Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (252. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.458
Cevap
87
Favori
346.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can_38


    quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    Eso plus satın alınca crown pointler hesabınıza tanımlanacak o pointler ile istediğiniz dlcyi satın alabileceksiniz eğer pointlerle mount vs alırsanız dlcyi oynayamazsınız yeterli crown pointiniz yoksa.En basit haliyle işleyişi böyle şu anda.

    Bende crown poitlerin sadece görsel itemler ve petler için olduğunu biliyordum....Dlc zaten plus a bedava sanıyordum...Ayrıca 1 haziran 2014 ten önce oyuna sahip olanların bütün dlc lerden ücretsiz faydalanıyor diye biliyorum.......Doğrumudur acaba?

    Eso plus alınca hesabınıza otomatik yüklenecek 1500 crown points ile satın alınacak dlc için ücretsiz olmuş oluyor.Yani şirket burada bir söz oyunu yapmış. .Yani siz aslında Eso plus adı altında 1500 crown points için para veriyorsunuz ama bu win to pay olarak algılanacağı için Eso plus adı altında yayınlanıyor.1500 crown points e store daki dlc yi aldığınızda eso plus sistemi devreye girmiş oluyor.Böylece 1 ay boyunca ücretsiz eso plus adı altında sınırsız erişime sahip olmuş oluyorsunuz.

    1 haziran 2014 tarihi öncesi olayı eğer oyunu satın almış iseniz bu tarihten önce pc hesabınızı konsola ücretsiz aktarabiliyorsunuz demek , dlcleri ücretsiz almıyorsunuz yani. 17 marttan önce çıkan bütün dlcleri daha doğrusu 1.6 yaması dahil bütün içeriğe ücretsiz sahip olacaksınız diye açıklama yaptılar.

    Yani crown store sadece pet , itemlere sahip değil aynı zamanda dlc içeriğin de satılacağı bir store olacak oyun içi.


    bu açıklamalar ışığında belki 1.7 yamasının da 1 haziran 2015 ten önce çıkacağını tahmin ediyorum çünkü konsol çıkışında veteran levellerin tamamen kalkması lazım ki yeni başlayacakların kafası karışmasın.


    bunun dışında başka büyük bir yama çıkmayacaktır hazirana kadar.Konsol çıkışından en fazla 1 ay sonra wrothgar ve imperial city i yayınlayıp eso plus için getiri kaynağı oluşturacaklardır.Yani konsol çıkışında yeni kıta göreceğiz.Hali hazırda daha geçen yıl ağustos quakecon da gösterilmişti wrothgar kıtası , yani şu anda bu kıta ve diğer ismini hatırlamadığım kıta hazır.imperial city de quakecon da yayınlanmıştı , bu da hazır.Konsol çıkışında dlc cümbüşü olacak oyun.




  • Adittorie kullanıcısına yanıt
    En güzeli özdeşleşebildiğiniz karakterle oynamanızdır, bence iyi yapmışsınız. Ben kendi guildimiz adına konuşabilirim, bir level sınırımız yok, yeni gelen tüm oyunculara da adım adım yardımcı oluyoruz, sorularını cevaplamaya çalışıyoruz. Halihazırda yeni katılan ve yardımcı olduğumuz oyuıncularımız mevcut.
  • benim fazla zamanım kalmadı inşallah biraz daha batırırlarda oyun free to play olur.siz ne zannettiniz.isteyen istediği gibi oynar anlayışı sırf oyuncu çekmek için yapılmış tuzak.her mana uplamaya (bu sistem zaten çok saçma) mana regen bile artmıyor.isteyen istediği gibi daha nasıl oynasın.açıkcası guild wars 2 de bile isteyen istediği gibi oyun tarzına göre oynuyor.ama bunda olmadığı belli oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingof98

    benim fazla zamanım kalmadı inşallah biraz daha batırırlarda oyun free to play olur.siz ne zannettiniz.isteyen istediği gibi oynar anlayışı sırf oyuncu çekmek için yapılmış tuzak.her mana uplamaya (bu sistem zaten çok saçma) mana regen bile artmıyor.isteyen istediği gibi daha nasıl oynasın.açıkcası guild wars 2 de bile isteyen istediği gibi oyun tarzına göre oynuyor.ama bunda olmadığı belli oluyor.

    Build istersen yardım edeyim bırakmana gerek yok oyunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: All Hail The King

    quote:

    Orijinalden alıntı: kingof98

    benim fazla zamanım kalmadı inşallah biraz daha batırırlarda oyun free to play olur.siz ne zannettiniz.isteyen istediği gibi oynar anlayışı sırf oyuncu çekmek için yapılmış tuzak.her mana uplamaya (bu sistem zaten çok saçma) mana regen bile artmıyor.isteyen istediği gibi daha nasıl oynasın.açıkcası guild wars 2 de bile isteyen istediği gibi oyun tarzına göre oynuyor.ama bunda olmadığı belli oluyor.

    Build istersen yardım edeyim bırakmana gerek yok oyunu

    yok saol.oyun tarz bir oyun değil.beş altı ay idare eder ondan sonra oynanmaz.
  • alıp 1 gün girdim sadece. free to play olma yolunda başarılar diliyorum oyuna.
  • Time Card mı alsam yoksa 17 martı mı beklesem
  • NeC@ kullanıcısına yanıt
    time card alırsanız da bir sorun olmaz 17 marttan sonra time card a taki süreniz direkt eso plus olarak çevirilecek. Ancak bu şu demek kalan günleriniz crown points olarak gelecek eğer sistemin işleyişini doğru anladıysam. 15 dolar 30 gün için ve 30 gün için 1500 crown veriliyor. Bu hesaba göre 17 marttan sonrasına 11 gün sarksa aldığınız time card dan her bir gün için 50 crown demek yani 550 crown hesabınızda olacak . ( bugün itibariyle 60 günlük time card aldığınızı hesaba katarsak , şubatı 30 gün saydım )
  • Yanlış anlamışsın sistemi Knisath. Eso plus üyesi olursan dlcleri bedava oynama hakkına sahipsin+1500 crown pointin var. Yani bir nevi eso plus ile dlcleri kiralamış oluyorsun ancak o 1500 pointsi harcamıyorsun bu kiralama için. Eso plusın bittiği andan itibaren ise dlclere erişemezsin. Dlclerden alınan item ve setlere,pet vs erişimde sorun yok. Eğer ben dlcler sürekli benim olsun dersen crown pointslerle alabilirsin.

    Bu arada standart pack ile verilen "free" 1 ay crown pointslere dahil değil. Yani mart 17'de 1500 veya artık ne kadarı sarkıyorsa ona pointe erişmek içinde aylık ödemeyi başlatmış olman gerekiyor. Yani 1 martta standart paketi aldığınızda 17 martta hesabınızda sadece oyunu satın almış olduğunuz için verilen 500 pointiniz olacak.
  • macabrex kullanıcısına yanıt
    twitch canlı yayınında sanırım Matt dedi onu , soru geldi . Eso plus aldığınızda 1500 crown points gelecek onu ister dlc satın almak ( yani o içeriğe (content e ) erişmek için harcayın ister item, pet vs almak için harcayın dedi.

    senin dediğin gibi olsa herkes esou plus satın alır hem binek vs için harcar hem pot satın alır , oyun için ekonomi kötü etkilenir.En azından ben böyle düşünüyorum.İkimiz bu farklılıkla anladıysak birimizin doğrudur elbette.Bir daha izlemek lazım twitch i . Ya da resmi forumdaki açıklamalara göz atmak lazım.

    Benim hatırladığım ve bildiğim bu şekilde idi.
  • Eso plus sayfasından;

    An allotment of crowns to spend in the new in-game Crown Store based on your membership period (more below)
    Access to all of ESO’s downloadable content (or DLC) game packs for the duration of your membership
    A 10% bonus to XP and gold gain, crafting research, and inspiration

    Lotrodaki aynı sistem.. Aylık ödeme yapıyorsan dungeonlara girersin. Aylık ödemen bittiği anda dungeona giremezsin onu ayrı olarak satın alman gerekir. Burada da sistem aynı. Plus sahibi isen sana dlcleri açıyor ve 1500 points veriyor. Plusın bittiğinde ise o dlclere ulaşmak istiyorsan temelli senin olacak şekilde satın almalısın.

    Support sayfasında da lçyle bir açıklama var;

    DLC will be available for purchase in the Crown Store on an a la carte basis. DLC purchased on an a la carte basis will be available to you for as long as The Elder Scrolls Online is available. Members of ESO Plus will receive complimentary access to all DLC game packs for the duration of their membership.

    Aldığınız dlc eso oyunu sürdükçe sizin olacak ve size açık olacak diyor. Eso plus üyelerine ise üyelikleri süresinde complimentary access yani hediye olarak verilen ulaşım süresi boyunca girilebilecek diyor.

    En azından benim anladığımda bu...

    sonradan gelen edit;

    No. You will lose access to the DLC areas and quests should your membership lapse (unless you purchase the DLC separately in the Crown Store), but you will keep all items and rewards earned through the content.

    Burada da üyeliğin bittiğinde dlc areaya ve questlerine erişimin biter(eğer dlcyi storedan ayrıca almadıysan ) diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macabrex -- 29 Ocak 2015; 1:34:45 >




  • macabrex kullanıcısına yanıt
    DLC will be available for purchase in the Crown Store on an a la carte basis. DLC purchased on an a la carte basis will be available to you for as long as The Elder Scrolls Online is available. Members of ESO Plus will receive complimentary access to all DLC game packs for the duration of their membership.

    burada DLC crown store da alım için açık olacak diyor.diğer kısım ise senin dediğin gibi.Ben şu sonucu çıkarıyorum o zaman .Bazı dlcler ESo plus üyeliği aldığın zaman açık bazıları ise satın alınabilecek ama bir şey daha eklemiş , bütün dlclere erişebilirsiniz diye.Ya bunu yazarken kafaları kıyaktı ya da benim kaçırdığım bir durum var.

    burada işin bir açığı mevcut.Şimdi ben eso plus aldım diyelim , 1500 crown points de hediye ettiler yanında.ESO plus var iken bütün dlclere erişim sağladım.Crown pointlerimi de harcamadım o ay boyunca.bütün crown pointleri crown store da tekrar dlcleri satın almak için kullandın mı en az 1 aylık daha ücretsiz eso plus satın almış gibi birşey olacak o zaman hesabımda.Benim aklıma yatmayan en temel sorun buydu.hali hazırda şu anda devam ediyor eğer sistem senin dediğin gibi işlerse.


    eso dan yabancı arkadaşlarla konuşurken onlar da bana senin dediğin gibi olması lazım yoksa beleşe eso plus almış olacağız daha eso plus çıkmadan açığını bulduk iyi mi diye baya bir dalga geçtik birlikte.

    bir ihtimal dlcleri 5000-10000 gibi bir crown point yaparlarda 5 ayda bir hiç harcanmayan crown puanıyla bir aylık eso plus gibi birşeye sahip olmuş oluruz.Neyse 17 martta en son halini göreceğiz sistemin.




  • Arkadaşlar merhaba daha önceleri uzun bir süre WoW, hala oynamakta olduğum LotRO ve kısa bir süreliğine f2p olmadan önce denediğim swtor vardı. Ancak elder scrolls'a yapılan eleştiriler yüzünden hep önyargıyla yaklaştım şuan ki sistem nasıl işliyor? Örneğin ben oyunu aldım sadece expension packlerimi parayla alacağım? WoW yada lotro'daki gibi expension packler parayla satılıyor mu? Yoksa abone olmam gerekiyor mu? Pvp yapabilmek için neler gerekiyor? Son olarak abonelik olmadan expansion packleri ayrı ayrı alabiliyormuyuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Lich King

    Aynen oyle hocam. Magickalar bitmis resmen bide hesapta isteyen istedigi classi istedigi gibi oynar olayi vardi. Hani cesitlilik coktu ! O da yalan oldu. Oyuncuyu kisitliyorlar boyle nerfler ile, gidin stamina oynayin buildi stamina yapin demisler.

    Sorc. devamli nerf yiyor, DK yi artik nasil seviyorlarsa devamli buff devamli buff yeni DK stamina buildi resmen OP olucak en azindan oyle gozukuyor.

    Templar gibide 1 tane skill line i full healing restoration olan bir classinda healing abilitylerini nerflemeleri degisik olmus.

    Resmi forumada yazdim Magicka DPS olayini Templar icin bitirdiniz diye umarim bi sonuc cikar. Cunku tek templar degil tum magicka dps oynayanlar tarafindan tepki var.

    En basitinden su biting jabs olayi eger magicka dps den devam etmek istiyorsam %70 crit chance(low hp targetlar icin) + Major Savagery(belkide %70 crit chance ile degismiste olabilir emin degilim yazmamislar patch notes a) Bufftan feda edip vurdugum oranla heal veran morph a yonelmem gerekicek

    Eger yeni patchteki gibi gelirse DK dan devam edecegim oyun ciktigindan beri az cok takip ederim DK ya yaptiklari buffi hicbir class a yapmadilar.


    Yani ne zaman wow a tıpış tıpış geri dönüyon plöfplöflöpd

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • jumong88 kullanıcısına yanıt
    Hayır DLC ya da Expansion Pack'ler için ayrıca bir ücret ödemiyorsunuz. Aylık ödemeyi yaptığınız sürece tüm herşeye erişiminiz var. Oyunun bir de B2P modeli var ancak bu model ileride DLC ve expansion içeriklerini içermeyecek şekilde kısıtlı bir oyun sunacak.
  • Valla crown store'da kozmetik ve at harici bir şey satmazsa zaten crown pointsler bir işe yaramıyor. Yani elinde tutuyorsun puanları ne gerek var diye. Tabii bu dediğim işe yaramayan itemlar olması durumunda. Potlardan bahsetmişsin ama şimdilik sadece normal v5(ki v10 olacaklar 1.6 ile) potlarına kimse değerli crown pointslerini harcamaz. Zaten o potları kullanan yok oyunda. Herkes tripot kullanıyor. Guild storelarda satılmıyor bile doğru dürüst normal potlar.

    Lotro'dan edindiğim izlenim insanlar crown points ve benzerlerini işe yarar şeylere harcamayı seviyor. Dolayısıyla sorun buradan başlayacak. Zos'un o pointsleri harcatması gerekecek ki insanlar yeni points alsın veya aylık üyelik alsın. O pointsleri harcatma konusunda ki tavrı oyunun p2w item satıp satmama kararını doğuracak. Sen oyundan soğumanın da etkisiyle diyorsun ki kesin satacaklar. Haksızsın diyemem. Totomushen diyor ki bir şans verelim. ben daha önceki Turbine tecrübeme bakarak diyorum ki "olabilir". Ama hepimizin yaptığı spekülasyondan ileri gidemiyor çünkü elimizda daha önce Zenimax'ın bu durumda ne yapacağını gösteren çıkardığı başka bir oyun yok. Bekleyip göreceğiz mecburen..

    Bu b2p/f2p tartışmaları oyunun başından beri var. O zaman da aynı şeyi söylemiştim. Şirketlerin kararlarını bütçeleri belirliyor. Zenimax'da ne zamn ki b2p kendisi için optimum sistem olacak o zaman geçecek b2p'e. Ea'in bile f2p ortamına geçtiği bir pazarda artık çok zor p2p sistemi. Sony bu konuda bir farklılık yaratıp final fantasyi ps'e getirerek alternatif pazar yarattı ve bunun kaymağını yediğini düşünüyorum. Zenimax'da aynı şeyi kovalıyor olabilir. Konsolda karşısında Wow gibi bir dev yok çünkü. Oradan gelecek tatlı paraya güveniyor olabilir. Ayrıca konsollar bu oyun içi itemalr/storelar konusnda daha rahat yerler. İnsanlar çok alışveriş yapıyor storelar üzerinden. Benim de öngeremediğim şirketin b2p kararını bu kadar çabuk alması oldu. Zenimax Media'nın likiditesi filan muazzam durumdaydı.Yıllarca p2p sistemini götürecek kadar nakitleri var ancak riske girmek istemediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macabrex -- 29 Ocak 2015; 9:16:08 >




  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    Daha bi 2 ay dusunmuyorum acikcasi. 17 marttan sonrada 1 ay daha oynarim orasi kesin. Yaza dogruda hem eso plus hemde wow icin 3 aylik subs yaparim buyuk ihtimal gidisata gore yaz sonuna dogru subs. lari iptal ederim veya devam ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sana bi 6tl lik şey atam da bi bir aylık alsana qnq mount da gelsin hem öşdlöd kartta 9 tl var üşeniyom gidip yüklemeye

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    Sana mount + 1 aylik beles game time falan yocdgfhssgsh

    Yok bi dahaki ay wow a para vermicem eso devam. 2 sinede verirsem cok giriyor. Bu esoda rus vpn olayi yokki

    Edit: Konuyuda iyi baltaliyorum senin sanyende ozelden yaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 29 Ocak 2015; 11:24:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım crown store çok kısa süreliğine açılıp kapanmış. İşte o fiyatlar;

    Bundles

    Imperial Edition Upgrade - 2100 Crowns

    Starter Bundle - including 20 of Crown Health, Crown Magicka & Crown Stamina potions, Piebald Destrier Mount and Whiterun Wolfhound Pet (it's steam imperial edition dog, not available outside of this bundle) - 1500 Crowns

    Consumables

    Crown Health, Stamina & Magicka Potions (slightly better than droppable, they are same lvl as your character) - 200 Crowns per 20 Potions

    Crown Soul Gems (also same lvl as your character) - 200 Crowns per 20 Gems

    Crown Repair Kit (instantly repair all your equipment to 100%) - 400 Crowns per 10 (not 100% sure about amount here)

    Mounts

    All Horse Skins (White Mane Horse, Piebald Destrier, Dapple Gray Palfrey) - 900 Crowns each

    Guars (Tessellated Guar, Banded Guar Charger) - 1300 Crowns each

    Pets

    There was like 5 or 6 Pets available, guess all that they show in last ESO Live - 400 Crowns each

    Costumes

    Blacksmith - 400 Crowns
    Chef - 400 Crowns
    Black & Maroon Dress - 400 Crowns
    Draugr Polymorph - 1000 Crowns
    Royal Court Jester - 700 Crowns
    Wedding Dress - 400 Crowns
    Stealthy Rogues Pack - 700 Crowns
    Tribal Shamans Pack - 700 Crowns
    Woodland Scouts Pack - 700 Crowns
    Armored Knights Pack - 700 Crowns




  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.