Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (254. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.461
Cevap
87
Favori
346.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun cok zor ya daha adam gibi zirh bile Bulamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu çok beğendim aldıgıma pişman değilim , yalnız baya zor hayatımda oynadıgım en zor mmorpg lerden sürekli görev yapıyorum ama level almak baya zor 8-9 saattir oynuyorum anca 10 level olabildim.Yalnız görevler felan da baya eğlenceli
  • Merhaba. Bir sorunum var, yardımcı olursanız çok sevinirim. Oyunu satın aldım ve kurdum. Sitesinden üye oldum ve oyunu aktive etmek için verdikleri oyun aktivasyon kodunu redeem yazan yere girdim. Sonra "Select Subscription" yazan bir yer geldi. Burada Game time card no girmem gerekiyor sanırım ya da Kredi kartı ile oyun süresi almam gerekiyor sanırım. Fakat ben verdikleri 30 günlük bedava kullanım süresini kullanmak istiyorum zaten şu an oyun süresi satın alamam. Bu "Select Subscription" kısmını da geçemediğim için oyunu hesapta aktif edemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı ? Nasıl aktif edebilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu almayı düşünenler için, yeni başlayan birisi için tecrübelerimi ve oyunla ilgili öngörülerimi paylaşayım.

    Öncelikle, oyun atmosfer ve oynanış olarak çok güzel.Görevleri sürekli "E"'ye basarak geçmeyin, okuyun birazcık atmosferi yaşayın bana göre bu oyun, 4 günde son level'a ulaşıp yanına bir tane daha karakter açayım; onu da 4 günde uçurup bir karakter daha açayım tarzı bir oyun değil.Zaten oyunda silah veya armor kullanmak konusunda kısıtlamalar yok, sınıf sistemi şimdiye kadar gördüğüm en iyi sistem, sınıflar var ama yok. Daha önceden oyunla ilgili araştırma yapanların kafasında az çok canlanır zaten sınıf sistemi, özgürlük her yerde ve çok büyük eğlence sunuyor.Mesela oyuna yeni başladık üzerimizde armor ve silah yok, hemen başlangıç köyümüzde ki silah tüccarlarını, loncaları vs. dolaşıp vitrinlerde, sağda solda bulunan armorları ve silahları topluyoruz(Topladığımız itemleri vendor'lara sattığımızda para kazanamıyoruz ancak istediğimiz gibi kullanabiliyoruz.), böylece beş kuruş harcamadan donanmış oluyoruz.

    Görevler insanı hayattan soğutan 1500 tane kuş öldür, 600 tane yılan kes şeklinde olmuyor, çok şükür.Genellikle her görevin bir hikayesi oluyor ve bazıları film gibi insanı içine çekiyor, olayları gerçekten takip etmeye başlıyor insan.RPG ve MMORPG oyunların o hep vaadedip bir türlü beceremedikleri adventure sistemi bu oyunda mevcut.Yanına bir yay, üzerine de alelade giysiler alıp ormana gidip, ormanda kurt-adamların saldırısına uğramış bir kasaba bulabiliyorsunuz.Kasaba halkına yardım edip, ismi ve kendisi özel hatıra eşyaları ile birlikte "experience" ve para kazanmak çok kolay, üstelik çantanız dolu bir şekilde şehre geri dönüyorsunuz, üstelik yardım etmenin verdiği o özel his de cabası.Oyunda vampirlerle, kurt adamlarla, hortlaklarla, kötü karakterlerle, haydutlarla, hainlerle, ... savaşmak ve gerçekten bunu yaptığını hissetmek diye bir şey var.İnsan girdiği her olayın peşinden gitmek istiyor.

    Oynanış ve grafikler hem sistemleri çok yormayan hem de göz zevkini tatmin edecek şekilde.Ayrıca belirtmek istiyorum ki yıllardır ok ve yay ikilisine duyduğum büyük sempati sayesinde, içinde bu silahın bulunduğu her oyunu oynamaya çalışmış birisi olarak söylüyorum ki oyun bu güne kadar yapılmış en iyi yay kullanma animasyonlarına ve dinamiklerine sahip.Yayı tamamen germeden yapılan atışların, daha az zarar vermesi vs. çok iyi yapılmış.Silah kullanım 1,2,3,... bas yaratığı öldür ve geri dön şeklinde olmuyor.Stamina hem koşmak hem gizlenmek hem de silah kullanmak için kullanıldığı için(gerçek hayatta ki gibi) öyle bütün ormanı koşup, en ölümcül varlıklara hiç ara vermeden saldırmak yok, önce bir soluklanıp güç toplamak lazım. Skill barımızı bir sürü seçilebilir skill'den sadece 5 tanesi ile doldurabiliyoruz ve bir tane de "ultimate" skilli kullanabiliyoruz.Oyunda silah değiştirme de mevcut ama ben henüz 15 level'ı göremedim nasıl çalışıyor, bilmiyorum.

    Oyunun her özelliği mükemmel değil ancak yabancıların "lore" dediği şey bu oyunda fazlasıyla mevcut ve tatmin edici.Görevlerin bazen kendisini tekrar etmesi, çok çok çok çok az da olsa çeşitli bug'lar vs. oyunun oynanışını etkileyebiliyor.Oyunun içeriği single-player bir oyunun ki kadar tatmin edici ve eğlenceli, bazen co-op olarak herhangi bir "Elder Scrolls" oyunu oynuyormuş hissine kapılabilirsiniz.Oyun da herkese göre bir şeyler mevcut ve yapımcı şirket "oyunu yaptık, yeter" demiyor.Sürekli olarak yeni içerikler sunmanın ve açıkları düzeltmenin peşindeler.Oyunun ilk hallerine tanıklık edemedim, çıktığında çok eleştirildiği için yanına bile yanaşmadım ancak hata yapmışım.Oyunun okuduğuma göre o ilk halinden de eser yok zaten şu anda herşey daha oturmuş ve daha gelişmiş daha da gelişecektir.Bir online oyunda; istediği silahı, istediği zırhı, istediği zaman giymek isteyenler, hazine haritaları bulup gizli hazine avlarına çıkmak isteyenler, boş boş dolaşırken sahil kenarına vurmuş kilitli bir sandıkla karşılaşmak, kilidi kendi el becerisi ile açmak isteyenler, özgür ve dinamik oynanış isteyenler ve online oyunların her türlüsünden keyif alanlar gönül rahatlığıyla oynayabilirler.Oyun güzel arkadaşlar, F2P falan da olmaz.B2P olmasının da sebeplerinden en önemlisi oyunun reklamını iyi yapamamış olmalarıdır bana göre böyle bir oyun yapmışlar ve ben bir senedir var olmasına rağmen, B2P haberlerinden sonra sırf meraktan(Bir ay oynar bırakırım sonra B2P olunca arada girip göz atarım, ne olacak.) almışsam bu oyun büyük bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başaramamış demektir.Ayrıca store'dan da korkulmaması gerektiğini düşünüyorum bu oyundan önce bir başka B2P oyun olan "Guild Wars 2" oynadım ve orada da store sistemi var oyunun dengelerini hiçbir şekilde etkilemiyordu.Yani her store oyunu yok edecek diye bir şey yok hem karı yükseltip hem de oyunu toparlayacak store sistemleri de mevcut, ben store'dan korkmuyorum.Zaten anlattıkları konusunda tek şaibeli olan DLC'lerin satın alınamıyor oluşu gibi bir durum var ancak onunla ilgili de ben kesin bir bilgi bulamadım.Ancak çıktığında anlaşılacak sanırım ne olup ne olmayacağı.Velhasıl-ı kelam, oyun öyle bazı yerlerde ifade edildiği gibi "çöp" falan değil, bir şansı ve 45-50 lirayı sonuna kadar hak ediyor.Denemeye niyetiniz varsa, düşünmeden alın.

    NOT: Oyunu ilk defa alan arkadaşlar, oyunu aktive edebilmek için kredi kartınızı tanıtmanız ve subscription vermeniz gerekli 30 gün bedava oyun süresi olduğundan bu işlem ücretsiz ancak subscription'ınızı "Manage Subscription" kısmından iptal etmezseniz ve oyun süresi de ayrı olarak satın alıp "redeem" etmezseniz(Prepaid Card), aylık olarak kredi kartınızdan 30 günlük oyun süresi otomatik olarak satın alınır. İlk seferinde kredi kartınızı ücretsiz olarak tanıtın ve daha sonra oyunu yükleyip hemen iptal edin, daha sonra oyunu beğenirseniz oyun süresi satın almaya devam edebilirsiniz, orası size kalmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgut89 -- 31 Ocak 2015; 17:00:37 >




  • inarion İ kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiginiz select sub. kismindan 1 aylik yada 3 ayliktan birini secin farketmez. Sonra kredi karti bilgilerinizi verdikten sonra dogrulama amacli karttan para cekip geri yukleyecek. Zaten dogruladiktan sonra ekranda yazar 30 gunluk game time var diye. Bundan sonra manage subs. kismindan iptal etmeniz lazim yoksa her ay otomatik olarak para ceker.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 31 Ocak 2015; 18:55:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kredi kartım yok ki. Rastgele rakamlar yazsam olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inarion İ kullanıcısına yanıt
    Tabikide hayir, oyle sacmalikmi olur.

    Inninal falandami yok?

    Eger yoksa gametime card alip oyle yapacaksinizki 30 day free gelicek sonra artik kac gunluk game card aldiysaniz okdr da uzerine eklenecek ki gene onermem.

    Alin bi tane inninal icinde en az 5tl bulunsun. Zaten 2-3tl birsey cekip geri yukluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 31 Ocak 2015; 19:30:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O da yok. Game time card alacaktım fakat bulunduğum şehirde D&R mağazası da yok. :/
  • inarion İ kullanıcısına yanıt
    Bence gidin bi tane inninal kart alin. Buyuk rahatlik. Ben kullaniyorum Master Card kullanabilen her yerden alisveris yapabilirsiniz. Karti aldiktan sonrada kendi internet sitesinden kayit ettirmeyi unutmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam. Teknosada bulunuyormuş sanırım innnial kart. Yarın gidip alırım. Çok teşekkür ederim. :)
  • inarion İ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim aldiktan sonrada yapamadigini kafaniza takilan birsey olursa sorun yardimci olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta içinde twitch den haftanın 3-4 günü yayın yapacağız guild olarak.sormak istediğiniz sorular olursa anlık cevap alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    2 hafta içinde twitch den haftanın 3-4 günü yayın yapacağız guild olarak.sormak istediğiniz sorular olursa anlık cevap alabilirsiniz.

    Günlerini alalım efem.....:)
  • N.A da olduğum için pazar pazartesi hariç bir sorun olmazsa hergün akşama doğru 6 dan canımız sıkılana kadar ,yayın yapmaya başladığımız hafta tekrar yazarım , başladık diye .

    önemli bir husus ingilizce yapacağımız için türkçe yazılan sorulara cevap veremeyeceğiz çünkü daha önce böyle bir sorun başımıza geldi ispanyollarla , yayını kesmek zorunda kalmıştık , her kafadan farklı bir ses ( farklı bir dil ) çıkıyordu .( trial yaparken )
  • Ben NA indiriyorum, %73'e geldi. EU mu oynasaydım diye düşündüm sonradan. Ne fark olur aralarında? Türk oyuncular genelde Avrupa mı tercih ediyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Varjot

    Ben NA indiriyorum, %73'e geldi. EU mu oynasaydım diye düşündüm sonradan. Ne fark olur aralarında? Türk oyuncular genelde Avrupa mı tercih ediyor?

    genellikle cevap olarak ping diyecekler ama N.A ile arasında fark yok.Cyrodil PvP zaten lag ile boğuşuyor E.U ve N.A farketmiyor.Geri kalan kısımında ise ping herhangi bir önemli soruna neden olmuyor.

    E.U kesminde 7-8 farklı dil varken N.A da sadece tek dil konuşuyorlar o da ingilizce.Aralarındaki en büyük fark bu.N.A da türk fazla fakat kimse türkçe konuşmak istemiyor.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Ben oyunu 30 günlük aktif edemedim. Kitapçıkta Game Registration Code var. Kod ile oyunu aktif ediyorum sonra karşıma resimdeki ekran geliyor. Aynı kod bu Game Time kısmında işe yaramıyor. Explorer's Pack kodum var oda işe yaramıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Varjot kullanıcısına yanıt
    aylık ödeme şekli seçmeniz gerekiyor.Benim 30 gün sürem var ama diye soracak olursanız , evet 30 günlük süreniz var ama şirket sizin gerçek bir kişi olup olmadığınızı belirlemek amacı ile sizden ufak bir ücret çekiyor ve sonra geri ödüyor.

    Sanal kartınız var ise 3-4 tL birşey yükleyin bir aylık ödeme şekli seçin , tanımlandıktan sonra iptal edebilirsiniz aylık ödemeyi.Eğer kartınız yok ise oyun zaman kartları da alabilirsiniz.

    oyunu oynamak için her ikisinden birisini yapmak zorundasınız şu anda yoksa oyuna giremezsiniz.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Geri ödeyeceğinden eminmisiniz? Şimdi ben yukarıdan 30 günlük 12 Euro'yu seçip ödeme yapacağım ve benden 12 Euro yerine daha küçük bir ücret çekip geri mi ödeyecek?
  • Varjot kullanıcısına yanıt
    ben tamamını ödemiştim supporta ticket attım 1 hafta içinde iade ettiler.Daha sonra sistemi değiştirmişler sanırım 3-4 TL lik bir çekim yapıp geri iade ediyorlarmış.

    siz de sanal kart var ise içinizin rahat olması açısından 3-4 TL aktarıp onunla onay yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.