Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity'nin Sistem Gereksinimleri Dudak Uçuklatıyor (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sistem gerensinimlerinde problem yok. niye:

    1. Oyunun grafikleri ortada, downgrade olmadan gelecekse 680 istemesi normal
    2. oyunu yapan ubisoft, oyun bu kadar sistem yemese bile, optimizasyon faciası olarak gelecek.
  • Sizde inandınız ? Bakın artık 2015'e giriyoruz. Bir sakin olun. Artık bu haberlere itibar göstermeyin. Black Flag için aynı durum vardı orta seviye ekran kartlarıyla tıkır tıkır oynandı Max Payne 3 için 680 istemiyormuydu R* orta seviye hatta düşük seviye ekran kartlarında bile çalıştı. Böyle saçmalıklara inanmayın artık tamamiyle reklam amaçlı yapılan asaparagas haberler. Yine GTX 560 ile paşalar gibi oynayacağım, sorun yok. Ha, Ubi yine PC ile zerre uğraşmayıp optimizasyon özürlüsü oyun kesin olacağı için bilmem neresinden 'yieaa minimum için 680 diyelim de, sonra başımızı ağırtmasınlar' demiş belli ki. Ubitti artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 24 Ekim 2014; 17:42:11 >
  • Nvidia'nın oyunları bunlar.Minimum sistem demek bundan aşağısı açmaz demek yani 7950 hatta 6950 açmayacak yani öyle mi? 9xx serisi çıktı ya milleti galeyana getirip yeni seriden aldırtmak istiyorlar.Biliyorsunuz Ubisoft ve Nvidia anlaşmalı :)
  • Asus x550jk ile oynanır mı acaba ?
  • Arkadaşlar kusura bakmayın da hem yüksek grafik istiyorsunuz, hem iyi yapay zeka istiyorsunuz, yaşayan bir şehir vs vs. Hemde yetersiz pcnizde oynamak istiyorsunuz. Teknoloji geliştikçe bunu kullanacağımız aletlerimizde gelişiyor ve güncelleniyor. Güncele uymak zorundasınız. Oyun oynamak lüksdür. Su içmek gibi birşey değil, şarap içmek gibidir. Lüksü karşılıcak bütçeniz yoksa oynamıcaksınız. Şahsen benim laptopum kaldıramaz. Ps4 ümde oynayacağım mecbur. Korsan indirip de birde burda laf edenlere hiç birşey demiyorum bile...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yil olmus 2015 konsolda oyun pahali mevzusu devam ediyor. Sizi bilmem ama ben 70tl den istedigim oyunu alabiliyorum Destiny aldim mesela 50tl idi o.
    Tlou arsiv icin kuutlu aldim Gta 5 de arsiv icin oyle alicam istesem 50 ile 70 arasi alabilirdim

    Isi bilene pc de ucuz konsolda.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oldu gözlerim doldu hıhı görürsem söylerim hadi bay...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 7970 şu oyunu ultra ayarlarda çatır çatır oynatırdı,yeni gpu'ların satılması için yapılmış sistem gereksinimleri tamamiyle palavradan ibarettir.Şu an eski kartlar, misal 2-3 sene önceki 7870 kartı bir çok oyunu ultra olmasa da, ona yakın bir ayarda oynatıyordu.O yüzden oyuncular yeni kart alma ihtiyacı hissetmiyordu.Şimdi bu durumu farkeden gpu üreticilri, oyun firmaları bir şekilde anlaşıp, yeni yaptıkları kartları sattırmak için bu yola başvurmuşlar.Adam 1 sene önce full ayarlarda oyun oynuyayım diye kart alıyor, ama 1 sene sonra ona low ayarlarda oynarsın diye yalan sıkıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asruh03

    Arkadaşlar kusura bakmayın da hem yüksek grafik istiyorsunuz, hem iyi yapay zeka istiyorsunuz, yaşayan bir şehir vs vs. Hemde yetersiz pcnizde oynamak istiyorsunuz. Teknoloji geliştikçe bunu kullanacağımız aletlerimizde gelişiyor ve güncelleniyor. Güncele uymak zorundasınız. Oyun oynamak lüksdür. Su içmek gibi birşey değil, şarap içmek gibidir. Lüksü karşılıcak bütçeniz yoksa oynamıcaksınız. Şahsen benim laptopum kaldıramaz. Ps4 ümde oynayacağım mecbur. Korsan indirip de birde burda laf edenlere hiç birşey demiyorum bile...

    sen önce önerilen sistem gereksinimlerindeki kartları geçtim minimum da kilerin bile ps4 den kaç kat güçlü olduğunu öğren sonra gel cümle kur. aradaki güç farkı kadar grafik performansı sunacasa eyv. yok ps4 den hallice gelecekse optimizasyon özürlü oluyor bu kadar basit boş boş konuşmayın. her sene çıkan bktan bir seri ac ben zaten alıp oynamamda geçen seneki oyunundan kat kat fazla sistem istemesinin getirilerini aradaki farkı da söyle aydınlat bizi. her sene bir iki makyaj alsana ac hadi canım? o önerilen sistemlerdeki 290x i hak edecek daha bir oyun yok piyasada gerçekten o kartı kullanan oyun olsa şu an gerçek hayattan ayıramayacağımız simülasyonları oynuyorduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 25 Ekim 2014; 13:01:21 >




  • tizar kullanıcısına yanıt
    Oyun pc ye ayrı ps4 e ayrı optimize edildiği için ps4 de bu kartı istemeyecektir :) Zaten ps4 de de zorlanmış olsa gerek 900p de çalışacakmış.

    Şunuda belirteyim bu her oyun firmasının yaptığı bir politika. PC paçalarının firmalarıyla anlaşır ve daha oyun çıkmadan en yüksek ayarları verir. İnsanlar bunu alır. Ve daha sonra tepkiden dolayı değişti falan denir. Sözde black flag benm laptpta çalışmazdı ama takır takır çalışıyor. ps4 de hiç kasmadan rahatça oyanayacağım. Ben her sene pc yi güncellemeyle uğraşamam diyenlerdenim. Bende bu isyandan dolayı zaten ps4 aldım. Pc kullanacaksan şikayet etmiceksin güncelliceksin. Yada al PS4 benim gibi rahat rahat oyna. 1 tane oyuna ver 70-80tl 2.el. sonra onu takaslayarak bütün oyunları oynarsın.

    Demek istediğim bu ;)
  • şaka mı bu minimum gtx 680 ne bu oyunu o zaman notebookda oynayamıcaz o çıkıyo ortaya resmi sistem gereksinimleri böyle olamaz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şurda pc oyunları için yorum yapanlara gülmekten ölüyorum.İnternetten indirip indirip korsan oyun oynuyorlar.Birde oyunlara yok şu şöyle olmalıymış, yok bu böyle olmalıymış.Ulan hayatınızda oyuna 5 tl para vermemişsiniz, interneti bile ortak kullanıyorsunuz komşunuzla.Buralarda ne yorumu yapıyosunuz..
  • Sanki konsolda oynayanlar PC kalitesinde oynayabilecekler en fazla 900p 30 fps ve PC'nin medium ayarlarına eş değer seviye grafiklerle oynayacaksınız her zaman olduğu gibi PC'de minimum o ekran kartını istiyorsa bir düşünün sizin konsollarınızda o minimum ekran kartına eş değer bir ekran kartı bile yok. Kaldı ki geçende bir haber vardı oyunun konsollarda 20 FPS'lere düştüğüyle ilgili Ubisoft bunu grafiklerden kısarak telafi edecek konsollarda mecburen ya da o şekilde çıkaracak ki 20 FPS oldukça rahatsız edici olur. + Ubisoft bu zamana kadar optimizasyon konusunda sürekli çuvallayan bir firma ellerinden sadece oyunları downgrade etmek geliyor optimize yapamıyorlar. Bu yüzden PC'yi boşu boşuna yeren mesajlar atmayın her oyun bu şekilde çıkacak diye birşey yok böyle olan oyunlarada PC oyuncuları gereken cevabı oyuna verdikleri değer ile gösterirler/göstermeliler satın almayarak ya da başka şekillerde seslerini yapımcıya duyurarak(Sürekli donanıma para harcamak yerine). Çünkü bu oyun konsollardada çıkıyorsa PC'de o minimum gereksinimi isteyemezsin konsolların donanımı ortadayken GTX 680 ne zaman minimuma düştü şaka gibi. Ben hala GTX 570 kullanıyorum şu son dönemde çıkan oyunları Ryse, Mordor ya da Evil Within olsun gayet rahat bir şekilde oynadım. Şimdi bu oyunun videolarını izledik grafikler iyi güzelde bir Ryse dan daha iyi değil, Shadow of Mordor seviyesinde falan. O yüzden bu minimum gereksinimler hiç inandırıcı değil umarım bunlar gerçek değildir yoksa Ubisoft bir facia ya daha imzasını atmış olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gagiloglu52

    quote:

    Orijinalden alıntı: ultramavi

    kardeş senin hiç konsol kullanmadığın belli. konsolda ikinci el oyun da alıp oynayıp satabilirsin. illa ilk çıktığında oyunu alacağım diyorsan o başka tabi. o zaman dediğin kadar yüksek olmasa da 150-200 tl arası bi para vereceksin. ama oyunu bitirdikten sonra biraz zararla da olsa bunu gene satabilirsin. pc de orjinal oyun alırsan satma şansın yok. çünkü seri numarası bir kez kullanıldı. korsan oyunu alıyorum dersen eyw. ama onu da online oynayamazsın. benim gibi pc den ps e geçen birine bunları yediremezsiniz

    ne tantana yapmışsın be kardeş tamam senin dediğin gibi olsun... senindemi sony de hissen var ?

    "10 numara konsol düşmanıyım" diyordun.

    işin aslı belli oldu. demek ki kıskanıyorsun konsolları

    biz konsolda rahatça sorunsuz oynarken, siz kıskanıyorsunuz demek ki




  • sorun korsan veya orjinal kullanımı değil sorun oyuncuya orjinal ürünün makul fiyatta ve basit bir şekilde ulaştırılamamasında ülkemizde oyuncu kitlesinin yaşı belli o yaştaki insanlara kredi kartıyla alışveriş yapmasını beklemeyin kaldıki bu ülkede kaç kişi çocuğuna kredi kartı verebilecek kadar rahat bir yaşam sürüyor. şimd ibirisi çıkar derki durumu yoksa oynamasın onada cevap vermeyeceğimi o yazmadan yazayım
  • Şaka gibi firma lan harbi bu ubisoft :D
  • çok fazla gerçekten heralde bu yüzden oynayamayacak sayısı bir hayli fazladır 7870
  • bu youn için nvidia gtx 760 iyimi
  • Quirah kullanıcısına yanıt
    XBox One'da oynamak daha mantıklı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntel core i7 4770k 4.5ghz..4 gb gtx 790 ekran kartı 32 gb ram asus rog tytan kaldırmama lüksü yok
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.