Şimdi Ara

TÜRSAB şimdi de 'Trivago' ve 'TripAdvisor' sitelerine dava açmaya hazırlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Trivago yu anlarim da trip advisor ne lan . Yakinda google haritalar i da kapatirlar ,millet bizden cukkalanmadan gezemesin diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu zamanda yapılmaması gereken bir hamle zaten turist sayısı azaldı. bunlar ne yapmaya çalışıyorlar :(

  • Ne kadar kolay hemen kapat bitsin gitsin. Tam bir muz cumhuriyeti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MediaMarkt gibi yabancı teknoloji marketleri de biraz ucuzundan ürün satmaya başlasa emin olun ona bile dava açarlar.Çünkü Türk firmaları kendi vatandaşını kazıklamayı sever.
  • Yuh böyle rezillik mi olur ? Yılda bir kere tatile çıkıyoruz o zamanda bu sitelerdi otellere ve yorumlara bakıp öyle karar veriyordum şimdi bu siteler kapatılmak isteniyor yazıklar olsun bıktım lan.

  • Bu siteler kapatılırsa açık ve net yurt dışında tatile çıkarım hem daha ucuz hem daha medeniler. Daha pahalı bile olsa yine bu çakallara para kaptırmam.

  • Turizmci bu yaptırımlara ses çıkarmıyorsa,afedersiniz pokunda boğulmaya razı gelmiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batip geberin umrunda degil su hareketlerden sonra. Turizm icin uzuluyordum bosaymis adamlar hala kazik sokma derdinde. Yabanci zaten gelmiyor turkte bok gelir bu hareketlerden sonra. Beter olun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turizm hergecen gün dahada kötüye gidecek. Hergün dış basında yasak yada bu otelci gibilerinin haberi çıkıyor. Almanya'nın en çok ziyaret edilen haber sitesinde anasayfada yer aldı haber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyscannera da sıra gelecek galiba

  • Yerli girişimler desteklenebilir:https://www.neredekal.com

  • Burada kızacağınız acenteler değil oteller, haberi dikkatli okuduysanız % 50 komisyon ve kontenjan gibi garantiler istiyor işletmeler de veriyor. Elin almanı fransızı rusu yurt dışından geliyor senin 3 kuruş ile tatil yapma planı kuran ailenin ödediği fiyatın 3te1 ini ödeyip tatil yapıyor. Hadi bakalım bu oteller şimdi iç pazara yine yüksek fiyat versinler de göreyim. daha dur bu iyi günleriniz. ayrıca booking.com ve muadilleri sizden aldığı para üzerinden vergi vermiyor. Biz burada satın aldığımız dona bile vergi verelim sen türk milleti üzerinden gram faydan dokunmadan dünyalar kadar komisyon al otel sat yok öyle bir dünya.

  • E vergi kacieiyormus adamlar paypal da kapandı böyle neden savunuyorsunuz ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türsab ın kapatılması için ne yapmamız lazım? Madem onlar böyle uygun fiyat veren oluşumlar üzerinden vatandaşa savaş açtı daha pahalı satmak için uğraşıyorlar biz de vatandaş olarak bu işe yaramayan birliği kapattıralım olsun bitsin. Dip not evet daş yesinler. Benim cebimdeki parayı nasıl daha fazla tırtıklarım diye düşünen kim varsa daş yesin batsın iflas etsin yok olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasaklarla turizmi ayağa kaldırmak kimin fikri merak ediyorum. İnsanların bütün sene çalışıp biriktirdiği parayla kafasına göre en uygun oteli bile buldurmuyorlar.

    Bu kafayla devam edin bakalım. Yani sektör zaten can çekişiyor bu mudur çözüm ? Yetkililer el birliğiyle buna mı karar verdi? Bu ülkede her zaman olumsuz seyreden bir durumu hep mi daha berbat duruma getirebiliriz veya vatandaşın aleyhinde kararlar veririz diye düşünülüyor. Devam edin devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

    E vergi kacieiyormus adamlar paypal da kapandı böyle neden savunuyorsunuz ki

    vergi kaçırıyorsa maliye ilgilensin ?

    türsab ne alaka arkadaşım ?
  • İllagele yönlendiriyorlar illa. Duyumuma göre VPN vs. üzerinden hala Türkiyedeki otellere erişim sağlanabiliyormuş. Hayır bu adamlar hangi yasayı çiğnedi onu merak ediyorum.

    %50 komisyonla anlaşıyormuş. Demekki o oteller bizi %50 fazla kazıklıyor. Booking gibi siteler yeri gelince %50 kârın %40ından feragat eder elindeki odayı satar. Ama bizim insanımız bize böyle bir hak tanımıyor malesef..


    Aslında lafı geçmişken bi sitemimi daha belirteyim. İnançlı bir insanım ve alkollü yerlerden uzak durmaya çalışırım. Normalde tatile otellerden ziyade apartlara gitmeyi tercih ederim hem fiyat hemde daha düzgün bir ortam düşüncesinden..

    Bu sene bi niyetlendim otel bakayım dedim antalyada. Arkadaş uygun fiyatta UltraHerşey dahil denize sıfır alkollü yerler çok sayıda iken, alkolsüz --sözde Muhafazakarlara hitap eden--- yerler 2 katı fiyatında. Böyle iş mi olur ya.




  • Arkadaş adamlar deli gibi komisyon alıyor. Vermeyenin otelini itin şeyine sokuyor. Sen ben de yer bakarken puanına göre baktığımız için tercih etmiyoruz.



    Hele bir Booking üzerinden şikayet edin bir yeri, dakikasına geliyorlar odaya ne oldu diye.



    Adamlar resmen yattıkları yerden benim pansiyoncumun otelcimin parasının kaymağını yiyor.

    . Bin tane türk sitesi var tatil yeri bakilabilen. Sanki Booking olmasa tatile gidemeyecek kimse...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turizim temelli batsın bu ülkede kafaları anca müşteriyi nasıl soyarım gözüyle bakıyor
  • ileri demokrasi diyelim, sallıyor çarptığını deviriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.