Şimdi Ara

sportage gdi lpi sivi lpg hakkinda.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
37.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    cok saol kardeşim.. teşekürler verdiğin bilgi için...
  • oduncu06 O kullanıcısına yanıt
    Ne demek her zaman.

    https://www.facebook.com/groups/ix35lpghakkinda/?fref=ts Bu gruba katılın istediğiniz soruyu sorun çünkü Türkiyede en çok GDI+LPG kullanıcısı bu sayfada
  • Arkadaslar kia spo 2014 model aracimda prins sivi sistem taktirdim en pahalisi en iyisidir diye ancak başıma o kadar cok sorun cikardi ki 10 bin lira zarar ettim. Hepsini anlatacagim ki sizin basıniz yanmasin.

    1- Araci aldim ilk birkac ay guzeldi bir sorun yoktu fakat otobanda giderken gece saat 3 te araba ariza lambasi yakti ve arac cekisten dustu kahramanmaras sanayiye zor attim kendimi sabaha kadar sanayinin acilmasini bekledim. Sonra sanayi acildi kia cilara arabayi gosterdim kimse sorunun ne oldugunu anlayamadi motor açılacak dediler hic bilmedigim bir sehirde bir hafta kalacaktim ya da sehrime donecektim cekiciyle D.bakir'a döndüm. Ardindan burda ustama goturdum bir de baktik ki arac PISTON YAKMIS evet yanlis duymadınız 85 binde araba piston DELINMIS. usta lpg nin surekli yakit pompaladıgini ve pistonun birini deldigini soyledi motoru komple degistirdik 5 bin liram oyle gitti(usta tanidik olmasa 7 binden fazla gidecekti)

    2- Motoru yeniledikten sonra aracimi SANLIURFA ARSLAN MUHENDISLIGe yani tüpün takildigi götürdüm dedim ki tamam motor yandi yeniden yaptirdim zarari cebimden verdim ama sizden istegim tüpteki sorunu bulun ayni seyle karsilasmayayim . Bana verilen cevap buydu;SORUN TUPTEN DEGIL BIZ BISEY BILMIORUZ VS DEDİLER PROGRAM ATTILAR SONRA GONDERDILER SORUNUN NE OLDUGUNU BULAMADILAR!

    3- 3,5 ay araci kullanmaya devam ettim bu sefer 70 ile giderken arac gaz yememeye basladi GAZA BASIODUM AMA ARAC TEPKI VERMIYORDU HIZLANMIYORDU TEKRAR TÜPCUYE GOTURDUM GENE PROGRAM ATIP BANA "BAJA " DEDIKLERI TUPUN CIVATALARINI DEGISTIRDILER 500 LIRA. SORUN COZULDU MU ? HAYIR!!!

    4- 2 AY GECTI ARTIK ARABAYI SATMAYA CALISYORDUM PIYASASI AGIR OLDUGU ICIN SATAMADIM. Arabayi birgun calistirdim ve bu sefer tüpten acayip sesler gelmeye başladı. PRINS YETKILI SERVISINE GOTURDUM ARABA TÜPE GECMIYOR BENZIN YIYORDU. EGE BOLGESINDEKI ALDESA YETKILI SERVISINE GOTURDUM BANA BIR PARCA BOZUK DEDILER DEGISTIRTTILER 1500 LIRA ALDILAR. SORUN COZULDU MU ?HAYIR!!!!!!



    ŞUAN ALLAHA EMANET GIDIYORUM SISTEMI KOMPLE SÖKTÜRECEGIM ALLAH PRINS SIVI SISTEMIN BIN BELASINI VERSIN!! ( SAKIN BU SISTEMI TAKTIRMAYIN YAZIKTIR GUNAHTIR PARANIZA)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaslar
    konuyu actigim 2013 yilinin ardindan 6 sene sonra 100 bin km yaptiktan sonra aracimi sattim.
    başıma gelenleri anlatacak vaktim yok ama şunu kisaca soyleyeyim, sakın ola bulaşmayın.!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: happycar

    arkadaslar
    konuyu actigim 2013 yilinin ardindan 6 sene sonra 100 bin km yaptiktan sonra aracimi sattim.
    başıma gelenleri anlatacak vaktim yok ama şunu kisaca soyleyeyim, sakın ola bulaşmayın.!!
    Arabaya mı yoksa lpg'ye mi?
  • @happycar

    biraz daha açıklama yaparsanız bizi aydınlatmış olursunuz...

    6 senelik deneyimlerinize ihtiyacımız var..
  • Burayı okuyunca Brc sıvı sistemli kia sportage almaktan vazgeçmiştim. Biraz daha araştırma yapıp aşağıdaki sayfayı baştan sona okuyunca arabayı almayı tekrar düşünür oldum. Gerçekten kafam karıştı. Ne yapmalıyım Brc sıvı sistemli 2015 model 65000km kia sportage 120000 TL almalı mıyım? Yoksa başka marka araç mı bakmalıyım?

    https://forum.donanimhaber.com/kia-spotage-lpg-taktiranlar--137415771

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okyanuso O kullanıcısına yanıt
    Sizinki avukatlık. Gidin hak arayın. Biliyorum adalet sarayları boktan ama sizden öncekiler hak aramadığı için siz ve sizden sonrakiler de aynı olayları yaşıcak.
    Ama bu yazıyı okuduktan sonra diceksiniz ki " Kim verir avukata para " " yok adliye kim uraşıcak"
    Uraşmıcaksınız. Ve bu memkeket 50 sene boyunca yaptığı gibi tarihi tekerrür ettirecek. Siz en iyisi satın başkası uraşsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.