Şimdi Ara

tmden 500 alsamda tatmin olmucam :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bu sene 2.yılım konulara hakimim şuan benim gönlümde hep veterinerlik vardı ben tmden 500 alsam galatasaray hukuk bile kazansam mutlu etmez çünkü tmyi sevmıyorum istediğim hiç bir bölüm yok 2.sene hazırlandığım için mfye başlamak yemedi açıkca bide dershaneye yazıldım yapamam korkusuyla tmden devam ettım bu yıl emınım ıyı kotu hukuk puanı yapıcam ama hiç istek yok başka bölümde yazmam tmden ilgimi çekem yok hukuk kazansam zoraki yazıcam. Çok mutsuzum sadece ailemi hayal kırıklogına ugratmamak için çalışıyorum bu yıl iyi puan alsamda bir bölüme gidip üni.okurken veterınerlık denıcem mf3 330 puan ne abi ama kafa basmıyo işte hemde alanında en ıyı olan ankara üni.veterınerlık hacettepenın tıpı gıbı bısey veterınerlıkte ora ankara üni.önce osmanlı döneminde avrupalı veterınerler tarafından açıldı çok köklü bir kurum.
    Birde bu ülkede veteriner iş yapmıyo heralde puanı fizyoterapi bir diş kadar bile değil 330. Hayvan bu canlı bu puana hekimmi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harleydavidson006 -- 4 Aralık 2015; 21:50:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tabi gs hukuka gel dediler sende yok saol dedin.
  • bugun bunu düşündüm resmen aynı şeyleri düşünmüşüz , bende eşit ağırlığım mezuna kaldım ama sayısala geçesim var :D tm den bölümlere ilgim yok pek , veterinerlik geldi aklıma bugun arkadaşım ankara veterinerlik fakültesinde okuyor , puanlarıda aşırı yüksek değil fen sınavına girip şansımı deniycem ben yinede belki tutarda bir çılgınlık yapıp giderim :D kısmet
  • Akşamdan beri kaçıncı konu oldu bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.