Şimdi Ara

SUPERONLİNE SÖZÜNDE DURMADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar;
    superonline hizmet ve altyapı kalitesi daha iyidir diye apartmanımıza geldiğinde hemengeçiş yaptık. sağolsun arkadaşlar eve kadar geldiler! bizde misafir ettik evimizde ve sözleşmemizi imzaladık. ev telefonunu da taşıyacaz dediler. ev telefonu ve internet toplam 49,90 tl *24 ay dediler. bizde okey dedik ve tt den kurtulduğumza şükrettik. ancak ev telefonu ttnet üzerinde diye taşıma yapamamışlar. illaki türk telekom olacakmış sanki çok farklı 2 kurum. şimdi diyolar ki ev telefonun taşınmadı faturan 59,90 oldu diyorlar. ne yapacağımı şaşırdım.

    evime gelip sözleşme imzalattılar
    telefonu taşıyamadılar.
    faturamı artırdılar.
    ve bayiden değil de evde sözleşme imzaladığım için şikayet dahi açamadılar.
    daha ne yapsınlar ttneti geçtiler. helal bee...
    kapatalım dedim 220 tl borç çıkardılar 1 ay için.
    yok arkadaş hepsi aynı.



  • burada çözüm bulamassın BTK'ya veya savcılığa gideceksin bunları yapmadan önce sözleşmeyi iyi oku böyle birşey yapma hakları yok ilk ayda, 12 ay geçtikden sonra yapabilirler sadece.
  • kardeş saolasın teşekkür ederim. arkadaşlar da konuya hakim olsun bilgilensin diye yazdım. yoksa bunlardan çözüm falan beklediğim yok.
  • a_cimendag A kullanıcısına yanıt
    Ev telefonuyla alakalı konuştuğunuzda para ödemediğinizi veya ttnet alo gibi paket kullandığınızı belirttiniz mi? Turktelekom üzerinden hizmet aldığınızı düşünüyordunuz büyük ihtimal ve evinize gelen arkadaşta doğal olarak sabit ücret ödendiğini taşınabilir bir hat olduğunu düşünerek işlem yapmıştır. Tavsiyem eğer bu işlemler bu ay gerçekleştiyse bayiye giderek veya arkadaşı arayarak Superonline üzerinden numara tahsis etmelerini söylemen. Ses hizmeti alacağın için indirimli fiyat olan 55 TL şeklinde faturan gelecek her ay. Numaranı taşıtabilseydin 50 TL gelecekti.
    Eğer olaylar bu şekilde gerçekleştiyse burada hatayı kendimizde aramamız gerek. Tanıtıma gelen arkadaşların tecrübeleri farklı olabilir ancak aboneler tam anlamıyla ne kullandıklarını bilemiyorsa böyle problemler yaşanabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.