Şimdi Ara

Tüplü fusion mu ,dizel corsa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet biraz alakasız araçlar oldu farkındayım ama şu an temizliğini bildiğim 2 araç bunlar..2sinden birini almayı düşünüyorum,ama fiyat yönünden sizce hangisi daha fırsat arabası sizlere sorayım dedim..

    Fusion 2004 model Prins tüp takılı ,120binde 1.6 comfort modeli..gri..19.250tl

    Corsa ise 2006 model 1.3 dizel essentia 87 binde ..beyaz..18500-19bin aralığı

    İki araçta çok temiz bir parçaları lokal boyalı..Birde satarken hangisini daha rahat satarım.Şimdiden teşekkürler..



  • ikisinide rahat satarsın ancak ben sana fusion alacaksan tdci yi tavsiye ederim.ayrıca fusion corsadan çok üstün bir kere çok geniş SUV duruşu var merette.Dayım yıllarca bindi tık demedi.Motor desen saat gibi depoyu bitiremezsin.O fiyata küçücük corsaya bulaşma.Alacağın araç fusion tdci dir başka yerde arama yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowgeist

    ikisinide rahat satarsın ancak ben sana fusion alacaksan tdci yi tavsiye ederim.ayrıca fusion corsadan çok üstün bir kere çok geniş SUV duruşu var merette.Dayım yıllarca bindi tık demedi.Motor desen saat gibi depoyu bitiremezsin.O fiyata küçücük corsaya bulaşma.Alacağın araç fusion tdci dir başka yerde arama yani.

    Aslında yılda 10-15 bin km den fazla yapmıyorum..Dizel çokda gerekli değil hani,ama corsanın km hoşuma gitti..Dizel pek o kmde bulmak zor gibi..Bulunsada kaportada bir sıkıntı oluyor vs...Fusionu test etmedim aslında daha..Yarın edecem inş..Yorum için tşk.
  • Rica ederim.Benzinli de alınabilir fakat dizelin hem tork olayı var bir de turbo temizini bulursanız kaçırmayın derim.Dayım 20 bin liraya verdi hatasız boyasız doğru düzgün kmsi bile olmayan arabasını.
  • Başka yorum yapacak kimse yokmu arkadaşlar:( Çok arada kaldım..Bu hafta karar verip alıcam artık. Corsa nın km si ve dizel oluşu cazip geliyor, fusion ise daha büyük ve konforlu...Sizlerdende yorum alabilirsem sevinirim..
  • corsa bariz daha az yakar 1.6 lpgli fusiona göre. yalnız fusionun 2. eli kötüdür corsaya göre. ayrıca fusionda b sagmentidir crsada fusion fiesta platformunda üretilmiş sadece fiestanın yükseltilmiş halidir.
  • ikisi arasından corsa tabiki..
    başka araçlara da bakılabilir.
  • fusionun + olarak pek bir özelliği görünmüyor bence de corsa
  • İki aracıda biliyorum Ford Fusion daha iyi.Benim Fusionum tam anlamıyla az yakan çok kaçan bir araçtı(Bu laftan nefret ederim)
    Corsanın satışı daha rahat olur.Kendi Fusionumu 6 ayda ancak satabilmiştim ama fiyatı biraz yüksek tutmuştum.Fakat şunuda unutmamak gerekki araç satışı şans işidir.Yarım saattede satılır 6 aydada.Sonuçta Fusionda Ford gibi tutulan bir markanın aracı.

    Ben olsam LPGli Ford Fusionu alırdım.Lakin yazılan fiyat bana çok uçuk geldi.(Şu günkü piyasasını bilmiyorum bugün bütün araçların fiyatı uçuk)
    Kendi Fusionumu anlatayım;
    2004 model siyah renkliydi. 1.6 110 beygirdi.Üstünde markanın ismini şu an çıkaramıyorum(tomlu falan bişeydi) ama LPGsi vardı.Alttan taş çarpması sonucu hasarı vardı ama pert falan değildi.Aracımı 2,5 yıl önce 60bin kilometredeyken 17500 liraya satmıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1193

    ikisi arasından corsa tabiki..
    başka araçlara da bakılabilir.

    Aslında başka araçlarda düşünebilirim,ancak etrafımdaki bildik tanıdık kişilerden almayı düşünüyorum bu sefer.Daha önce uzaklardan gittim bi araba aldım ağzım yandı..Corsa için son pazarlığı yapıp 18.500-18.750 gibi bitiririz sanırım..
  • Bu arada corsada cd çalar yok..Ancak saihibinden de ilanlara baktığımda aynı modellerde(essentia) cd çalar bazılarında var.Bunun sebebi ek paket vs.midir acaba?
  • Az km li ve dizel olmasından dolayı corsa daha mantıklı duruyor.Her ne kadar az km yapsanız dahi dizel araç kullanırken de satarken de daha avantajlıdır.
  • İleride satarken corsayı düşük kilometreli dizel olmasından dolayı daha kolay satarsınız. Ancak 2 araç birbirinden sınıf olarak farklı, tercih yaparken aracı ne amaçla kullanacağınız önemli. Örneğin aileniz var ise fusion almak daha mantıklıdır sonuçta daha büyük bir araç.
  • Kesinlikle corsa. fusion kadar tasarımı kötü bi araç görmedim. kaldıki dizel aracı tüplüye tercih etmek lazım. Üstelik corsa ikinci elde daha tutulan bir araç. Hesabı siz yapın
  • B sınıfı bir araç için dizel önermiyorum çok rahatsız ediyor.Dizel alınacaksa en azından c sınıfı tercih edilmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: micarus

    Kesinlikle corsa. fusion kadar tasarımı kötü bi araç görmedim. kaldıki dizel aracı tüplüye tercih etmek lazım. Üstelik corsa ikinci elde daha tutulan bir araç. Hesabı siz yapın

    Ancak bu kadar abartılır.Tamam zevkler görecelidir ama bu kadarda göreceli değildir.

     Tüplü fusion mu ,dizel corsa mı?

     Tüplü fusion mu ,dizel corsa mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 4 Mart 2012; 22:58:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: arjen553

    quote:

    Orijinalden alıntı: micarus

    Kesinlikle corsa. fusion kadar tasarımı kötü bi araç görmedim. kaldıki dizel aracı tüplüye tercih etmek lazım. Üstelik corsa ikinci elde daha tutulan bir araç. Hesabı siz yapın

    Ancak bu kadar abartılır.Tamam zevkler görecelidir ama bu kadarda göreceli değildir.

     Tüplü fusion mu ,dizel corsa mı?
     Tüplü fusion mu ,dizel corsa mı?


    Ben kendi fikrimi söyledim. Maalesef bu araca bırakın binmeyi bakmak bile içimden gelmiyor. Teknik manada yorum yazmadım gördüğünüz gibi. Abartmıyorum bu aracı gerçekten sevmiyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizkubi

    B sınıfı bir araç için dizel önermiyorum çok rahatsız ediyor.Dizel alınacaksa en azından c sınıfı tercih edilmeli.

    Daha önce dizel megane sport tourer im vardı,ev aldığımdan satmak zorunda kaldım..Onunla karşılaştırılmaz tabi ama en azından motor sesi çokda caydırıcı değil gibi..Megandaki turbo sesine hastaydım,bunda herhangi bir turbo sesi duymadım 2000dd den sonra..dizel poloların daha gürültülü olduğunu duymuştum bu arada,belki kastettğiniz odur..
  • Valla hocam beğeni tamamen zevk işi,herkes herkese saygı duymalı tabi ama bence fusion tipten kaybediyor.Ama sizin hoşunuza gittiyse neden olmasın,sonuçta daha geniş ve daha kullanışlı.Ancak corsanında 2.elininde daha iyi olduğu bir gerçek.
  • Fusion 2.elde corsa ya nazaran çok daha zayıf bir araç,
    Corsa nın dizel avantajı var,
    Corsa nın yaşına göre km si oldukça güzel,az.

    Ben de corsa diyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.