Şimdi Ara

Taşıma yönetmeliği değişti: Uber sürücülerine ve araçlarına ceza! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Öğrenciyim sınava geç kalma durumum oldu normalde kendi arabanla gitsen 5 tl tutmayacak yere öğrenci indirimi yapıldığı halde 40tl istendi binmedim.Cidden taksi ile ulaşım gereksiz pahalı ve durakta bir sürü araç boş duruyordu maliyet vs kurtarmıyor demesinler bence uber tarzı uygulamaların gerekli standartlar çerçevesinde dahada fazla yaygınlaştırılması lazım.bildğiniz insanların baska bir alternatifi kalmayınca söğüşlüyorlar,kabalık filan ayrı konu bu zamana kadar hangi taksiye bindiysem %60 - 80 böyle.Bu uygulamalar güzel bir rekabet ortamı sağlıyor bence ağır bir tabir oluyor ama sektörün bence böyle ıslah edilmesi lazım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeki_ist

    3. havalimanini Uber almış diyorlar
    Ben de o şekilde duydum. Taksiciler fazla sevinmesin uberi zor gönderirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trafikte baya bi vakit geçiren biri olarak özellikle istenbul trafiğinde taksiciler terör estiriyor istanbulda.

    o yüzden tepki olarak hiç binmesemde


    YAŞASIN UBER DİYORUM.
  • FightForBeer kullanıcısına yanıt
    Hocam dayanamıycam kusura bakma, *hiçbir şey mi*.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Taksici değilim.
    Ubere karşı değilim.
    Uberin durumu toptan satış ruhsatı ile perakende satış yapmaya çalışma olayı, beğensende beğenmesende hukuken statüsü bu durumda.
    Uber bunu düzeltsin her vilayette hizmet versin rahat rahat kullanalım dedik.
    Zeka düzeyinin erişemediği nokta nedir, söyle o seviyeye göre daha basit ve küt cümleler kullanayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 2 Haziran 2018; 16:2:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trojana

    Ben de o şekilde duydum. Taksiciler fazla sevinmesin uberi zor gönderirler.

    Alıntıları Göster
    Haberin doğru olma ihtimali yüksek. Taksiciler 3.havaalanı çok uzak oraya gittiğimiz tekrar dönüşte müşteri alamayız işimize gelmiyor tarzında bir serzenişleri vardı.
  • tarama T kullanıcısına yanıt
    amerika memleketimize dondurmus dudukluyor...tum meseleler bitti de simdi fakirin cebine hizmet eden guler yuzlu kibar insanlarin hizmetleri mi kalmis ugrasilacak..hangi cumhuriyette var 1600 asgari ucretli yerde 2 trilyona taksi plakasi.taksicinin 25 tl ye goturdugu yere 13 tl yazan 15 tl verip ustu kalsin gibi bir kelimeye bile cikarip 2 tl yi geri veren hakkimi almam gerekir diyen uber mi? kotu...kaldiki traf kurallarini hice sayan sn.cumhurbaskani 2-3 durak ziyaret etti diye popalari tavan yapan sehir eskiyalarimi iyi.ubercilerin arkasinda amerika var da taksicilerin arkasinda kim?var.

    o amerika hikayeleri eskida kaldi..uyan da baliga gidelim

    yasasin uber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uber cilere karsi cikan devlet kimin zoruyla karsi?

    uber vergi mi kaciriyor..?taksiciye yaptigin gibi ver ruhsati 1600 tl den de vergisini al.taksiciler 1600 tl gosteriyor ya vergi dilimini....her uye surucuden al 1600 tl ustunden vergini..bak bakalim o zaman 2 trilyona taksi plakasimi kalir..sehir eskiyasi mi kalir..taksiye binen mi kalir yolcusunun esyasi icin bile para isyen taksici mi kalir...her otobus duraginda 30 tane taksicimi kalir.ambulansa yil vermeyen veya pesine takilan yol verenin hakkina tecavuz eden taksicimi kalir....

    biraz halkci dusunun..biraz halk icin calisin ey Ankara daki cemaatttt.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Çiftlikbank vakası oldu uber zuahhahahahahaha daha beter olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevince1971 S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şu mesajı dikkatine yine çekmek istiyorum. Dikkatlice okursan ve internette ciddi bir araştırma yaparsan, o "Amerikan hikayeleri" dediğin çakallıkların hikaye olmadığını görürsün:

    "Haklısın!!!... Zaten mesela, Google'da SADECE insanlar internette daha aradığını bulabilsinler için kurulmuştu!!! Hem zaten kuranlarda basit bir atölyeden başka şeyleri olmayan deha sahibi birkaç gençti!!!. Onlara yardım ve destek olanlar da SADECE VE SADECE insanlık kazansın, medeniyet kalkınsın diye düşündüler!!! Sonra o gençler öyle başarılı oldular ki, artık kazandığımız bize yeter deyip biricik ürünlerini milyar dolarlara birilerine sattılar!!! Nereden bilsinler yıllarca emek verdikleri GOOGLE'ın ABD ve İsrail istihbaratına hizmet ettiğini...???

    İşte bizim aslında hakikaten en çok iftihar etmemiz gereken hasletimiz olan SAFLIK'ımızdan istifade ettiklerinin bir numunesi. Evet saf olalım; onlar gibi menfaati için dünyayı ateşe verecek derecede vicdansız olmayalım ama uyanık olalım, canavar tilki ve çakalları da farkedelim beyler!!!"

    Böyle gerçeklere komplo teorisi diyenler, her nedense en yakın arkadaşının bile şuursuzca ağzından çıkan bir yanlış kelimesini, komplo teorilerini bile rahmet okutacak kadar farklı anlamlara çekebiliyorlar ya!!! Pes doğrusu diyorum. Senin dostunun senin hakkında canavarca şeyler düşünebileceğin ihtimal verebilen, ama canavarca her pisliğin altından çıkan Amerikaya toz konduramayan zihniyete ne diyelim bilemiyorum. SAFLIK derecesini geçmiş bir vaziyet bu... Hamakat derecesine yaklaşmış. Güya şöyle diyorlar: "Ey Amerika ve Avrupa!!! Gel burada rahat rahat at koştur, hatta altımızı oy, gizli operasyonlarını yap, Ortadoğunun dizaynında burayı karakol yap, mazlumları ez!!! Ama bunu yaparken çaktırmadan yap, bize nazik davran, biraz medenice yap. Mesela: Taksicilerin kabalıkları sana fırsat olsun, onlardan daha nazik ve biraz da tok gözlü davran, gerisi gelir, sana tav olacak saflar çok çıkar"

    Yahu arkadaşım; piyasaya yeni giren bir müteşebbis elbetteki o piyasanın zaaflarını muvakkaten kullanacak; bunu anlamayacak ne var? Tek el olduktan sonra da yüzündeki maskeyi çıkaracak, eskisinden daha fazla kabalaşacak. Güler yüz, "para üstü kalsın", "nereye istersen gideriz" muhabbetleri, yerini şikayetlere bırakacak.

    Evet, herkes aldığı hizmetten memnun olmak ister; fakat onun hizmet gibi görünüpte, canavarların önüne götüren yemler olup olmadığını da her aklı başında olanın farketmesi gerekir. Hani diyorlar ya; "sürü psikolojisi", "koyun gibisiniz" gibi ifadelere muhatap olmamak için...

    Uyanın... Uyanın, ama balığa gitmek için değil; çakallar huzurunuza göz dikmiş, uyanık kalmak için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarama -- 12 Haziran 2018; 14:42:26 >




  • Arkadaslar birsey sormak istiyorum. Ben haftaya insaallah Istanbul‘dayim ve Uber ile bir kez olsa bile yolculuk yapmak istiyordum.
    Bu Servis tamamen kalkti mi hemen piyasadan yoksa bunun gecis süreci felan var mi?
    Istanbul‘da kisacasi Uber ile istedigim yere gidebilirmiyim hala?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.