Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.557
Cevap
54
Favori
427.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Ben müşteri hizmetleri ile biraz detaylı konuşmaya çalıştım, sanırım biraz da iş bilen birine denk geldim iyi oldu.

    sonuç olarak ttnet şunu diyor, biz yola çıkarken şampiyonlar ligi vs yoktu, sinama kanalları falanda bu kadar çeşitli değildi, zaman içinde içeriği zenginleştirdik kaliteyi arttırdık ama eski paketler ve fiyatlar aynı kaldı. şimdi eski fiyatlar üzerinden paketi olanları yeni sezonda şampiyonlar ligini falan bedava izletmeyeceğiz yeni paketler yaptık ve sizleri bu paketlere geçireceğiz. bunu yaparken de taahhütünüzün bitmesini beklemeyeceğiz. Temmuz ayında bir içerik kısıtlaması yapıyoruz. Yani abonelerin spor kanallarını kapatacağız bundan etkilenmemek için paketinizi şu fiyattan yenileyin.

    şimdi benim taahhütüm zaten eylülde bitiyor 2 ay var benim sözleşmede ısrar etmem açıkçası çok efektif olmayacak. lakin bana teklif ettikleri fiyat ta sıfırdan gelen bir aboneye teklif ettikleri fiyatın aynısı olduğunu görüyorum. ttnet burada eski ve sadık müşterilerine ayrıcalık sunmalıydı. bunu yapmamışlar.
    Açıkçası hakaniyetli davranmak gerekirse ben tivibu aldığımdan şampiyonlar ligi d smarttaydı d smartta dünyanın parasını istiyordu maçlar için aynı digiturk gibi. sonradan şampiyonlar ligi ve uefa tivibuya gelince bize piyango vurmuş gibi oldu. fiyatı biraz arttırmalarının makul olduğunu düşünüyorum ama tabiki eski ve sadık abonelerine en düşük fiyatı vermelilerdi. Benim çevremde onlarca kişi tivibuyu bizim evde görüp öğrendi, tavsiye ettim beğenenler gitti kendileri aldılar. eski ve ilk abonelerin böyle de katkıları oldu ttnete.
  • sttt S kullanıcısına yanıt
    Bu işler onların mantığıyla olmuyor maalesef. Size sinemaTv kanallarını da izleyemeyeceksiniz dediler mi? spor kanalları + sinemaTv kanalları üst pakette. Siz abone olduğunuzda sineTV ve sinemaTv kanalları yok muydu? BTK'ya şikayet sonucu işler yoluna girer veya cezasız taahhüt iptali yapılır. Bu vukuatın sonu böyle biter full paket taahhütlü kullanıcılar için. Taahhüt olayı olmayanlar için zaten bunu yapabilirler ama adı üzerinde karşılıklı verilen bir taahhüt var ortada. TTNet'in yaptığı gibi şikayeti yiyince tornistan yaparlar.
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    bana sinema kanallarını izlemeyeceksin demediler. ben en üst pakete aboneydim zaten. ama o zaman sinetivi yoktu. sadece sinema tv ve onun çeşitli kanalları işte sinema tv aksiyon sinema tv türk falan gibi hatırlamıyorum öyle bikaç kanal vardı. iampiyonlar ligi ve uefayı vermek istemiorlar. daha doğrusu anladığım kadarıyla ttnet bu sene parayı burdan kazanmak isteyecek. bir de sırf maç için tivibuya gelecek bir kitle var. herkes hesabını kitabını bilmiyor eylül ayı gelince maçları kaçırıyoruz diye yandım anam deyip kuyruğa girecek bi kitle var maalesef.
  • sttt S kullanıcısına yanıt
    Bu sezon umduğunu pek bulamadı tiviBu. Yok denecek kadar az abone ekleyebildiler. DSmart da zaten zarar ediyordu bu avrupa maçlarından o nedenle ihaleye önem vermediler. Düşünsenize insanlar 10-15tl'ye full/mega paket izliyor ve dolayısıyla maçları da izliyordu. İnsanlar 10-15 tl fiyatlardan 35-40tl gibi bir fiyat aralığına çıkmaz, nitekim çıkmadılar da. sonuçta tivibu da fiyatları indirmek zorunda kaldı ama insanları aboneliğe ikna edecek düzeyde değil henüz. Süper paketi 20-25tl aralığına çekmedikçe bu sezon olduğu gibi gelecek sezonda da önemsiz miktarda abone olma heveslisi çıkar. bu miktar da tivibu'ya ciddi zarar yazar.
  • Airties 7200TY modelini kullaniyorum. Kanal gecisleri 2,5 saniye suruyor. Su an uyelere verilen en guncel ve hizli makina hangisi acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pyrotoxin

    Airties 7200TY modelini kullaniyorum. Kanal gecisleri 2,5 saniye suruyor. Su an uyelere verilen en guncel ve hizli makina hangisi acaba.



    Bende air 7200 kullanıyorum. Kanal geçişleri yavaş.

    Benim son 3-5 ay için de açma kapama tuşunda bi sorun oluştu çok geç algılıyor, birkaç defa uzun süreli basmam gerekiyor, değişim talep etsem nasıl yaklaşır tivibu?
  • sttt S kullanıcısına yanıt
    Değişimde sorun çıkacağını sanmam. Denemekten zarar gelmez :)
  • Arkadaşlar; Geçen hafta tivibu uydu sinema paketine üye oldum. Hediye olarak yanında tivibu go paketi veriliyor. İnterneti ayrı bir kurumdan turkcell superonline dan alıyorum. Ancak tivibu go sistemini bir türlü devreye sokamadım. Tivibu uygulması smart tv de (LG) telefonumda ve laptopumda yüklü, ama bana verilen kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde üyeliğiniz bu paketi desteklemiyor diye bir hata ile karşılaşıyorum. Ne yapmalıyım ?
  • Merhabalar 1 yıla yakındır tivibu kullanıyorum. 3 ay dır bir sorunum var. Tivibu çalışır vaziyetteyken hızım yarı yarıya düşüyor normalde 1mbs ile indirme yapıyorum ama tivibuyu takdığım an 400 450 kb arası gidip geliyor. 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum. Modemim yeni bir model. Düşünüyorum acaba hattımmı yetmiyor ama 3 ay önce kaldıran hat neden kaldırmamaya başlasın. Varmı bir tavsiyeniz acaba hızımın güncellenmesini istiyorum demeyi düşünüyorum ttneti arayıp belki işe yarar.
  • gungorce kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzünden adsl hat değerlerini at sinyaline bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Modem arayüzünden adsl hat değerlerini at sinyaline bakalım.


    Hocam kusura bakma biraz geç yolladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorce -- 2 Haziran 2016; 22:59:32 >
  • gungorce kullanıcısına yanıt
    Değerlerin çok kötü arıza kaydı bırakın gelip bir baksınlar ekip geldimi yanlarında durun kablonda ek filan varsa ev içinde bir bakın..
  • tivibu uydu kullanıyorum. verdikleri cihaz vestel. sinema kanallarında altyazı problemi yaşıyorum. altyazı kafasına göre bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. örneğin 10 cümlelik bi sahnenin 5 cümlesi çıkıyor 5 cümlesi çıkmıyor. ayarlarda bi sıkıntı yok, cihazda veya yayında problem var. benzer bi problem yaşayan oldu mu? servisi arayıp kutu değişimi istemeyi düşünüyorum.
  • korayalttantire K kullanıcısına yanıt
    Adil kullanım kotasını aşınca sorun yaşanıyor mu cidden?
    Bende bağlatmayı düşünüyordum ancak bu sorun çok kötü. Zaten Halk Tv ve Ulusal kanal yokmuş birde bu eklendi artı uyduda HD olan bir çok yerel kanalda tivibuda HD değilmiş bunlarda tam oldu iyice soğudum.
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Kotayı aştıktan sonrada içerde tivibu açıkken Pcden normal hızlarımda kullanmaya devam ettim.
  • ege1903 E kullanıcısına yanıt
    aynı problem bende de var, filmleri takip etmediğim için fazla üzerinde durmadım.
  • karagozgilh K kullanıcısına yanıt
    sizdeki de vestel'in uydu cihazı mı?
  • ege1903 E kullanıcısına yanıt
    evet Vestel, aynı sizdeki olay gibi altyazılar yüzünden film izlemek çok zor, ayrıca ne zaman ne film var bilgisine ulaşmak zor, buna ek olarak kayıt özelliğinin de olmaması yüzünden çok kullanışlı değil.
  • karagozgilh K kullanıcısına yanıt
    aynen ne epg bilgisi akıcı ne de altyazılar. arayıp yeni cihaz mı istesem diye düşündüm ama yine aynı vestel cihazdan yollayacaklarsa hiç uğraşmayayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: longinesli

    quote:

    Orijinalden alıntı: longinesli

    Merhabalar, bu hafta türk telekom internete abone oldum, önümüzdeki günlerde bağlantımın yapılmasını bekliyorum. 75gb akn ve 16mbps hızında (veya 16mbps'ye kadar) olacak bağlantım. Bulunduğum bölgede fiber altyapısı yok (ist-kartal).

    Ek olarak Tivibu aboneliği de düşünüyorum. Bu noktada size sormak istediğim bir sorum var: Tivibu'da uydu bağlantısını mı seçmeliyim yoksa iptv'yi mi? Gönlümden iptv geçiyor ama internet hızından dolayı donma/takılma sorunları yaşar mıyım diye endişe ediyorum. Benimle aynı şartlarda internet bağlantısına sahip olup da iptv kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum olacağım. Teşekkür ederim.



    Gelen cevaplara teşekkür ederim. Oturduğum yerde Hipernet (ttnet) varmış, 75gb adil kullanım kotalı sınırsız internet abonesi oldum, hızım 24mbit'e kadar. IPTV abonesi olmayı düşünüyorum, anladığım kadarı ile tv izlemede bir sıkıntım olmayacak ve internet hızım da bir miktar düşse de beni pek etkilemeyecek zira interneti yoğun download ile kullanmıyorum.

    IPTV abonesi olduktan sonra izlenimlerimi sizinle paylaşırım.

    Selamlar, evimde yaklaşık 10 gündür Tivibu kullanıyorum. iptv hd süper paket abonesi oldum (34tl). Yayın kalitesinden memnunum, herhangi bir olumsuzluk yok şu anda. Evimde 24mb hıza kadar turk telekom hipernet var. ileride bu sayfayı okuyacaklara ön bilgi vermesi açısından paylaşıyorum bu bilgileri.
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.