Şimdi Ara

Torrent açınca internet kopması, Ayrıca Gece 2'den sonra kopma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 10 gün önce Superonline'dan Türknet'e geçiş yaptım (Superonline henüz kapattırmadım, dondurdum). Türknet altyapısı yok, TTNET'inkini kullanıyor. 75Mbit, 150GB AKK 60 Lira veriyorum. Torrent açtığım zaman 3 Kilobayt/s hızla indirme de olsa, hiç de indirmese, 1mb/s de olsa internet kesiliyor. Ne google'a, ne foruma, hiçbir yere giremiyorum. Steam kesiliyor. Sağ altta da "No internet access" yazıyor torrentte indirmesine rağmen torrent dışı interneti kullanamıyorum. Torrente hız sınırlayıcı koysam da değişen birşey yok.

    Ayrıca AKK olmayan saatler başlayınca, gece 2den itibaren (aşağı yukarı sabah 6'ya kadar) internet kesiliyor ya da ÇOK yavaşlıyor.

    TTNET'in ZYXEL modemini kullanıyorum. Modem emanet. Modem ayarlarını da müşteri hizmetlerini arayıp, müşteri temsilcisi ile telefonda konuşarak yaptım. Modem ayarlarından sonra sorunun çözüleceğini söylediler ancak 2 gündür aynı sıkıntı devam ediyor. Canlı bağlantı ile müşteri temsilcisine sıkıntımı ilettim, bağlantınızda bir problem yok dedi. Acaba modemde mi sıkıntı var, donanımsal bir sorun mu yoksa Türknet'in sağladığı hizmette mi bir sorun var? Sıkıntı modem ayarlarında ise nasıl düzeltebilirim? Eğer modemlik birşey yoksa 30 gün geçmeden cayma hakkımı kullanıp para iadesi alıp superonline'a tekrar geçmeyi düşünüyorum.







  • Konuları incele tavsiye ederim aynı sorunla boğuştum 20 gün kadar 2 kez arıza kaydı açtım şimdilik durum stabil ama ne kadar daha devam eder bilemiyorum ortak ıp muhabbeti çektiğin sıkıntı.

    https://forum.donanimhaber.com/turknet-sorun-ana-makinesinin-sunucu-dns-adresi-bulunamadi--126748827

    https://forum.donanimhaber.com/turknet-ilk-ay-tecrubeler--126174972#126174972




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.