Şimdi Ara

Teknik Servis Hakkında Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Telefonumun sol tarafında boydan boya ışık sızması, sesli ve sessiz moda geçiş yapan düğmede sallanma var ses yapıyor telefonu hareket ettirince, ses düğmeleri kasanın içerisinde kalmış düğmelerin ortasını elleyince siyah kısım ele geliyor, telefonun kenarlarını elelyince yükseklik farkı olduğu anlaşıyor metal kısımla siyah kısım tam oturmamış birbirine, bekleme modu düğmesi kasayla aynı seviyede belirgin şekilde aşağıda duruyor ve son olarak kulaklık girişinin olduğu yerde ufak bir çatlak var ama telefonu hiçbirşekilde yere düşüredim hatta bir masanın üstüne sert bir şekilde bile bırakmadım ama yinede çatlak oluşmuş sanırım kullaklık kullanımından dolayı...Bu sorunlardan dolayı telefonumu servise verip yenisini talep edicem fakat nasıl bir spnuşla karşılaşırım bilmişyorum telefonu benden alıp daha sonra çizik çizik geri vermelerinide istemiyorum. Daha önce benzer sorunlardan dolayı telefonunu servise veren arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Servise vermelimiyim vermemelimiyim? Aynı telefondan arkadaşımdada var fakat benim yukarıda saydığım sorunların hiçbiri o arkadaşımın telefonunda yok.

    Yardımcı olan herkeze teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntanyeri -- 7 Mayıs 2009; 2:47:27 >







  • Cihazın hangi firmanın garantisinde? Genpa ise muhtemelen para isteyip değişime gidecekler. Teleservice ise bir göster ne diyecekler. O çatlak zamanla bütün cihazlarda oluşabilen bir çatlak. Genel bir sorun. Ama diğerlerini kullanım hatasına sokabilirler.
  • Trkcell den satin almistim genpa garantili yani. Kulaklik girisinde olusan catlama tamam belki kullanim hatasi ama diger saydigim hatalar kutudan cikarttigimdada vardi yani sonradan kullanimla olusan hatalar degil. Eger dedigin gibi genpa kullanici hatasi derse hayir kullanici hatasi degil demekten baska bir carem kalmiyor sanirsam....ben cihazi servise goturup degisim istedigimde benden alip inceleyip 1-2 snra bu kullanici hatasimi diyorlar yoksa hic almiyorlarmi cihazi? Ayrica, isik sizmasi yuzunden degisim yapildigini okumustum forumda, bende de isik sizmasi var
  • Evet genpa değişim yapıyor. Fakat büyük ihtimal senden 500 lira civarı bir para isteyecek kullanıcı hatası diyip. Götürmeden kesin cevap bulamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.