Şimdi Ara

Succession (2018-2023) | HBO (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
10
Favori
14.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Final


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bölümün IMDb puanını yüksek buldum. Final çok etkileyici olmadı benim için. Finalde Kendall'ı olduğundan daha saf/toy gösterdiler diye düşünüyorum. İlk veya ilk sezonlarda aynı oylama da Roman tarafından arkadan bıçaklanmıştı. Oradan hiç ders çıkartmamış olması ve şimdi de Shiv tarafından arkadan bıçaklanması, yiyelim hadi. Succession (2018-2023) | HBO 
    Shiv'de ne k****mış Kendall yüzmeye girdiğinde Roman ile birlikte yanına gelip seni destekliyoruz gibisinden konuşması ve yüzüne gülmesi falan. Biten sadece şirket meselesi de değil, birini öldürdün gibisinden konuşması, o konuyu açması falan şeytan Shiv kardeşlik olayını da bitirmiş zaten. Tamam da bu ne düşmanlık onu iyi yansıtamadılar veya açamadılar sanki.
    Shiv ve Tom arabada giderken bir an yoldan Kendall silahla çıkıp bunları vuracak diye bekledim ama o da olmadı. Öyle olsaydı ve Kendall cezaevine girseydi final daha etkileyici olurdu benim için, ciddiyim.




  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

    adam vurma ne hocam, Palu ailesi değil bunlar, birine vurdurturlar, Uganda ordusu satın alacak para var her birinde.
    ama finale yakışmadı, özellikle exclusive Hbo dizilerinde, sonda biri ölürdü ya da sağlam entrika olurdu, onlardan biri olmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    İntihar, cinayet falan bu dizi için fazla fantastik şeyler dizinin olayı realite ve dizideki birçok karakter gerçek hayatta olduğu gibi korkak ne kandall intihar edebilir ne de başka birine zarar verebilir o cesaret onda da diğer kardeşlerde de yok.Genel olarak çok iyi bölümdü ama final olarak düşünürsek bazı şeyler biraz aceleye gelmiş durumda Shiv'in bence Kenall'ı satması için yeterli motivasyonu yok özellike deniz ve mutfak sahnesinden sonra. Tamam Kendall'ın CEO olmasındansa çocuğunun babası ve kocasının CEO olmasını tercih etmiş olabilir ama o da iyi biliyor ki Tom orada sadece bir kukla hiçbir gücü yok olmayacakta ve açıkçası Tom Shiv'e Kendall'dan çok daha fazla ihanet etti. Sonuç olarak şirket üçüne de yar olmadı Roy kardeşler ne yaptı etti her şeyi yine batırdı Logan Roy sonuna kadar haklıydı bu üçünden de hiçbir şey olmaz.Böylesine güzel bir diziyi izlettirdikleri için emeği geçen herkese teşekkürler final sezonuyla bütün ödülleri süpürecektir üst düzey bir sezondu




  • dewe34 kullanıcısına yanıt

    intihar düşünmeyecek kadar zengin değilim.
    bu adamın bir de 4. çocuğu var , onu hiç denkleme bile eklemiyoz, yazık arkada güvenebileceği bir mirasçı bile bırakamadı. hele Greg, eldivenle bile sevilmez, o derece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Doğru valla, bu ağlayan bebeklerden en ufak şiddet beklemek bile yanlış. Roman intihar edecek sanmıştım o da annesinin kucağına gitti. Greg desen Tom gibi bir karakterin dilencisi oldu. İsveçlinin de aslında bir numarası yoktu, o da tatmin etmedi ama adam sonuç olarak kazandı.
    En çok dibe batan karakter Shiv'di. Kendall ile zorunu anlayabilseydik kabul edecektik ama anlatamadılar. Hadi Kendall olayını geçelim. Güçlü kadınım ayağına dolaşıp Tom gibi ezik birinin avucunun içine düştü resmen. Bir de CEO ben olayım diye kovalıyor, gel de sinir olma işte. Succession (2018-2023) | HBO Sonuç olarak GoT finaline benzer bir izlenim bıraktı ben de.




  • altyazı neden düşmedi hala

  • 3.bölüm


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Ulan ne oldu. Dede gitti hiç beklemiyordum. Vallahi üzdü Succession (2018-2023) | HBO 
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    iyi gelmişsin, bu gece biter mi sezon ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    Yok :D bitirmeye yaklaşırım diyordumda tadını çıkara çıkara izleyim dedim. Günde 2-3 bölüm Succession (2018-2023) | HBO 3.bölüm öküz gibi oturdu zaten böğrüme

  • Succession (2018-2023) | HBOOriginal Soundtrackyoutube
    Music from Succession: Season 1 (2018) distributed by HBO. Succession: Season 1 (HBO Original Series Soundtrack) by Nicholas Britell. Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLDisKgcnAC4Q4FPHUBaHkf9_iHKoNGmmK
    https://www.youtube.com/watch?v=aV6pzkj3X_4


    Trompet olağanüstü yakışmamış mı ya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 31 Mayıs 2023; 20:1:9 >
  • final


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Shiv büyük kalleşlik yaptı. Valla üzüldüm ken'e ya onu tutuyordum

    açıkcası tatmin edici bi final olmadı benim için ne yalan söyliyim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 31 Mayıs 2023; 20:28:48 >
  • Muazzam muaZZAMMMM FİNAL DİZİ MUAZZAM 10 ÜZERİNDEN 9.HBO SEN BU İŞİ YAPIYORSUN

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben beğendim finali en başından beri

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    tom'un

    kazanacağını hissediyordum.

  • Gerçekten çok iyi dizi. Kısa zamanda 2x04'ü devirdim. Diyaloglar muazzam, medya patronlarını ve aile çevresini sarkastik tavırla işlemesi şahane. Jeremy Strong ve Brian Cox'ın oyunculukları üst düzey.


    Hangi cümleyi yazarsam yazayım sonu mutlaka övgüyle biter.

  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    S2'yi bitirince bir şeyler karalamamak mümkün değil hocam, bekliyorum...

    Benim için S1-2 > S3-4.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Succession (2018-2023) | HBOKendall Royyoutube
    ALL RIGHTS RESERVED TO HBO. This channel and I do not claim any right over any of the graphics, images, songs used in this video. All rights reserved to HBO.
    https://www.youtube.com/watch?v=RS1mjN88eS0

    Şu sahne... Succession (2018-2023) | HBO 

  • oha, Jeremy Strong son sahnede nehre atlamaya çalışmış. ulan adam bile anladı finalde bişeylerin eksik olduğunu, kendi kendine yapmaya çalışmış. avel senaristler de avel avel baksın anca.

    https://variety.com/2023/tv/news/succession-creator-terrified-jeremy-strong-jump-river-1235633010/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logan Roy ve onun tahtına oturmak isteyen çocukları üzerine bir dizi. Waystar Royco adlı medya şirketini kurgusal olarak ele alırken aynı zamanda sınıfsal olarak zirveye yerleşmiş insanların ne denli büyük kokuşmuş olduklarını da gösteren bir yapımdır. Herkese karşı nazik gözüken zenginlerin, kendi içlerinde bir şirketi bile doğru şekilde 'yönetememe' hikayesidir Succession. Sinemadaki diliyle Ruben Östlund ve üstad Bunuel'in nasıl ki burjuvayı tuhaf kılıklara soktuğunu görüyorsak bu dizide de Roy ailesi merkezli sarkastik anlatı mevcut. Dizide sürekli ofansif dil, küfür ve şakaların yer alıyor oluşu aslında hiçbir karaktere sempati duymamızı istemedikleri içindir. Lümpen kesim, birbirlerinin yer yer kuklası olarak tatmin sağlarken; yeri geldiğinde hayvanlaşmaktan kaçınmıyorlar. Köpek gibi davrandıkları o meşhur sahneyi akıllarda tutalım. Dizinin büyük etki uyandırmasındaki nedenin karakterler vb. olduğunu düşünmüyorum. Dizi insanlara başka yerden sesleniyor. Onu da kendimce anlatmaya çalışacağım.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Logan ona her zaman Romulus diye seslendiği için bir ihtimal Roma kaynaklı hikayeden dolayı Roman'ın başa geçeceğini düşündüm ama olmadı. Sürekli shiv yani dolaylı yoldan bıçak anlamına gelen kadın ise onları sürekli sırtından bıçakladı. En sonunda da Kendall'a karşı bunu yaptı ve şirket ellerinden gitti. İkinci sezonun posteri olan Dante ve Virgil Cehennemde tablosu ilginçtir. Bunlar, Dante'nin ilahi komedyasında sahtekarlar ve dolandırıcıların olduğu, cehennemin sekizinci katındadırlar. Diziyle son derece uyumlu. Dizideki dolandırıcılar halkı sürekli manipüle ederek, suç işleyerek para kazanıyorlar. Amerikan başkanını kendileri seçiyorlar ve insanları, halkı piyon yerine koyuyorlar. / Dizi, şirketin zirvesindeki noktadan değil sallanmaya başladığı andan itibaren önümüze gelmektedir. Açılış sekansında dikkat edersek Logan Roy kendi evine işiyor. Daha sezonun ilk bölümlerinde felç geçiriyor vb. diyebiliriz. Logan, medya çağının tip haline getirildiği bir figürdür. Herhangi bir karakterden çok medyanın kendisidir. İlk sezondan itibaren teknoloji, eğlence sektörü işte bu medyayı silkmeye başlıyor. Ve en sonunda da yıkılarak tamamen fethediliyor, tıpkı günümüzdeki gibi. / Zeus'un mitolojideki en büyük hikayeleri seks üzerine döner. Bulut olur, dönüşüm sağlar ama sürekli kadınlar üzerine tohumunu bırakma amacı güder. Çünkü o, grekleri kendi yarattığı topraklara layık görmez. Onlar kirlenmiştir ve çok güzel toprakların üzerindeki eniklerdir. Bundandır ki kendi döllerinden yeni bir nesil yaratarak antik yunan'ı şekillendirmeye, mükemmel hale getirmeye çalışır. Dizide de açıkçası Logan böyle bir tavır içerisinde. Kendi tanrısallığından teslis (kendall, roman, siobhan) yaratır ama bunların hiçbiri ona sadık değildir. Kağıda Kendall ismini yazar fakat CEO görevi askıda kalır. Roman'a karşı; sana çok yakın hissediyorum diyerek tavır takınır ama hiç dillendirmez. Siobhan'a açıkça teklif eder, fakat Pierce'lar ile yaptıkları yemekte bunu açıklamaz. Kızına bu görevi üstlenmesi için eğitim alması gerektiğini söylediğinde Shiv ona ''fucking monts'' diyerek cevap verir. Logan bu çocukların hiçbirine güvenmez. Karaoke sahnesi çok önemlidir.
    Succession (2018-2023) | HBOadreonyoutube
    from Season 4 Episode 2
    https://www.youtube.com/watch?v=LZTaXjt2Ggk

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Baba yani tanrısal figür kendinden sonra gelecek çocuklarıyla konuşuyor. Ve en önemli cümlesi de ''hepinizi seviyorum fakat ciddi insanlar değilsiniz''. Manik depresif olan uyuşturucu bağımlısı Kendall; kendi ofisindeki cama boşalıp, mastürbasyon bağımlısı olan Roman ve kendi açık ilişkisinde diğer erkeklere bağlı olan, şirketin dışındaymış gibi yapan ve babasının arama fotosunu Saddam yapan Siobhan. Her şeye bağlı olan çocuklar medya tanrısına, babalarına bağlı değiller. Logan onları ciddi görmediği için hiçbir zaman bir çocuğuna karşı görev senindir diyemedi. Zeus gibi yarattığı dünyadan rahatsız. Dört tane kadınla (pierce müdürü ile beş) birlikte oldu. Yaşları hep daha küçüğe doğru giden kadınlarla birlikte oldu. Logan'ın asıl amacı birini dölleyebilmek, rahatsız olduğu dünyada nitekim güvenebileceği yeni bir bebekti aslında. Yani medya, kendisinden yeni bir çehre getirerek ayakta kalmalıydı. Ancak bu olmadı. O sadece kendi evlatlarını değil, dizide yer aldığı son bölümlerde New York'u, şişmanlayan fareleri bile eleştirip insanların içine girmeye çalıştı. Logan'ın ölümü tabiri caizse etkisiz, bok çuvalı gibi gösterildi. Bir insan mı ölmüştü yoksa medyanın kendisi mi bilinmez. Fakat böyle pis karakterli insanları dizi hiçbir zaman sempatik göstermeye çalışmayarak kalbimde taht kurdu. Logan öldü dendi ve bok çuvalı gibi uçaktan indirilerek gitti. İlk sezonda tek bir plan hariç openinglerde hiçbir zaman kendisi görünmez. Ya reddeden eli vardır ya da kafasının arkası. Ve çocuklarında intro sonunda sadece ayakları gözükür. Babalarından bağımsız var olamayan, bilinçsiz yaratıklar. Bu kendi evlatlarının şirketi değil, kendilerini düşündükleri bir hikayedir. Belki de aralarından birisi diğerine destek çıksa, Logan o kişiyi Waystar'ın başına geçirebilirdi. Fakat evlatların bir günahı vardı, hepsi açgözlüydü. / Her zaman eliyle ittikleri Tom ise dizinin sonunda koltuğun başındaydı. Bunun ana nedeni Logan'ın yapmasını istediği şeyi Tom'un gerçekleştirmiş olması. Roy ailesinden bir kadını dölleyen Tom tahtın başına geçmeye hak kazandı. Birbiriyle doğrudan ilintili hikayeler. Babalarının sırtındaki yara izlerini bilmeyen, havuzu sevmediği için girmediğini düşünen çocukları elbette tahtın başına geçemezdi. Logan'ın; Kendall'ın halısına ilk sezon işeyerek bıraktığı o koku, hiçbir zaman çıkmadı... Ve kendilerini büyük gören Amerikalı medyacılar kollarını Avrupalı teknolojicilere kaptırdılar. / Dizi bağıra bağıra medya (logan) öldü dedi, artık geri döndüremezsiniz.


    Bunların haricinde de sanırım S2>S1>S4>S3 diyebilirim. İlk iki sezonda aile içi dinamikleri vb. diziye çok daha fazla kalite katıyordu.





  • 2>1>3>4

    daha çarpıcı bir final sezonu beklerdim

    yine de bir efsaneye tadında veda ettik



    Succession (2018-2023) | HBOTancan Fümenyoutube
    HBO'nun yakında dönemde, House of The Dragon'dan sonra, en çok konuşulan dizisi Succession 4 sezonu devirdi ve finalini yaptı. Dizi ödüllerinde 5 senedir tepelerde gezen ve güçlü rakiplerine üstünlük sağlayan Succession nasıl başladı? Neleri iyi, neleri kötü yaptı? Yarattığı karakterlerin başarısı nereden geldi? Ve nasıl tamamlandı? Succession tüm detaylarını, tabi ki yine unuttuklarımla birlikte, konuşmaya çalıştım:) İyi seyirler! #succession #hbomax #dizi Kanala abone olmak için! https://www.youtube.com/channel/UCpjqxzLq7dpP719dlmx5N7g/join Twitter: https://twitter.com/TancanFumen Instagram: https://www.instagram.com/tancanfumen/ Discord: https://discord.gg/vTVasER Telegram Duyurular: https://t.me/tancanfumentwitch Letterboxd: https://letterboxd.com/tancan/ Criticker: https://www.criticker.com/profile/TancanF/
    https://www.youtube.com/watch?v=xRKK-Cm3m8Y



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 23 Haziran 2023; 20:9:21 >
  • 4.sezona başladım final sezonu ve Loganla restleşme nasıl bitecek merak ediyorum.
    Eski mesajlarda team kendall diyenleri de anlamıyorum adam tam looser , yarım akıllı roman kadar olamadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.