Şimdi Ara

Twisted Fatenin Counterlarına karşı nasıl oynanır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tf çöp hocam zed oyna çıkarsın
  • Olabildiğince hızlı bir şekilde lane ittirip geri dönmek gerekiyor 6 levela kadar iyi totemlemeli ve jungla preyseniz size yakın oynamalı.Daha çok işlevsel karakter sınıfına girer ama late gamede gayet korkunç bi hasarı.Soloq için pek tercih edilesi bi şampiyon değil açıkcası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tf oynayabilenlere saygım vardır her daim. Karşıda tf olduğunda ve bende junglersam genelde aklımda "midi camplarım tfyi motor ederim" düşüncesi oluyor. Ama çoğu zaman öyle olmuyor. Tf kule altı oynuyor ve hiç gank atamıyorum. Ama ben tf oynadığımda kule altı bile oynasam 3 kişi dive atıyorlar.
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, bizimde sizlere saygımız var lakin soloqda da çok rahat taşıyor. yani takımda kör topal yoksa eğer ulti attığın zaman tepki veriyolar onları kastırmış oluyosun. Arkadaşlar yanlış anlamış gümüşten çıkamıyorum veya çıkmak için ne yapmam gerek demedim ben sadece Twisted Fate hakkında genel anlamda sohbet muhabbet bilgi aktarımı yapıyoruz, Hocam dive atmaları normal orta oyunda muazzam hasar veriyor çünkü.

    Kassadinin 6. seviyede tekleyeceğini zannetmiyorum açıkcası ben skor vermediysem. base dönüşünde 6 olmadan önce koruyucu katalizör bitmiş oluyor sadece buda defansif bi eşya. dün oynadığım oyunda diana geldi ormancı baskısıyla kesmeme rağmen koridorda kabadayılık yapamıyordum.
    Zed gördüğüm en kolay rakiplerden biri çoğu zaman çünkü çok zed kullandım açıklarını biliyorum. beni en çok zorlayan ad mid karakteri ise yasuo tamamen hard counter diyebilirim hareketliliği dikkat dağıtıyor rahatsız ediyor rahatça dürtüp kaçabiliyor. Ama skora aç bir şampiyon olduğu için güvenli oynadığın zaman kule altına girip hata yapabiliyor sabırlı olursanız suikastçi ve dövüşçü karakterlere karşı playz yapıcam diye çok kez hata yapabiliyorlar onu bekleyebiliriz, gerçi Tf oynamak zaten sabır işi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reichwehr -- 22 Temmuz 2016; 9:11:18 >




  • Kabiliyetine bakarken gözüme çarptı.

    Yıldırımlar efendisinin hükmü yerine onun hemen yanındakini dene. Mobilliğe ihtiyacın varsa daha çok işini görecektir.
    Asıl faydasını Linchbaneden sonra anlarsın.
  • BEYLER :( kullanıcısına yanıt
    Bi ara ryze alınıyordu hala alınıyor mu bilmiyorum, koridorda maksimum hasar verebilmek için yıldırım diye düşünmüştüm fakat 3. düz vuruşu yeteneksiz attığımız için biraz riskli olabiliyor bu kabiliyetle deneyeceğim zaten w+q normal dürtmemiz, ekstra bi dürtmeye girdiğim zaman zararlı çıkabiliriz. Fakat hocam bu kabiliyetle w+q combosuyla %lik hasar verebilicek miyiz ki o kabiliyet devreye girsin merak ettim açıkcası
  • 200k tf oynamis biri olarak soyluyorum. Bu heronun en xxxHard counteri lb'dir. Artik heronun ruhuna kadar ezberlemiste olsam, oyun bilgimde olda, hep lb gelince ağlamisimdir. Yaso, fizz, ahri, zed vs. Hikaye lb ye oranla. Ozellikle ahriye karsi bariz bir üstünlügü var tf nin. 30a yakin ahri machupı oynadım ahri oyun basindada sonundada totem gorevi yapmak zorunda kaldi takima.

    Sorulariniz varsa alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghost neden tercih etmiyosun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihilizm kullanıcısına yanıt
    Arkadaş neden hayalet tercih etmiyosun demiş o kadar agresif oynamadığım için almıyordum. sen tercih ediyor musun ? ediyorsan sebebi nedir.
    Kabiliyetlerde peksimet ve suikastçi arasında kaldım %2lik hasar potansiyeli oldukça hoşuma gidiyor, ekstradan şimşeğin yanında ki kabiliyeti kullanıyor musun?
    Son olarak özellikle tercih ettiğin sihirdar büyüsü var mı herhangi bir şampiyona karşı veya normal aldığın
  • Reichwehr kullanıcısına yanıt
    Ghosttan daha efektif sihirdar buyuleri mevcut. Ben genelde ignite ve exhaust tercih ediyorum. Sebeblerini aciklayacak olursam.
    İgnite: lane' yi kazanmamı sağlıyor. Farm odaklı oynuyorum. Rakip haddini aşıp yaklaşırsa yıldırımı patlatiyorum. Cani %30un altina dustugunde. Sarı kart+q+aa+ignite kesin kill cikartiyorsun ve bu hasari rakip beklemiyor. Ardin roamlara basliyorum ve bu sihirdar buyusu roamlardada oldukca efektif.

    Exhaust:karsimda zed, diana varda aliyorum. Rakip ormanci xin falansa aldigim oluyor.

    Rünlerimiz zırh haricinde aynı. Zırh yerine seviye bası can aliyorum. Ve ben genelde peksimet tercih ediyorum ignite yoluna ölmemek için.
    Yıldırım yağmacısını denedim ama yıldırım efendisi daha etkili.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilizm -- 22 Temmuz 2016; 12:38:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihilizm kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için, ben genellikle şifa alıyorum peksimet almayıp suikastçıya veriyorum, bitkinlikte mantıklı geldi ama %2lik fazladan hasar verme kabiliyetinide görmezden gelemiyorum. Erken oyunda %2lik hasar potansiyeline ihtyacın olmuyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reichwehr

    Teşekkürler bilgi için, ben genellikle şifa alıyorum peksimet almayıp suikastçıya veriyorum, bitkinlikte mantıklı geldi ama %2lik fazladan hasar verme kabiliyetinide görmezden gelemiyorum. Erken oyunda %2lik hasar potansiyeline ihtyacın olmuyor mu ?

    %2lik hasar artisi erken oyunda çok küçümsenecek birsey değil. Ama öyle aman aman bir şeyde değil. Tercih edilebilir. Oyun tarzina bağlı. Genelde hangi buildi yapiyorsun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilizm -- 22 Temmuz 2016; 12:53:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ap suikastçılara karşı Negatron Pelerini, ardından Pırıltıya gidiyorum, ad mid şampiyonlarına karşı Maceracının Pazubendi itemini ve sonrasında pırıltı alıyorum genellikle. tutuşturu gereksiz buluyorum ben TFye çünkü agresif oynamıyorum öyle oynanıcak şampiyon gibi değil üzerler çünkü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reichwehr -- 22 Temmuz 2016; 12:59:50 >
  • Reichwehr kullanıcısına yanıt
    İgnite tf nin kill cikarma potansiyelini arttiriyor. Dopa da genelde ignite tercih ediyor. Bu arada ustalik kümesinde 1M tfsi ve 700den fazla tf ile dereceli maci olan ve derecelide sadece tf oynayan SSBM Hax adlı oyuncuyu incele. Önceleri oda ignite ile girerdi. Son zamanlarda tp tercih ediyor. Tp de efektif bir seçim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilizm -- 22 Temmuz 2016; 13:27:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihilizm kullanıcısına yanıt
    Dediğin kişiyi inceleyeceğim, tutuştur ve tp arasında kaldım koridorda pek skora oynamıyorum 6. seviyeyi bekliyorum genellikle sanırım tpden yana kullanacağım tercihimi.
  • Tekrardan Merhaba arkadaşlar,

    Bu eşleşmemde yasuo koridoru domine edip kule altı farm yapmaya zorladı, oldukça yüksek mobilitesi olduğu için ve pasifinden dolayı gerek w yeteneği olsun zorlu bi rakip. Takasa girilebilecek bi şampiyon fakat pasifini devreye sokup w yeteneği kullandırırsak sarı kartımızla sınırsızca kovalayıp kafasına vurabilirsiniz. bildiğiniz üzere w yeteneğinin süresi oldukça uzun bizim yeteneklerimize oranla.

     Twisted Fatenin Counterlarına karşı nasıl oynanır?


    Oynadığım en zevkli ve en zorlu eşleşmelerdendi diyebilirim. Diana karşısına şifa almayın mümkünse bitkinlik alın, diana pasifinden dolayı çok kolay farm ittirebilen bi şampiyon bu yüzden 1-5 level arası boyunca menzil avantajımızla ezmemiz gerek farmdan birazcıkta olsa geri kalmasını, olduğunca ana eşyasını almasını geçleştirmek ve birazda göz dağı vermek. 6. seviye olunca direk üzerimize atlayacaktır çünkü.

     Twisted Fatenin Counterlarına karşı nasıl oynanır?


    Leblanc ile takasa girerken 2 kere düşünün, ve girmemeyi tercih edin. 2 seviye avantajıyla birlikte direk q+e kombosunu yapıp %25-30 civarı canını çok rahat alabiliyor. fakat dezavantajı rahat rahat farm ittirememesi ittirmek için yetenek kullanması gerek buda manasının azalmasına sizin üstünüze atlamasını engeller. hiç bir şekilde takasa girmeden sadece koridoru ittirip üzerine yıkmak olacaktır tek işimiz. takasa girmeyeceğimiz için ışınlan tercihinde bulunup harita baskısını arttırabiliriz onun mobilitesine karşı.

     Twisted Fatenin Counterlarına karşı nasıl oynanır?




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.