Şimdi Ara

The Cabin In the Woods (2012) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engnnn

    quote:

    Orijinalden alıntı: engnnn

    Önce gözlüklü olan ölecek, sonra seksi aptal sarışın, sonra sevişmeye calışan çift, fragmanda göremedim ama varsa şişman ilk sıraya gelir, ırkcı bir söylem ama varsada ilk sıralarda zenci de gider. Geriye kalan korkak, mantıklı davrananla onun hoşlandığı ama belli etmediği kız kalır, klasik bir senaryo bu şekilde olur(genellikle) bunun haricinde olanlar yolda karsılastıkları yaşlı adam, doğayla bütünleşelim, teknolojiyi bırakalım, göle girmeler, danslar, ev hepsi klasik tek fark etraflarını saran teknolojik kapan gibi duruyor. Biz farklıyız diyorlar ama bir fark olmayacak gibi.

    Büyük konuşmuşum, konuşmamak gerekiyormuş.

    Boş konuşmanın getirdiği sonucun canlı ispatı bu arkadaş.

    Film mükemmel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 2 Mayıs 2012; 10:39:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LuX Aeterna

    Son dönemlerin en iyi korku-gerilim-fantezi eksenli filmi diyebiliriz.Film hakkında hazırladığım incelemeyi okumak isteyenler için:
    The Cabin in the Woods (2011)

    Blog sayfan güzelmiş. Az çok zevklerimiz uyuşuyormuş. Puana göre listeye izlemediklerimi ekleyeyim bari.
  • quote:

    Bir korku filminin hikayesini anlatırken “5 genç, kuzenlerinin ormanda satın aldığı eve giderler ve…” diye başlayan bir cümleyle girerseniz olaya, cümlenin geri kalanını az çok herkes tahmin eder. Gençler eve vardıklarında hemen içkiler açılır, sevişilmeye başlanır, sırayla hepsi veya %99′u ölür ve belki şansı varsa en sona kalan eleman kötü adamı öldürüp özgürlüğünü kazanır, veya o da ölür.

    Biz izlemekten sıkılsak ve son zamanlarda eli yüzü düzgün korku filmi bulmakta zorlansak da, Hollywood’un yıllardır pişirip pişirip önümüze koymaktan sıkılmadığı bu gereksiz korku filmlerinden tam da hiç kurtulamayacağımızı düşündüğümüz sırada Joss Whedon – Drew Goddard ikilisi imdadımıza yetişip son yıllarda usandığımız teen slasher’a farklı bir gözle bakıp seyirciyi, korku filmi izleyicisini ekrana kitleyen bir işe imza atmışlar.
    Gençler yola çıkar, her şey çok güzeldir, mola sırasında benzin aldıkları amca olması gerektiği gibi seyirciye gerekli mesajı verir ama gençlerin gözünü hormonlar öyle bir döndürmüştür ki bu mesajı es geçer ve yolculuklarına devam edip olacaklardan habersiz ormandaki kulübelerine varırlar. Ama bu kulübenin diğer tüm teen slasher filmlerdeki kulübelerden ufak tefek farklılıkları olduğundan seyirci bundan sonra olacakların büyük bir kısmını kestirmekte sıkıntı yaşayıp kendini filmin büyüsüne kaptıracaktır.

    Filmin kamera arkasında iki isim var. Biri Cuma günü vizyona girecek The Avengers‘ın da yazar ve yönetmeni olan Joss Whedon. Ki kendisini aynı zamanda Buffy the Vampire Slayer, Firefly, Angel gibi dizilerden ve Serenity ile Toy Story filmlerinden de hatırlıyoruz. Whedon ile senaryoyu ortaklaşa yazan Drew Goddard aynı zamanda filmin yönetmeni de. Hem de yönettiği ilk film. Ancak o daha önceden Whedon ile beraber Buffy the Vampire Slayer ve Angel‘da çalışıp, Cloverfield gibi vizyona girdiği dönemde epey ses getiren filmin senaryosunu yazdı.

    Türünü düşündüğümüzde aldığı çok iyi yorumlar ve pek tabii ki çeşitli sitelerdeki puanları kendisini farketmemizi ve koşup hemen sinemada izlememizi sağladı. Uzun zamandır da bu kadar eğlendiren ve eğlendirdiği kadar da gerip merak ettiren bir film izlememiştim. Tamam, Paranormal Activity gibi bir filmle de karşılaştık ama The Cabin in the Woods‘un kendine has çok iyi bir tadı var. Hem klişe yumağı olan korku filmlerine yaptığı göndermesi hem de bana çok orijinal gelen senaryosuyla hem sinemada izlenmeyi hem tekrar izlenmeyi hakediyor.

    30 milyon dolar harcanan filmin 3 boyutlu hale getirilmesini istemiş stüdyo. Whedon ve Goddard buna karşı çıkınca 2009′da çekimleri tamamlanıp (Mart-Mayıs ayları arasındaki 2 aylık süreçte) 2010′da vizyona girmesi düşünülen film “finansal problemler” yüzünden 2 yıl gibi bir gecikmeye uğramış. Kötü olmuş aslında bu filmle 2 sene geç tanışmamız ama böylesine güzel bir fikrin 3 boyut uğruna harcanmayıp bir şekilde vizyona çıkartılması da tabii ki önemli.

    Film bana kalırsa iyi bir korkunun yanında çok da ustaca düşünülmüş bir komedi vaad ediyor. Komedi diyince, “korkunun içinde komedinin ne işi var ben sevmem öyle filmleri” denecek kadar abartılmış ve fazla bir komediden bahsetmiyorum. Nasıl yaptılarsa bu komediyi çok iyi serpiştirip filmin önüne geçmesini engellemişler. Yani kıvamını o kadar iyi oturtmuşlar ki, yeri geldiğinde çok iyi gerip, yeri geldiğinde (ki bu 3-5 sahneye tekabül ediyor) gülmekten yerlere yatırabiliyor. Aslında bu komedinin en önemli sebebi de, Fran Kranz‘ın canlandırdığı “Fool” Marty karakteri. Hem Kranz çok iyi canlandırmış hem de çok ince düşünülüp yazılmış. Burada yine Whedon-Goddard ikilisini tebrik etmek gerekiyor. Muhteşem bir seçim olmuş.

    Sonuç olarak ve daha fazla uzatmak istemediğimden demem o ki acayip hoşuma gitti benim. Hikayayi anlatırken cümleye giriş aynı olsa da, kamera arkasındaki adamların dokunuşu sinemada izlenecek bir film haline getirmiş bu hikayeyi. 1 saat 35 dakika kısa gibi dursa da bir korku filmi için gayet yeterli bir süre ve ben hiçbir saniyesinde sıkıldığımı hatırlamıyorum. Zaten türü seviyorsanız bana hak vereceğinizi düşünmekteyim. Eğer fırsatnız varsa mutlaka sinemada izleyin diyorum. Eğlendiren, geren, yer yer oha dedirten, bağladıkları sonla izlediğinize değdiğini hissettiren bu senenin en izlenesi ve tavsiye edilesi filmlerinden. 8,5/10


    http://cineshoot.net/siddetle-tavsiye-the-cabin-in-the-woods-2011.html




  • Sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşımda tavsiye etti bakalım sonu neye bağlanacak.
  • HDRip çıkmış gömülü altyazılı
  • Eli yüzü düzgün bir 1080p çıksın indiririz. Yorumlar iyi, umarım balon çıkmaz.
  • değişik bir filmdi
  • İzledim, berbat bir film.
  • değişik çok sıradışı bir film.bunun en büyük sebebi avengers,firefly serenity ve buffy nin yaratıcısı veya yönetmeni olan joss whedon dır.bu arada filmi çok sevdim
  • film gayet iyiydi sonlara doğru çok şaşırttı gerçekten 8/10
  • Bugün 720p çıkmış Allah nasip ederse izliycem burda yorumlara ve IMDb puanına tezat olarak sinemalar.com da yerden yere vurmuşlar filmi
  • Beğenmedim,

    Wrath of the Titans ile Walking Dead karışımı birşey olmuş.
  • İzlemeye değer,kesinlikle zaman kaybı değil ;)
  • Tuaf bi filmdi, mantık aramazsanız sıkılmadan izletiyor kendisini,

    Edit,

    @ Germanic tespitlerin çok doğru zaten son sahnede yuh be bu kadarmı kopyalanır dedim,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 20 Ağustos 2012; 1:23:50 >
  • Listeye aldım. 720p varda, 1080p de çıkar birkaç güne beklemedeyim

    Edit: 1080p hdex sürümü çıkmış. Görüntü iyimidir acaba bunda ? Yoksa başka bir ripmi beklesem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 20 Ağustos 2012; 2:44:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

    Listeye aldım. 720p varda, 1080p de çıkar birkaç güne beklemedeyim

    Edit: 1080p hdex sürümü çıkmış. Görüntü iyimidir acaba bunda ? Yoksa başka bir ripmi beklesem.

    1080p izlemeye gerek yok 720p si gayet iyiydi, gerek yok yani 1080p izlemeye değmez bir film, ama sen gözüm ağrır 1080p izlemem gerek dersen bilemem,
  • İlginç bir filmdi. Güzel merak uyandırıyor.

    Bu tür filmlerin altında yatan gerçekleri de öğrenmiş olduk
  • indirdim bir kenarda duruyordu..izleyeyim bari...bu arada hidden face tavsiyemdir...(andres baizin güzel bir çalışması...gerilim)
  • Beğenmedim açıkçası,çok ilginç bir film ama yine de beğenmedim.
  • Sürükleyeci bir filmi. Konusuda hoşuma gitti valla gece gece iste iyi seyrettirdi kendini

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.