Şimdi Ara

Ulunet Servis Sağlayıcısı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Telefon hatsız yalın şekilde kullanabileceğim ortalama ve ucuz yollu bir tarife arıyorum. Bursa'da ikamet etmekteyim ve internette arama yaparken Ulunet diye bir firmanın olduğunu keşfettim.http://www.ulu.net.tr/fiyatlar.php

    Antenle falan kablosuz şekilde internete bağlanabileceğinizi anlatmışlar sitelerinde. Referansları arasında Belediye ve yerel medya kuruluşları var. 29 tl'lik bireysel tarifesi bana uygun geldi , gerçi detaylarını bilmiyorum bir mail attım kota bitince hız düşümümü uyguluyorsunuz yoksa ek ücretmi alıyorsunuz gibisinden şimdi cevaplarını bekliyorum.

    Asıl size danışacağım konu ise yine bu fiyatlarda bildiğiniz tarifeler varmı yalın internet olarak. Aslında babam Kıbrıs Gazi'si onun üzerine de internet alabilirim fakat hiçte iyi indirimli tarifelere rastlamadım gazilere yönelik. Onlar bile en az 45-50 liradan başlıyor.

    Ankara'dan hizmet veren Göknet diye bir firma var Bursa'ya hizmet veriyormu bilmiyorum ama fiyatları gayet iyi gibiydi. Ama güvenemiyor insan hizmet konusunda.

    Denk geldiğiniz engelli/gazi indirimi varsa , yada uygun fiyatlı normal internet benimlede paylaşırsanız sevinirim.







  • Denemeden bişey diyemem ama 29tl iyi gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.