Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (156. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.557
Cevap
54
Favori
427.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BABASCARFACE

    turk telekom adı altında 0212 936 01 04 numaralı aradı ve Bursaya özel 24 ay sözleşmeli 15tl sinema paketi var dedi fakat adam benim adımı soyadımı ev adresimi bilmiyor bende dolandırıcıdır diye kapattım bu işlerden anlayan arkadaşlar deger mi sinema paketi daha önce digitürk vardı hiç begenmemiştim

    2 senedir d smart kullanıyordum. taahüdün bitmesine yakın sizin dediğiniz gibi farklı bir nodan aradılar bütün bilgilerimi biliyordu. eski müşterimiz olduğunuz için full paketi 15 TL ye veriyoruz dediler iyi güzel dedim hatta vestel servisini yönlendirdiler bana kurulum için. Ama yinede içime kurt düştü ne diyosunuz bu işte bi iş olmasın yarın bi gün 40-50 fatura gelmesin.
  • Kablosuz görüntü aktarıcı cihazlar var işinizi görebilir.
  • nabaki kullanıcısına yanıt
    Powerline cihazlarından(genelde 2'li paket olarak satılır) alacaksınız. Birini modeminizden ethernet ile powerline cihazınıza bağlayıp herhangi bir prize bağlayın cihazı. Bu cihaz elektrik hattınızı kablolu iletişim hattı gibi kullanır. Diğerinide balkondaki prizinize veya istediğiniz diğer herhangi bir odadaki prize 2. powerline adaptörünüzü takıp ethernet bağlantısını tivibu cihazınıza yaparsınız. Bende yıllardır bu şekilde kullanıyorum.

    Örnek olarakhttp://www.netmaster.com.tr/urun/65 ,http://www.netmaster.com.tr/urun/62 , airties, edimax vs diğer markalarında çeşitli ürünleri var. Hangisi uygunsa onu alın.

    Ayrıca eklemeden geçmeyeyim. Kesinlikle kablosuz menzil geliştiriciler ve aktarım cihazlarını, tivibu için almayın. Randıman almanız imkansız, boşa masraf yapmış olursunuz. Tivibu için powerline adaptörlerden başkası işe yaramıyor maalesef. Size tek gereken cihaz, powerline adaptörlerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilth -- 12 Nisan 2016; 18:27:24 >
  • Gilth kullanıcısına yanıt
    prize 3lü priz takılacak. 3lü prize powerlıne ile birlikte tv , kurutma makinası ve tivibu makinası takılacak. bu durumda nasıl randıman verir ?
    direk prize takıldığında sorun olmadığını ama onunla birlikte aynı prize farklı şeyler takıldığında sıkıntı olduğunu okumuştum.
    siz kullanıyorsunuz bu ürünü. böyle birşey denedinizmi sıkıntı olurmu ?
  • nabaki kullanıcısına yanıt
    Benim her iki bağlantımda da 3'lü uzatma var . Hiçbir sıkıntı çekmedim bugüne kadar. Sizde de sıkıntı yaratacağını sanmam.
  • Arkadaşlar HD pakete yükselttikten sonra internet hızım tivibu açıkken 1mbit upload 0,25 mbit upload ölçüyor. Ne yapılabilir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar izle özelliğinde tüm kanallardaki tüm programları 1 hafta geriye dönük olarak izleyebiliyor muyuz? Yoksa kanal/program kısıtı var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jay jay justified

    Arkadaşlar HD pakete yükselttikten sonra internet hızım tivibu açıkken 1mbit upload 0,25 mbit upload ölçüyor. Ne yapılabilir?


    Paket hızınız kaç? AKN'yi aştınız mı?
  • Selamlar bir kaç sorum olacak evimde bulunan tivibu salonda modeme bağlı şekilde duruyor.Evimin büyüklüğünden dolayı diğer odada kurulu olan pc ile oyun oynayamıyorum bu yüzden modemi pc nin olduğu odaya almak istiyorum böyle yaparsam tivibu kullanamayacağım evin içinde kablo gezdirmek de istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar TTnet taahhütüm bitti. Dün Türk Telekom'dan aradılar İnternet ve Tivibu'yu aylık 60 Liraya kullanabileceğimi söylediler. Ancak biraz araştırdım bu fiyata ek masraf çıkacak gibi görünüyor. Ayrıca Tivibu'dan memnun olmayan çok kişi var. Ne dersiniz bu işe?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shoryuken.M

    Arkadaşlar TTnet taahhütüm bitti. Dün Türk Telekom'dan aradılar İnternet ve Tivibu'yu aylık 60 Liraya kullanabileceğimi söylediler. Ancak biraz araştırdım bu fiyata ek masraf çıkacak gibi görünüyor. Ayrıca Tivibu'dan memnun olmayan çok kişi var. Ne dersiniz bu işe?

    Tivibu işi yaş hocam boşver tivibuyu randımanlı değil tam olarak. İnterneti en uygun fiyatlardan almaya çalış araştır kim senin istediğin paketi en iyi fiyata almış ise sende o fiyata almaya çalış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün tekrar aradılar. Tivibu+İnternet+Telefon toplam 60 Lira dediler. Ek bir ücrette alınmıyormuş. Aradıklarında sormayı unuttum. Tivibu giriş paketi mi yoksa üst paketlerden mi veriyorlar acaba? Bir de bu İP TV cihazıyla normal internet beraber mi kullanılıyor? Şu an en düşük kampanyalı TTnet Fiber fiyatı 65 Lira ediyor. Tivibu'yu beğenmezsek normal uydudan izlemeye devam etmek sorun olmaz herhalde? Sizin anlayacağınız kararsız kaldım.
  • Shoryuken.M kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığım birşey tivibu ondan dolayı yorum yapamam hocam kusura bakma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. Bilen biri cevaplayabilirse sevinirim.
  • arkdaşlar bugün tt bayisine gittim internet almak için satan arkadaş bayağı iyi bu işte bana tivubuda sattı aklımda vdsl almak vardı 16 mbit+modem alacaktım kampyandan ama o tivibunun cihazıyla internete girersiniz bu hızı destekliyor dedi nese kabul ettik ama şimdi pişman oldum acaba bu cihaz internete girerkeken sorun çıkarıyormu.

    şimdiden teşekkürler
  • Torrent veya idm açarsanız yayın takılıyor çünkü o programlar bütün hattı sömürüyor, onun dışında etkilemez İnterneti, akkyi geçince zaten ne yaparsanız yapın tivibu etkilenmiyor.
    Bölgede vdsl varsa ona geçin daha rahat olur, taahhüt bozulmadan geçiş yapılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shoryuken.M kullanıcısına yanıt
    Bence güzel teklif, sıfırdan internet için zaten taahhüt verecekseniz alın, modemden tivibu cihazına ethernet kablosu çekiyorlar, beğenmezseniz boşuna almış olursunuz, yani tivibu cihazını kenara koyup uydu izlersiniz tabi doğal olarak, farketmez. Ortak taahhüt vereceğiniz için sadece tivibu iptali yapabilir misiniz bilemem. Hattınız vdsl ise ve en azından sinema paketiyse gayet güzel teklif.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

    Torrent veya idm açarsanız yayın takılıyor çünkü o programlar bütün hattı sömürüyor, onun dışında etkilemez İnterneti, akkyi geçince zaten ne yaparsanız yapın tivibu etkilenmiyor.
    Bölgede vdsl varsa ona geçin daha rahat olur, taahhüt bozulmadan geçiş yapılabilir.

    teşekkürler zaten torrent hiç kullanmam indirdiğim şeyleri boyutu genelde küçük olur
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Yani hocam anladığım kadarıyla şimdi kullandığım mevcut modem'den Tivibu cihazına kablo çekiyorlar. O zaman beğenmezsek Tivibu cihazını aradan çıkarıp TV'yi uydudan izlemeye devam edebiliriz. Tabi bu durum normal interneti etkilemez herhalde?
  • arkadaşlar tivibu bağlattım yanlız ip tv açıkken hızımı yaklaşık 2.5 mbit düşürüyor bu normal mi?
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.