Şimdi Ara

SUPERONLİNE HIZ SORUNU YAŞAYAN VARMI BAŞKA (fiber için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet hızı akşam çok yavaşlıyo bayağı bildiğin ne film izleniyo ne oyun oynanıyo oyunda ping arada 500 lere fırlıyo skypeta kalite yerlerde oluyo bu sorunu başka yaşayan arkadaş varmı son 1.5 aydır bu sorunla karşı karşıyayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İzmir'de sorun yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmire taşınıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben izmirde yaşıyorum aynı sorunu yaşıyorum saat 17:00 ve gece 1e kadar lolde pingim 130 oluyor diğer saatlerd ve eskidende pingim 68 -75 falandı 1 haftadır böyle sorun var arıyorum bizi ilgilendirmiyor pinginiz diyorlar (ttnet abonesiyim) superonline'a geçicem
  • Theanarki T kullanıcısına yanıt
    Ben Mersin'deyim. Aynı durum bende de var. 50 mbit tarifedeyim ama maalesef saat 20.00 civarında 8 mbit görüyorum. gece yarısından sonra normale dönüyor. Bununla ilgili arıza kaydı bıraktım eve gelip hız testi yaptılar maalesef geldikleri saatte hız düşmedi ama yine de modemi değiştirdiler (hg255s). Adamlara durumu izah ettim akşam oluyor diye onlar da müşteri hizmetlerine durumu böyle söyleyinki akşam gelelim dedi. Ben de arıza giderildi mi diye arandığımda olumsuz cevap verip aynı sorunun devam ettiğini akşam test yapan bi ekip olursa durumu onların görebileceğini belirten bi arıza kaydı daha oluşturdum. Ama maalesef ekip saat 15 civarı geldi ve yine durum aynı sorun yok şeklinde sonuçlandı. Bu kez de küçük modem değiştirildi. Ama İlginçtir o gün bugündür hız düşüşü yaşamadım. Sorun küçük modemden miydi derseniz bence değildi. Genel bi sıkıntı vardı, superonline yeni yeni üstesinden geliyor bence.




  • Tek çare beklemek diyosun yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul da sorun yok
  • Bu tur sorunlari yasadiginiz anlarda apartmaninizda baska fiber kullanan varsa onlarda da ayni sorun olup olmadigini arastirin. Sorunu cozmek adina ilk adiminiz bu olmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni olay basima geldi. Musteri hizmetlerini arayarak degerler ile oynamalarini istedim baktim duzelmiyor teknik destegi gonderdiler. 50mbit kullandigim adsl desteklemiyor bunlar diyerek daha iyi bir modem taktilar (tabi alakasi yok destekliyordu baslarda 90mbit aldigimi hatirliyorum) ardindan yeni gelen modemde 3g ve 5g wifi destegi oldugu icin kesilmeler yasiyordum kanal r hat degerlerini degistirdiler duzeldi superonline in son zamanlardaki performansi yüzünden 16ocakda biticek taahhüttumle beraber superonline aboneligimide bitiricem. Teknik destek ve yardim konusumda ondeler 6 yildir aboneleriyim. Hizmet konusunda ilk zamanlardaki gibi degil resmen ttnetle ne kadar berbatlasiriz durumuna girmisler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farfar12 F kullanıcısına yanıt
    size kesinlikle katılıyorum, eski Superonline yok, hız dalgalanmasından dolayı sürekli aramaktan bıktım gelen ekibin sadece modem değiştirmekten başka çözümü yok, kullanıcı sayısı arttıktan sonra sanırım bu işin tadı kaçtı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.