< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 18 Kasım 2021; 14:35:2 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 18 Kasım 2021; 14:35:2 > |
Ben kapalı kasa 9 aşamalı su arıtma cihazını n11 de 299 tl ye aldım daha yeni bütün komşular beğendi hatta diğer komşuda ihlas vardı sizin su arıtma daha iyi dedi
Bu arada hocam sen çok pahalı satıyorsun bunun sıcak fırsat ile ilgisi yok |
En kaliteli su arıtma cihazı yoktur en kaliteli filtre vardır. En kaliteliyse filtreler den toplasan bu fiyata iki cihaz çıkar çok pahalı
|
cin malı yada Taiwan malı cihaz alırsınız gayet normaldir aldığınız fiyat. ama bu cihaz usa malı dikkatinizi çekerim tüm kalite sertifikaları mevcut sizin aldığınız arıtma cihazı değil zehirleme makinası maalesef hiç bir sağlık kuruluşundan belgesi olmayan arıtma cihazını nasıl alıp kullanabilirsiniz. su işi sağlık işidir.
sizin dediğiniz fiyata bu cihazın yarı filtresini alamazsınız. kaliteli gerçek sağlıklı su içmek istiyorsanız NSF WQA belgeli filtre kullanmanızı tavsiye ederim |
Su Arıtma Cihazı Araştırma Serüveni 1.Ne kadar çok aşamalı arıtıcı o kadar iyi su (hayır yok öyle birşey :D) 2.Allah allah tds metre varmış alıyım bir tane şundan. 3.Sınır değer 120 imiş.iyi oldu öğrendiğim,120 altı su içiyorsam kebap (du bir dakka o işler öyle değil) 4.Farklı marka sular ve şebeke suyu ile TDS metre testi yapılır. 5.Yıllardır içtiğim damacana suyu 150, şebeke suyu 160, kuyu suyu 300 çıkar. (çeşmeden damacanayı iteliyolar hissi :/) 6.Neyse TDS aleti en azından her farklı suda farklı değer veriyor.TDS kalemim çalışıyor o da iyi :D 7.Ohh be tamam 0 TDS en mükemmel su demek.Hemen cihaz araştırıyım. (Tds'nin yanında birçok faktörün önemli olduğu öğrenilir,ph ölçerimizide çekelim.) 8.Neyse TDS'yi boşver.Başka ne önemliymiş ? ( Nsf, filtre, musluk kalitesi, pompa, basınç-kaçak ıvır zıvır) 9.Nsf onaylı su arıtıcı (sözde hepsi onaylı,nfs websitesinden kontrol edilir,seçenek azalır,) 10.İyide bazı arıtıcılar çok afilli ekranlı mekranlı,kimisi araba kasası gibi ( sazan.avi) 11.Aa dur şu x firması bu cihazı zincir mağazalara veriyor,tds si çok düşük 0a yakın o zaman iyidir.( 7. numaraya dön geri,araştır.Lezzetli kahve değil,sağlıklı su öncelik kendine gel :D) 12.En iyisi filtrelere bakmak o zaman.Acaba hangisi iyi, hangisi kötü. ( bu aşama ile birlikte seçenek iyice azalır, 2-3 markaya düşer.) 13.Durduk yere onca yazı,araştırma okuduk.Müşteri memnuniyetine bakıyım biraz. 14.Galip hocam s.a nedir ne değildir, aklıma takılanlar şunlar.Sana zahmet indirim kodunuda alıyım dursun kenarda.Donanımhaberli olmak bunu gerektirir:D (Galip Bey sorularımı satış amacı gütmeden, bilgi verme amacıyla cevaplıyor.) 15.Konudaki tüm mesajlar okunmaya başlanır, tutarlılıkları kontrol edilir, yeni sekmede googlenıp bilgiler karşılaştırılır. 16.Donanımhaberli kardeşlere PM atılır. (Biraderim memnun musun, yoksa faso fiso mu?) 17.Donanımhaberli eski üyelerden marka için olumlu dönüşler olunca ve tüm araştırmalar aynı kapıya çıkınca,Royalgreen sitesine girilir. (Bu ne yaa çok fazla olumlu yorum var dersiniz,hiç mi kötü yorum olmaz dersiniz kendi kendinize :D) sipariş verilir. Sipariş Sonrası Aynı Gün Kargolandı. Teslim edildiği gün firmayı aradım. Ümit Bey servisi yönlendirdi. Aynı gün(ürünün geldiği gün) Zeki Bey kurulumu yaptı. Kurulum Sonrası Memnun kalırsınız.Çiçek gibi su içersiniz. Aksilik yaşarım şu olur, bu olur endişeniz olmaz Zaten sipariş vermişseniz bunu neden dediğimi anlamışsınızdır. Adamlar ürününün arkasında. Niye yazdım bunları? Muhtemelen aynı aşamalardan geçecek olan forumdaşa katkım olsun istedim.Bu arada su arıtma cihazı araştırması aşamasında gerekli gereksiz yüzlerce mesaj-yorum okumaya maruz kalacaksınız.Hazırlıklı olun. Örnekler; Su işte yaaa Allahın suyu amaan oyuna gelmeyin o da su bu da su. Filtreler Amerikanın oyunu. Hepsi aynı su=su.Şeffaf olsun bizim olsun.Klor yoksa göm gitsin. Sen o parayı bana ver, ben sana mökemmel bir sistem toplarım. Bende 500 veriyorum su içiyorum, 5 katını verince çeşmeden kola mı akacak kardeşim.(Olsa güzel olur malum vergiside arttı.Tanka az biraz buz atıcaksın, 8lt zero miss.bitse bile 45 dkya yenisi hazır) gibi yüzlercesi, daha aklıma gelmeyen epey mesaj var. Ben bu aşamaları yaşadım.Süreç sonunda marka/model tercihimi Royal Green Lux Plus'dan yana yaptım. Ziyadesiyle memnun kaldım.(okunmuş filtre mi koydunuz abi, bende olumlu yorum yazdım :D) Sorularımı cevaplayan Galip Bey'e, alım aşamasında yardımcı olan Ümit Bey'e ve kurulumu yapan Zeki Bey'e teşekkürler. Not: Firmaya ortak değilim.Tekliflere açığım Arıtmadan bahsedicem diye susadım vallahi.İftara 9 saat var daha |
Ne bekliyordun hocam 6000 liralık iphone 1000 liraya almayimi ürün ozellik ve kalitesine göre firsat buda nihayetinde ön yargili olmayalim.
|
Ne kadar boş bir yorum bu.
Matematiği ile açıklar mısınız bunu bir de? Günde 1 bardak su içiyorsanız açıklamaya gerek yok. |
usa malı filtrelere gram güvenim yok kısırlık yapıyor diyorlar.abd en son güvenilecek ülke bence.
|
Ben de tercih etmiyorum american filtreleri kendileri basıyor onayı kim biliyor.Dış ülkelere değer veren bir usa bana hiç mantıklı gelmiyor.Uzakdoğu gibisi yok amerihaya değişmem uzak doğuyu bu kadar da alaşağı etmeyin.Amerihanın ne hayrı dokundu şimdiye kadar size haa.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|