir de kullaniyorum tik yok son seste bile sesler net ve duzgun diyebilirim tabi sarkidan sarkiya degisir ama boyle hardcore, death metal vs dinlemiyorsaniz sorun yok e-bay amazon vs yerlerden alabiliyorsaniz alin suana kadar kullandigim kulak ici, telefonla beraber verilen en iyi kulaklik diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanen km92 kulakligimin bozulmasiyla ben de kulaklik arayisina basladim. Ancak yine km92 alacagim gibi gorunuyor. Cunku ben alirken ep630dan iyi olsun yeter diyordum bunu dinledikten sonra bir liralik kulaklik gibi geldi o cok ovulen fp kulakligi ep630. Jvc fx3x kullandim sonrasinda yine de km92 beni daha cok tatmin etti. Bu kulaklik km92den daha iyi ise alayim ancak gozumde tek fp var o da km92 :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R'da pek çok kulaklıkta indirim var.

    ve linki paylaşılan kulaklığın renk seçenekleri de var.

    Başlık da buna göre düzenlense daha iyi olur bence.

    http://www.dr.com.tr/Kataloglar_/Kulaklik-D-R-dan-Alinir!/1443/1
  • Batterx One kullanıcısına yanıt
    emınmısın bu kadar ıyı olduguna ?

    ep630 kullandım suan audio technica cks55 kullanıyorum sennheıser hd407 ve logıtech g930 kulaklıgım var


    5 dolara ısımı gorecekse alayım 5-6 tane benı gotursun bı kac yıl

    km92
  • Bu kulak içi kulaklıklar beni çok rahatsız ediyor. Kulak içi düz tip olsaydı hiç düşünmeden alırdım. Ona birde sünger takar dinlerdim ne güzel. Sony MDR-E9LPL kullanıyorum ama bazı müikler boğuluyor, tatmin etmiyor açıkçası. Bunlardan hangilerini önerirsiniz?

    http://www.hepsiburada.com/liste/kulak-ici-kulaklik/department.aspx?categoryId=60004547&qs=%2f969_dp%3d%7bkulakie7i20dfcz20tip%7d

    Edit: İstediğim ürün sanırım bu: Urbanears Medis Control Talk IE Kulakiçi acaba Kransen ile Medis arasında çok fark var mıdır?

    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Urbanears-Medis-Control-Talk-IE-Kulakici-Kulaklik-KKahve//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000390671



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 6 Kasım 2014; 12:23:17 >




  • Gecen bir magza yoneticisi ile gorustugumde urunun Iskandinav firmasi oldugunu ulkemize yeni girdigini markanin pek taninmadigi icin satislarin dusukluginden yakinmisti distribitor firmada surekli indirime gidiyormus ilk basta fiyatlari orta hale getirerek tanitim yapmak istemisler fakat suan distiribitor firma fiyatlari dibe cekerek stoklari eritmeyi calisiyormus ilerleyen zamanlarda pazardan cekilmeleri buyuk ihtimal demisti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen, bende kullanamıyorum bu tarz kulak içi kulaklıkları. Urbanears Medisin ses kalitesi kötü diyorlardı, sadece şekli güzelmiş. Bu aralar Sennheiser MX 365i almayı düşünüyorum.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    urbanears kulaküstü kulaklıklıklarda var mı böyle bildiğiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bagis diye bi modelde var fastpay ile alıcam zaten. Bagis 10 lira daha pahalı ama krasen daha iyi diyolar bilen var mı?
  • turuncu rengi bittimi ya bunun sayfası açılmıyor :) buarada arkadaşlar 50TLye tamamlamak için en ucuz ne ekliyebiliriz ihtiyacım olan birşey yok o yüzden basit birşey eklemek istiyorum kargodan dolayı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orgeneral

    quote:

    Orijinalden alıntı: Theologist

    quote:

    Orijinalden alıntı: Orgeneral

    Ben 80 e hb den aldım. Uzun süre kllanımda kulaklarımı acıtıyor. Bas konusunda da iyi değil.

    Bas konusunda şu an kulağımda gayet başarılı bence, tabi kişiden kişiye değişir.

    Uzun süre kullanımda acıtmasının sebebi orta boy slikonu kullanmanız olabilir.

    En küçüğünü kullanmanızı tavsiye ederim.

    en küçüğü kullanıyorum zaten. kulaklığın yapısından kaynaklı bir durum. basları malesef yeterli değil. idare eder bir bir kulaklık.

    Arkadasa katiliyorum hertz araligida 20-20.000 bass sevenler icin idealdegil,gorunen o..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Redzepi kullanıcısına yanıt
    e-kitap.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redzepi

    turuncu rengi bittimi ya bunun sayfası açılmıyor :) buarada arkadaşlar 50TLye tamamlamak için en ucuz ne ekliyebiliriz ihtiyacım olan birşey yok o yüzden basit birşey eklemek istiyorum kargodan dolayı?

    mesela;

    3 tl

    http://www.dr.com.tr/Kirtasiye/Rhodia-Siyah-Zimbali-Bloknot-80-Yaprak-80G-8-5x12-cm-Cizgili-126009//Defterler/Bloknotlar/urunno=0000000340373




  • İki hafta önce sennheiser almıştım, bilseydim bunu alırdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ürünü aldım fastpay ile para çekildi ama D&R işlem geçmişine baktığımda siparişim gözükmüyor ürünlerde hala sepette gözüküyor. Fastpay işlem geçmişine baktığımda çekilen tutar gözüküyor ama %20 geri ödeme gözükmüyor. Başka sıkıntı yaşayan oldu mu?
  • Redzepi kullanıcısına yanıt
    Bende sıkıntı olmadı siparişlerim arasına girdi hemen siparişim. İadeye gelince fastpay iadeleri haftalık yapıyor yani daha sonra iadeler yatar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalmustan

    Bende sıkıntı olmadı siparişlerim arasına girdi hemen siparişim. İadeye gelince fastpay iadeleri haftalık yapıyor yani daha sonra iadeler yatar.

    haftalık yattığını bilmiyordum teşekkürler bilgi için ama D&R konusunda hala sorun yaşıyorum 10 dakikadır falan müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum açan yok
  • Kulakligin kalitesi nasildir peki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redzepi kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bkm ile avansas alışverişinde yaşamıştım. Ben siparişi göremedim ama onlar gördüğü için yollamışlardı öyle bir şey olabilir. Sıkıntı olursa durumu fastpay'e de bildirebilirsiniz onlar sizin yerinize ulaşır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.