Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity'nin Sistem Gereksinimleri Dudak Uçuklatıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pardon.... buna göre bu oyun xone da çalışmaz WELL DONE
  • Kuzey Kore?
  • Aha yine kavgaya baslamislar
    Popcorn isteyen varmi?

  • Bir sürü trailer yayınlandı, XO'da bile grafikler kötü görünmüyordu ve akıcıydı. Oyun çıkmadan hemen optimizasyon özürlüsü ilan ettiler.
  • Eminim şu sistemin çok daha iyisine sahip oyuncular bile şu oyunu rahat rahat frame düşmeleri olmadan yada yolda giderken yoktan var olan yayaları görmeden oynayamayacaklar.Çünkü ubisoft optimizasyon işini beceremiyor gerçi çoğu firma (Crytek hariç) PC de optimizasyon işini beceremiyorlar gerçi beceremiyorlar demek yanlış olur para kazanamadıkları platforma yatırım yapmıyorlar diyelim.Eskiden piyasayı PC belirlerdi şimdi konsollar belirliyor sevin sevmeyin farketmez ama durum bu konsollar bu konuda her zaman 1 adım önde.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yaw arkadaş hiç mi kafanız çalışmıyor, resmi olmayan bilgi üzerine neyi tartışıyorsunuz. bu yazanların komple yanlış olma olasılığı var. bsc de zaten tartışma yaratacak konu arıyor. birde konsol fanları girmiş araya tam curcuna XD ubisoft resmi açıklamayı yapsın hele. merak etmeyin oyun çıkmadan açıklarlar gereksinimleri, o zaman doya doya tartışırız. bu sabırsızlık niye :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İnanmayın bunlara GTX 480 le bile rahat rahat oynanır merak etmeyin
  • Minimum 680 ne demek ? ne demek ? yani ne demek ? 7970 ? nasıl yani ?

    Daha dün 2500 liraya topladığınız pc sonraki nesil oyunlarını bile oynatır diyenlere soruyorum, geçen sene 2300'e topladığımız pc resmen şurada ki minimum sisteme göre oyunu açamıyor :))) TeknoSeyir de adamlar en makul parçalar ile 3000 liraya orta seviye sistem kuruyor.

    Kurban olmuşum konsola yahu. Daha dün steam tl haberinde en çok artı alan yorumlardan birisine sahiptim. PC'yi ciddi manada yenilemeyi de düşünüyordum. Ancak olacak iş değil.

    2000-3000 liraya topladığın kasanın 2 yılı dolmadan çöp olması ne demek ? Watch Dogs, Dead Rising, Ryse, 30 fps'ler, 6 gb Vram'ler ... Hadi şimdi pc rulezz bakalım.

    Nasıl olsa pc'lerin tabanı x86 ! Hala daha konsolların güçlerini 7000 liralık pc'ler ile karşılaştıranlar var !

    Soru çok basit ! 2 gün önce avantajix + cardfinans ile 1100 liraya arkadaşa ps4 aldık.

    Bana 1100 liraya pc topla kardeşim ! Youtube'de hd video açıyor mu bakalım.

    Hala insanlar şu kavramın farkına varmış değil yahu. Konsollar o fiyata o donanıma rağmen-kıyasla sundukları görsellik ve pratiklik ile tercih ediliyorlar.

    "PC'de daha iyi dendiğinde" daima sormuşumdur aslında herkesin sorması gerektiği gibi. Hangi pc'de ? Adamın sistem bilgilerine tıklıyorsun 6690 ekran kartı var burada gelmiş pc'yi savunuyor.

    Tansiyonum kalktı ya. Nevrim döndü. Hala yukarı çıkıyorum bende mi bir sorun var diye minimum 680 yazıyor ya !

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Yok PC zenginler için konsollar fakirler için filan tamamen saçmalık. Daha 1 ay olmadı Ps4 alalı masraflar 3 milyara çıktı nerdeyse ps4 +2.kol zaten nerdeyse 2milyar 150 civarı da oyun başı -ki daha gta v the crew gibi sağlam oyunlar daha çıkmadı.- kol + analog için slikon kılıf gibi aksesuarlar... PC de en azından steamdan ucuza oyun bulurduk. şuanlık PS4 için pişmanım ama PS4 dönemi daha yeni diye kendimi avutuyorum işte

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • harita çok büyük, oyundaki birçok binanın içleri de tanımlı yani boş olmadığı için çok sistem istemesi beklenen bi durum.konsollara göre optimizasyondan kasıt aslında haritalardaki af, dof, dynamik shadows, god rays, saao, dynamic shadow maps vs vs vs gibi göze çok fazla batmayacak birçok detay kısılarak oyunun konsolda daha akıcı çalışması sağlanıyor. pclerde settings kısmında konsol ayarlarına göre seçenek olsa oyun eminim bir çok pc de uçacaktır.adamlar bunu yapmaz niye.her oyun başına sallıyorum 100$ kar edebilecekleri bi platform var.eğer pc ye böyle optimizasyonlu çıkarırsa herkes korsan oynar oyuna kimse para vermez vefalı arkadaşlardan başka ve oyun firması da haliyle zarar eder.kısacası adam bas parayı oyunu git konsolda oyna diyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • işin saçmalığı işlemci min de ve önerilende de aynı nasıl oluyor bu 1 ghz farkı ile mi ? :DDD

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Kuzey Kore?


    Hakikaten yahu haberde ağır trolleme var sanırım, kuzey koredeki dombili ne ara bilgisayar oyunlarına müsaade etti ki dağıtımcı da olsun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freshmind

    Minimum 680 ne demek ? ne demek ? yani ne demek ? 7970 ? nasıl yani ? <br><br>Daha dün 2500 liraya topladığınız pc sonraki nesil oyunlarını bile oynatır diyenlere soruyorum, geçen sene 2300'e topladığımız pc resmen şurada ki minimum sisteme göre oyunu açamıyor :))) TeknoSeyir de adamlar en makul parçalar ile 3000 liraya orta seviye sistem kuruyor. <br><br>Kurban olmuşum konsola yahu. Daha dün steam tl haberinde en çok artı alan yorumlardan birisine sahiptim. PC'yi ciddi manada yenilemeyi de düşünüyordum. Ancak olacak iş değil. <br><br>2000-3000 liraya topladığın kasanın 2 yılı dolmadan çöp olması ne demek ? Watch Dogs, Dead Rising, Ryse, 30 fps'ler, 6 gb Vram'ler ... Hadi şimdi pc rulezz bakalım. <br><br>Nasıl olsa pc'lerin tabanı x86 ! Hala daha konsolların güçlerini 7000 liralık pc'ler ile karşılaştıranlar var !<br><br>Soru çok basit ! 2 gün önce avantajix + cardfinans ile 1100 liraya arkadaşa ps4 aldık.<br><br>Bana 1100 liraya pc topla kardeşim ! Youtube'de hd video açıyor mu bakalım. <br><br>Hala insanlar şu kavramın farkına varmış değil yahu. Konsollar o fiyata o donanıma rağmen-kıyasla sundukları görsellik ve pratiklik ile tercih ediliyorlar. <br><br>"PC'de daha iyi dendiğinde" daima sormuşumdur aslında herkesin sorması gerektiği gibi. Hangi pc'de ? Adamın sistem bilgilerine tıklıyorsun 6690 ekran kartı var burada gelmiş pc'yi savunuyor. <br><br>Tansiyonum kalktı ya. Nevrim döndü. Hala yukarı çıkıyorum bende mi bir sorun var diye minimum 680 yazıyor ya !


    Kardeşim amma tatava yaptım yahu:) Konsolların rahatlığını, özel oyunlarına kimsenin laf ettiği yok. Bu konuda haklısın ama PC açık platformdur. Herkesin güçlü PC'si olacak diye birşey yok. Bütçeye göre çeşitli sistemler kurarsın. Ama alacağı performans nuna görede değişecektir. Sen teknoloji siterindeki toplanan PC'lere fazla kulak asma. Bende orda olsam o fiyata sistem toplarım. Ayrıca konsoldaki oyun fiyatlarıda ortada. Hiç öyle spot oyun alırım falan deme. Bir ara 220-240 tl civarı oyunlar bile vardı. Geçtiğimiz günlerde de zam gelmişti:) Steam TR lirasına geçti. Çoğu oyunda önemli fiyatlarla karşımıza çıktı. Yani oyun fiyatları konusunda uzun vadede kazançlı olan PC'dir. İndrimleri falan saymıyorum. Birde PC'ye çıkan oyun modlamalarından. Unutmadan şöyle birşey daha var. AMD konsollardaki hakimiyeti Nvidia'yı köşeye sıkıştırdı. Haliyle birçok firmayla anlaşma yaptılar. Ubisoft'da anlaşma yapmıştı. Hazır yeni nesil konsollarda gelmişken onunda gücüyle fazla şişirilen gereksinimler ortaya çıkıyor olabilir. Zaten 1-2 yıl içinde minimum standartlar büyük ihtimal 4 çekirdek işlemciler, 6 gb ram ve hd7800- gtx660 civarlarında olacaktır. Daha öncede dediğim gibi yaklaşık 2000 tl civarı AMD tabanlı sistem 3 sene civarı yeterli olur. Tabi her grafik ayarını açarsanız yetmez.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Allah kahretmesin seni ubisoft!!!

    http://goo.gl/aM8JZL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 23 Ekim 2014; 18:36:34 >
  • Kuzey kore, intra games. İnsan haberi(?) yazmadan önce bi google'dan aratır.
  • Sonunda yeni nesik kartları hak eden bir oyun gözüktü :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İste bu yuzden konsol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubısoft Assassin's Creed 3 ve Watch Dogs oyunlarında ne kadar optımızasyon ozurlusu bır fırma oldugunu kanıtladı. Watch Dogs orjınal almama ragmen ve bır kac tane update cıkarmasına ragmen oyun 60 fps de sabıt oynanırken bır anda 15 - 20 fpslere dusuyordu. Ustelık ekran kartım GTX 770 4gb oc. Fırmanın yenı nesıl oyunlarına gecıste bır haylı sıkıntı cektıgı gercek. Bu oyunda da maksımum derecede grafıklere abanacaklardır. Isın ıcıne optımızasyon sorunlarıda gırınce boyle bır sıstem ıstemelerı normal :D Dogal olarak pc de oyun daha ıyı gorunecektır.. Ha baktın sıstem yetmıyor AA dan kısmaya baslayarak cesıtlı ayarları bıraz dusurerek mutevazı bır sıstemde konsol gorsellıgıne yakın bır ayarda oynacagız..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bir yandan iyi haber aslında bu oyunu herkes oynayamayınca satışları düşük olacak öyle olunca ubisoft da kendine çeki düzen verir belki de bir daha assassin's creed çıkarmazlar. :P

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErhnUnl57



    Yeter beee ... Kaçtır görüyorum yazmaya ve tartışmaya takatım olmadığı için yazmıyorum.

    Kim yahu bu 200'e oyun alanlar ? Senin aklın alıyor mu ? Yani ben sokağa çıkıp 200 liraya oyun alacağım ?

    Geçen ay 110 liraya Kz:SF, İnfamous Second Son, Destiny oynadım . Forumun popüler konularından düşmeyen bir "kardeşlik" "hesap paylaşım" konusu var. Şimdi ben müneccim miyim ? Kendi cüzdanımdan çıkan parayı bilmeyecek miyim ?

    Üstüne birde daha bu aldıklarımla işim bitince satacağım !

    Arkadaş konu PC olunca uyuşturucu kaçakçısı gibi Meksika'lar , vpn'ler, proxyler , rus key'leri havada uçuyor. İndirim günleri için seferberlik ilan ediliyor falan ...

    Konsol olunca direk gidip Bimeksten oyun alıyorsunuz .. Yada buna dayanarak eleştiriyorsunuz. Bu neyin kafası ?

    Çok mu zor bir hong kong yada us psn'den alış veriş yapmak. Kardeşlik konusuna girip secondary, primary hesap almak.

    Bende pc'de var , xbox'ta var , ps'te ... Her platformda ki deneyimin en ucuza nasıl gelebileceğini hem deneyim edebiliyorum hem araştırabiliyor hemde tartışabiliyorum ...

    Xbox'ta ki Hindistan Live'ı da biliyorum(gamespot'un live etkinliğinden bu yıl 350 dolar aldım) , nintendo'nun pal-ntsc fiyatlarını da biliyorum, US psn'i kardeşliği de biliyorum, PC'de ki rus keylerini , Meksika origin'leri de biliyorum ...

    Siz burada 2 tane siteye tıklamakatan 2 makaleyi okumaktan acizken biz 8-9 yaşımızda sabah ekmek almaya giderken yolumuzu değiştirir sırf o Chip'e , PC World'e ulaşabilmek için kilometrelerce yol yürürdük.

    Şu sistem gereksinimlerine göre benim; 660 ti amp! , 965-be 4.0ghz , 16 gb ddr3 bellek çöp ... Bunun nesi tartışmaya açık ?

    Tekonseyir'e laf atmakta ayrı bir bilgi birikim olsa gerek. Türkiye'de tarafsız yayın yapan , sözünü sakınmayan tek site neredeyse. Hatta "neredeyse" kısmı fazla, tekler gerçekten. Adamlar yerden yere vurdukları telefonlar yüzünden kapanıyorlardı az kalsın kendilerine incelenecek ürün gönderilmiyordu sert eleştirileri nedeni ile.

    Diyecek bir şey kalmamış zaten burada. Varın sistem toplayın durun. Dünya'yı mı kurtaracağım sanki.

    PC diyenler %90'ı turkuaz futbol eşofmanı ile bizim editör Gökhan'la kafa tokuşturup "api pc'ye gta gelecek mi" sorusu yönelten(xbox etkinliği, izleyenler ne demek istediğimi anlar) Mesut'un değimi ile "Ergen" arkadaşlar.

    Bizde burada parmak yoruyor, gırtlak patlatıyoruz. Minimum gtx 680'i kabul edilebilir bulup hala sağa sola çamur atmaya , torrentsiz yaşayamamaya devam.

    Not: Sözlerim sadece size değildir. Alıntı yaptığım için yanlış anlaşılmasın. Fiyat kısmını size yönelik yazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 23 Ekim 2014; 18:58:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.