Şimdi Ara

TTnet savaşı kazandı..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artık bu yazdıklarımı şikayet olarak mı yoksa bir devin çöküşü olarak mı değerlendirisiniz,onu bilemeyeceğim.Artık kararımı verdim 14 aydır TTnet bağlantımı yarın sonlandırıyorum.14 aydır ttnet ile verdiğim savaşı kabettiğimi ilan ediyorum.14 aydır internet kesintilerimin olduğunu hafta da beş gün müşteri hizmetlerine iletmekten,sonra bulunduğum telekom müdürlüğünden fırça yemekten bıktım.Tabiri caiz ise ''PARAMLA REZİL OLUYORDUM''. Yeter artık buna bir son vermek gerektiğini düşündüm ve bu çileye bu ızdıraba bir son veriyorum.Biliyorum internet kullanamayacağım,artık bilgisayarımı da satılığa çıkardım,talip olanlara duyurulur.
    Yarını ''TTnet,zafer günü olarak ilan edebilir'' ,hiç bir gün faturasının tarihini geçirmeyen bir müşterimi daha kaybettim diye sevinebilir,kına yakabilir.Artık çok yoruldum,beyler.Kendi ve ailemin ruh sağlığı için bunu yapmak zorundaydım.Bir gün daha TTnet ile beraber olmak beni ruh ve sinir hastalıkları polikliniğine sevk ettirebilirdi.Geleceğim için bunu yapmak zorundaydım.
    Her şeye rağmen TTnet'i verdiği bu çetin mücadeleden dolayı tebrik ediyorum,ne kadar da bana karşı mücadele sarf eden bir kuruluş olsa dahi,ben centilmenliğimi kabetmeyip tebrik ediyorum..! Fakt şu unutulmamalıdır ki,bir gün gelecek alternatifler çoğalacak,rakipler alt yapılarını güçlendirecek ve TTnet artık yalvara yakara müşteri arayacak.İşte o zaman TTnete çok güleceğim ve ben zaferimi ilan edeceğim..!







  • TTNet + Medaş ikiliside beni çıldırtacak. Ama direnmeye son gaz devam.
  • Abi direnç felan bırakmadılar ben de.Az daha direneyim desem hastanelik olacağım.. TTnete
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.