Şimdi Ara

Ünide hangi tayfayla takılmalı ? (Yeni üniversite kazanan arkadaşlara tecrübe konusu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
14
Favori
6.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

    Lolcülere bulasma

    İkinci eksi rekoru geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemaatcilerle takıl panpa ahirette kazanırsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insan popi olucam diye ideolojimi seçer popilik icin solcu koruma icin için Ülkücüler grubuna girenler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cool ol biraz gizemli ol cıvık yavsak olma
    Ezik tayfaylada takilma kizli bi ortamin olsun
    En azindan kizlardan utananlarla takilma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ritualist

    quote:

    Orijinalden alıntı: LeokinQ

    pirsingli olurlar genelde pirsingli erkeklerdende haz etmem

    Yok yahu ne pirsingi mirsingi onlar punkçılar yani özenti yeni kesim oluyor.Biz metalciler öyle her şeye atlamayan çok öne çıkmak istemeyen ama herkesin vay be adama bak havaya bak dediği adamlar oluyoruz geneldeÖyle herkesi çok takmayacaksın soğukkanlı olacaksın cool olacaksın sonra metal konserlerine gideceksin sınıfta boş zamanlarda açacaksın konser falan izleyeceksin müzik dinleyeceksin illa bir kız gelip soracak niye dışarı çıkmıyorsun ne yapıyorsun diye bak kızlar ayağına nasıl geliyor öyle şekilden şekile girip kız kovalamıyorsun.

    Ya da biraz daha garip şekillisi var bu metalci tiplerin Bob Marleyci tipler hippiler yani ama onlara bulaşma derim

    Çoğu metal grubunun hardcore punktan etkilendiğini biliyor muydun? Özenti metalciler hepiniz aynısınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • otomobil veya makina bölümüne takıl kardeş seni senden alırlar içine dolma gibi oyarlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wRedzus

    quote:

    Orijinalden alıntı: Natsukai.

    quote:

    Orijinalden alıntı: wRedzus

    quote:

    Orijinalden alıntı: Natsukai.

    Valla benim muhabbet baya sağlamdır ek yerleştirmeden gelmeme rağmen tüm 2. sınıfları ve buranın yerlilerini tanıyorum farklı 6-7 tayfayla takılıyorum kim nereye çağırırsa oraya gidiyorum kızlarlada muhabbet durum aynı.

    Nasıl muhabbet kuruyorsun?
    Biz asosyallere bir anlatır mısın?

    Çene yani muhabbetin biraz sağlam olacak birde daima insanlara iyilikle yaklaşacaksın ir süre sonra zaten eve uğramaya zamanin olmuyor misal dün kızlar denize çağırdı gittim takıldık bugün başka bir kız grubu kahvaltıya çağırdı akşama halı saha maçına çağırdı erkek tayfa futboldan pek anlamama rağmen sırf makara olsun diye.

    Not: Bu sosyalist solcu insanlardan uzak dur hayatını bitirirler Ülkücülerle felanda pek takılma onlar iyidir işe yarar ama çok boş kovalayorlar.

    Bende böyle olabilsem keşke. 3 tane dostum var, kardeş gibiyiz 3-5 tane de konuştuğum arkadaşım var bu arkadaşlarım haricinde başka kişilerle iyi bir muhabbet yapamıyorum.
    Solcuların oyunlarına gelmiyorum ama solcularda bir dostum var o yüzden biraz yakın sayılırım amam tarafsız takıldığımı beyan ediyorum her seferinde.
    Sonradan bir sorun çıkartırlar mı ki?

    Öyle olcak 3 tane sağlam dostun olacak diğerleride ekstra eğlenmelik tayfa zaten ünide millet ortam için geliyor ünide işin çok rahat lisede durum düz lise isen işin kolay ama benim gibi meslek lisesi çıkışlysan işin zor full erkek zaten işin püf noktası rahat olabilmekte ilk girdiğin ortamda fazla konuşmucan gevşek derler çünkü tanımadan etmeden direk muhabbetlere salça oluyorsun ilk ortamı sezceksin ikinci seferde ise daha önce ne üzerine muhabbetler döndüyse ona göre gircen muhabbete

    Solcuların fazla içinde bulunma tek kişiyse sıkıntı olmaz misal bendede var bir tane ben zaten Gazi Mahallesinde oturuyorum etrafımda çok var ama alayı boş beleş adam kendini onların yanında muhafaza edebiliyorsan sıkıntı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsukai. -- 2 Haziran 2014; 19:03:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • adam üniversiteye gidiyor ama herkes yazamıyor daha

    herkeZZZZ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GandalfvsDumbledore

    adam üniversiteye gidiyor ama herkes yazamıyor daha

    herkeZZZZ

    sanane gardaş bir zyi s yazdın diye vatanımı kurtardın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Natsukai.

    Eğlenmek istiyorsan cigaracı alkolik ve kızlarla arası iyi olan tayfa ile takılacaksın tabi o ortama girmek içinde muhabbetinin sağlam olması lazım.

    Içip içip tribe giren tayfadan uzak dur yaşama sevincini kaybedersin.

    Cigara yasal degil ama

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne cigarası ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeokinQ

    ne cigarası ?

    Cigaraci Alkolik tayfa yazmis da. Cigara yasal degil onu yazdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlıklar liseye benzemez aman dikkat.İlk 2 hafta takıldığım insanlarla şimdi merhabam yok.Dönem boyu takıldığım grubun yüzüne bakmadım bu dönem farklı insanlarla takıldım.Tabi yanımdaki has adamım hiçbir zaman değişmedi.Tabi bu olaylarda arkadan iş çevirme dedikodu gibi beni tiksindiren etkenler vardı.Herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışır dikkat et.Kimseye sır verme.Biri hakkında konuşma,çünkü emin ol o söylediğin şeyler o kişinin kulağına gidecektir emin ol.Herkesle muhabbetin olsun ama kendini açma onlara.Sadece en yakın dediğin insanlara ( güvenebileceğin ) kendini aç.Siyasilerden uzak dur.Grup içinden bir kızla duygusal ilişki kurmamaya çalış.Not toplayabileceğin çalışkan insanarla ufak bir muhabbetin olsun.Ama asıl seçmen gereken insanlar,eğlenmeyi bilen aynı zamanda kötü gününde de yanında olacak insanlar olsun.Sınıf dışı birkaç arkadaş edinmeye bak.Son olarak kimseye tamamiyle güvenme.En yakınım dediğim insana anlatmadığım onca şey var.Ve emin ol böylesi daha iyi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DevoN


    quote:

    Orijinalden alıntı: LeokinQ

    ne cigarası ?

    Cigaraci Alkolik tayfa yazmis da. Cigara yasal degil onu yazdim.

    bunlar yasal filan dinlemez gene içerler hocam
  • aynen hocam aldım tüyoları öyle yapacam ilk msjda editledim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeokinQ

    quote:

    Orijinalden alıntı: DevoN


    quote:

    Orijinalden alıntı: LeokinQ

    ne cigarası ?

    Cigaraci Alkolik tayfa yazmis da. Cigara yasal degil onu yazdim.

    bunlar yasal filan dinlemez gene içerler hocam

    Artik ot pek icilmiyor zaten. Bonzai icerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Captain.America

    Bak dostum sana 3 yılda 5 yıllık tecrübe yaşamış , uyuşturuculu ortamlarda sabahlamış , abartmıyorum evde 2 farklı odada çiftlerin seks yaptığına yani bir nevi grup sekslere tanık olmuş , birbirinin ağzını burnunu kıran ev arkadaşlıklarına tanık olmuş , sadece sınıftan 2 yılda 4 kızı götürmüş, her ortamda aranan , 2 kişi bir araya gelince direkt telefonla aranıp ortama çağrılan bir kişi olarak söylüyorum dikkate alırsın almazsın takdir senin kardeşim.

    İlk yıl ilk dönem takıldıgın gruba asla güvenme geçiçi bak. İlerde hepsi ana avrat sövüyor olacak birbirinin arkasından.

    Çalışkan falan ayrımı yapmadan mutlaka en az 5 ila 7 kızla muhabbetin olsun. Çalışkan ayrımı yapma çünkü kızların en serserisi en ortamcısı bile çalışkan olur not tutar. Özellikle 1.seneden sonraki seneler anlayacaksın neden bunu dediğimi. Dırım dırım not aradıgında bu gizli forvet kızlarımız , adeta bir Alex de Souza işlevi görecek senin için.

    Kanka olacağın kızlarla , ilerde götürmeyi düşündüğün , eve atılma potansiyeli olan kızları iyi ayırt et. Kanka deme lazım olur. Onlarla kanka olma , 2-3-4. senelerde eve çıkarsan lazım olurlar.

    Herkesle muhabbetin olsun ama zorlayarak değil. Lönk diye ortamlarına girme kimsenin bizim sınıfta öyle bi tip vardı hiçbir ortamda tutanamadı şimdi ders bittiği gibi yurda gidiyor garibim.

    Ortamlara karış sınıfta herkesin , bu nasıl olur mesela gidersin fakülte önünde sınıftaki bi grubun yanına , elemanlara 2-3 dal sigara uzatırsın alın beyler falan hesabı. 2 gırgır muhabbete katılırsın yavaş yavaş olur. İlk sene herkesle muhabbet olmaz. 2.sınıfta kendilğinden herkesle konuştuğunu farkediceksin öküz değilsen.

    Aman şununla aram bozulmasın ama bununla da bozulmasın insanlarından olma. Hele kızlar için asla erkek arkadaşlarını satma yoksa arkandan yemediğin küfür kalmaz.

    Sakınnnnn , sakın sakın sakın cool olayım merak uyandırayım triplerine girme bende denedim üniversite lise değilmiş onu anladım , tutmuyor o ayaklar burda. Konuşmazsan kimse iplemez öyle kalırsın cool olmazsın.

    Bir değer oluştur kendine , marka değeri gibi düşün. Bu konu önemli. Bu nasıl olur tam bir fikrim yok ama takıldıgın ortamla ilgili. Şöyle söyleyeyim şuan benim takıldıgım ortam sınıfın en nasıl derler popi ortamı. Arkadaşlarla sınıfa girdiğimizde "heh geldiler yine" derler genelde de geç girdiğimiz için. Ama sınıftan bu sayede kaç kızla çıktık artık istatislik tutuyoruz arkadaşlar arasında. Kızlar adeta aslında çok da boktan olan o ortamımıza girmek için can atıyor. Facebookta sınıftan herhangi bir kıza ders saat sormak için "bakar mısın bişey sorcam?" diyorum "buyurrrrrrrrrrrrrrrrrrr tabikidee sor :)" cevabı veriyorlar. Peki bu son yazdıklarım iyi bişey mi ? Değil. En başta unutma ki baban seni okumaya gönderdi , ortam cart curt hepsinden önemlisi bu. Ben son 1.5 yılda okumaya geldiğimi unuttum sadece bu yüzden.

    Ama kızlar için düşme sakın , dediğim gibi değerini , değerinizi oluşturun onlar tıpış tıpış geliyor.

    Son tavsiyem de , farkedileyim , ortama alsınlar diye hocalara atar yapma eline verirler yani dostum FF'li transkripti .


    Hadi kolay gele dostum.

    niye eksilediniz la adamı.




  • doğrusun hocam kız için adam satılmaz ama yanımda duran adam beni satarsa bende satarım otomatikmen .hocalarada asla atar yapmam ilkokuldan beri hocalarla kötü olmadım hep beni sevdiler ve hiç bir zaman yalaka birisi olmadım not dilenmedm. kimsenn ortamınada dalmam hemen zamanla kabul ederlerse ettiler yoksa bşver uğraşmam. ayrıyetten yurttakilerlede iyi geçinirim gece takılmaları filan yurttakilerle de olur. cevabınız için tşk ederim editlemşsiniz görmedm daha bugün ayıktım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

    Arkadaş niye bu kadar kastınız anlamadım. Herkes bi taktik vermiş sanki oyun oynuyormuş gibi. İnsan ilişkileri öyle taktiklerle olmaz, ne kadar sistemli olursan ol doğaçlama yaşayacaksın. Kasma, akışına bırak.

    Bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DevoN


    quote:

    Orijinalden alıntı: LeokinQ

    quote:

    Orijinalden alıntı: DevoN


    quote:

    Orijinalden alıntı: LeokinQ

    ne cigarası ?

    Cigaraci Alkolik tayfa yazmis da. Cigara yasal degil onu yazdim.

    bunlar yasal filan dinlemez gene içerler hocam

    Artik ot pek icilmiyor zaten. Bonzai icerler.

    Millet iyice müptezel olmuş durumda gördükçe hayret ediyorum adam sigara içer gibi bonzai içiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.