Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 video inceleme 'Sony'nin liderlik yarışındaki en güçlü hamlesi' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
2
Favori
6.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • inceleme evet çok geç geldi fakat kusurun sony'de olduğu söylenmişti, hatta erdi abi bir ara birisinden z2 görüp rica etmişti 1 saatliğine ve bize aceleyle z2 yi incelemişti. bazı konuları körü körüne eleştirmemek lazım, 18 dk kısa ama dolu dolu 18 dk olmuş, youtube başka incelemelere bakıyorum kem küm yapmaktan videoyu bitiremiyorlar veya sadece konuşup menü vs hiçbirşey göstermiyorlar. burada en azından ciddiyet var farkındalık var yapılan işe karşı

  • jackaxman kullanıcısına yanıt
    Kütük gibi telefon dan iyidir.Gerçi S5 de kütük gibi.

    Malzeme kalitesinden tek anladigimiz ele verdigi hismidir?Ben ellemekten zevk almıyorum. Arkası cam, çizilmesin diye 5 liralık jelatin takiyorlar.Hani kaliteli malzeme? Metal kasa düşünce eziliyor. Kılıfsiz kullanmak yürek ister.Arkadas iphone 5s i bir kaç gün Kılıfsiz kullandı, düşürmüş nurtopu gibi göçme var.Kılıfsız kullanmiyor şimdi.Kaliteye bak!

    5.2 inç z2 5.7 inç note 3 den yarım santim küçük. Üstüne sanal tuş saçmalığı var.
    Millet kütük gibi telefon sevmiyor demekki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar inceleme süresi az olmuş dediler ama zaten z1 ile z2 arasında 2 fark var desek yeridir 1 işlemci 2 ekran çözünürlük aynı daha canlı renklere sahip ekran falan..... birde ürün sony türkiyeden geliyor geç gelince vs heryer incelemiş 1 saat incelese çokta bir şey değişmiyecek boşuna gibi yanlız bazı ürünlerin incelemeleri uzun olmalı çok merak edilen ve beklenenler için olmalı

  • Arkadaşlar merhaba,

    Videoyu artık 1080p seçeneği ile de izeleyebilirsiniz. Alakasız bir yerde bir saniyelik HTC One M8 görüntüsü giriyordu o düzeltildi ve inceleme içerisindeki kamera değerlendirme kısmına ana kamera için daha fazla video örneği eklendi.

    İyi seyirler.
  • Öyle eleştiriyor şunu ki sanki dhye girmek için haftada 50 dolar ödüyorsunuz sitenin sahibi sizsiniz ve bunları izlemek zorundasınız. Beğenmeyen bıraksın izlemeyi. Bi de hesap soruyorlar .

  • Biz amerikan dizilerinin 15 dk da anlattıklarını 1.5-2 saat koyun gibi tv başında izleyen milletiz. Bu tepki normal. Zamanımız bol nasıl olsa..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardeşim tamam s5 incelemesi 3 saat olabilir ama kim hepsini izledi kısa ve öz olması 3 saat telefon incelemesine ayıramayacak kadar vakti olmayan insanlar için ideal

  • Merhabalar arkadaşlar, Z2 kullanıcısı olarak şunları söylemek isterim. Ürün bana göre herşeyiyle bana göre muhteşem diyebilirim, fakat ilk parti üretimden midir bilemiyorum cihazin sol alt köşede hafif bir açıklık söz konusu ve ufakta olsa optimizas problemleri mevcut. Cihazı Romanya' dan 1150 tl kaşılığında satın aldım, bu fiyata bu telefon harika cihazı derin dondurucuya koyarak antutu benchmarkta test ettim bütün telefonları geçerek 35441 puana ulaştı, cihazı ortam sıcaklığında test ettiğimde ise 33562 puana ulaştı. Fiyat performans olarak bana göre alınabilecek en iyi telefonlardan biri.. Saygılarımla.

  • SAR değeri karşılaştırmasına kadar yapılmış bir video, hani deyim yerindeyse 4 4'lük bir inceleme. Ben Erdi beye teşekkür etmek istiyorum, okuyucuların isteklerine kulak tıkayıp umursama davranmadığı için. Diğer videolarda yazdığımız hemen hemen tüm istekleri yerine getirmiş, işte bu yüzden adam gibi adam.

  • Aman allahım o çerçeve nedir ya hayatımda gördüğün en kütük telefon şekli olmuş bu kadar çirkin tasarım nasıl başarmışlar hayret.

  • z3 varken:-)

  • Merhaba,

    Son birkaç incelemede yapılan bence çok mantıklı, yerinde ve saygılı eleştirilere verdiğiniz yanıtları takip ediyorum ve artık yazmadan duramayacağımı fark ettim. Ben de eleştiride bulunan çoğu forum arkadaşım gibi "saygı" çerçevesinde size birkaç şey söyleyeceğim.

    Son zamanlardaki yorumlarınız beni ve verilen eksilere bakılırsa forum arkadaşlarımı oldukça rahatsız ediyor. Başta şunu söylemeliyim ki siz benim idolümdünüz. Tavırlarınızla ve başarınızla sizi örnek alırdım hep. Fakat son zamanlarda idolüm olmayı geçtiniz ve "Ben de böyle başarılı olursa Mesut bey gibi olmayacağım."a kadar düştünüz. Son zamanlardaki yorumlarınıza göre siz bunu pek sallamazsınız tabi ama eleştiride bulunmadan önce size verdiğim değeri bilmenizi istedim.

    Yorumlarınızda hiçbir zaman kendinizde eksik görmüyorsunuz ve her zaman biz eleştirenleri suçlu buluyorsunuz. Size göre siz hep doğrusunuz biz de hep dikkat çekmek için eleştiri yapan zaten teknolojiden de çok anlamayan tipleriz. Aramızda genç ya da küçük bireyler var ve bunlardan bazıları cidden dikkat çekmek için eleştiri yapıyor fakat bu durum size herkesi bununla yaftalayıp küçük düşürmek anlamına gelmez. Zira forumda yaşını başını almış, işinde gücünde bir sürü üye var sizi takip eden. Sizse bunu düşünmeden herkesi çocukmuş gibi azarlıyorsunuz. Yapılan eleştirilerin çoğu yapıcı oluyor. Hatta sizin alıntıladığınız eleştiriler hepsi yapıcı ve her iki tarafın da işine yarayacak eleştiriler. Bir kere olsun bunlara cevap vermek yerine "Ya aslında haklılar, şunu yapalım cidden." diyemez misiniz? Haklı bulmanıza da gerek yok. Sonuçta siz de memnuniyetsizlikleri çözmek istersiniz herhalde. Sadece bu eleştirilere güzel bir dille milleti azarlamadan cevap verebilirsiniz.

    İkinci konu ise yorumlarınızdaki "İstemeyen izlemesin kardeşim" modu. Unuttunuz herhalde, biz cidden bir gün sinirlenip sizi takip etmeyi bırakırsak olan size olur. Siz bizim sayemizde para kazanıyorsunuz, biz sizi takip ettiğimiz için, sitenize her gün girdiğimiz için, videolarınızı izlediğimiz için. Hatta unutmayın ki DH forumu sayesinde bu kadar ünlü. Şahsen ben bile forumdan sonra ana siteyi buldum ve takip etmeye başladım. Çoğu arkadaşım da bu sayede sizi tanımış. Forumda da bizler her gün bir sürü yazı yazdığımıza göre, demek istediğimi anlamışsınızdır herhalde.

    Son olarak Erdi Bey kendi kendini savunabilecek bir potansiyele sahip ve inanın bunu sizden kat be kat iyi yapıyor. Zaten Erdi Bey yapılan yorumlara çok güzel açıklayıcı cevaplar veriyor ve sizin aksinize saygısız eleştirilere bile büyük bir "saygı" ile cevap veriyor ve eleştirileri eleştirmek yerine çok güzel bir biçimle eleştirilere göre kendini yeniliyor. Siz ise ortalığı daha çok karıştırıyorsunuz. Umarım yazdığım bu mesajı kaale alırsınız ve birazcık kendinizi sorgularsınız.

    Saygılarımla,
    Anna Dewitt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 31 Temmuz 2014; 11:18:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YNQs

    Sony'ye başta kızıyordum ama adamlar haklıymış size ürün yollamamakta. S5'e 120 dakka,g3'e 50 dakka artı bir bu kadar da ön inceleme z2'ye 20 dakka. Umarım sony size z3 test örneği yollamaz. Allahtan hala tarafsız inceleme siteleride var...

    Bu sitede ne işin var o zaman? Hadi anam hadi anam.. sağdan..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa


    quote:

    Orijinalden alıntı: YNQs

    Sony'ye başta kızıyordum ama adamlar haklıymış size ürün yollamamakta. S5'e 120 dakka,g3'e 50 dakka artı bir bu kadar da ön inceleme z2'ye 20 dakka. Umarım sony size z3 test örneği yollamaz. Allahtan hala tarafsız inceleme siteleride var...

    Bu sitede ne işin var o zaman? Hadi anam hadi anam.. sağdan..

    Nerede takılacağımı sana soracak değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5s ' imi düşürdüğümde APPSTORE değişim yapmasaydı Android camiiasında tek alabileceğim telefon Sony Xperia z2 olurdu..
    + Kulaklık ses kalitesi
    + Gerçek su geçirmezlik
    + Kamera cdden kaliteli
    + Tasarım + pil
    4k da ısınması problem değil iphone 5s sarjda ve 3gde işlem yaparken ısınıyor.

    elinde sağlık güzel bir inceleme olmuş sıkılmadan izledim
  • telefon incelemesi izlediğimde öğrenmek istediklerim;
    1- malzeme kalitesi, dayanıklılık ve tasarımsal özellikler
    2- donanımsal özellikler ve ekran kalitesi
    3- pil performansı
    4- fotoğraf ve ses kalitesi
    5- arayüz, yazılım ve kararlı çalışma seviyesi..

    sanırım bu 5 madde bir telefonun hakkında bilinmesi gereken başlıca özellikleri içermekte, geri kalanı ise biraz teferruat kaçıyor, kısacası zaman kaybı.. 15-20 dk ka böyle bir inceleme için gayet yeterli diyebiliriz..
    eski videoları sürekli ileri alarak kendimce özetini izlerdim şimdi ise hiç zaman kaybı yaşamadan tamamını izleyebiliyorum..
    sonuçta bunun bir video inceleme olduğunu kullanım kılavuzu olmadığını unutmamak lazım..

    gecesini gündüzüne katıp bu videoları hazırlayanlara da teşekkür etmekten aciz olanlara tek diyeceğim, bari nankörlük yapmayın..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkdiva

    Bir arkadaş söylemiş s5'in anlatılacak çok özelliği var o nedenle uzun videosu diye. Bence gayet doğru söylemiş. Tamam s5 incelemesi çok uzundu. O kadar uzatmak iyi değil ama 18dk lık şu videoda eksik görmedim dişe dokunur. Telefonun ne özelliği var ki başka anlatılsın. Bu kadar işte Z2. Ayrıca bundan sonra inceleme videolarını kısa tutmak da yerinde karar olmuş.

    s5 incelemesinde 40dk sı sadece android 'i tanıtmak ile uzuuun uzuun herşeyi anlatmak ile geçti.
    Stamina mod , işemcinin detaylarına 801 vb anlatımlar olmadığı için uzamadı . konuları kameranın ar efekti , led bildirimin çok hoş omlası , kameranın çıkıntı olmaması uzatabilirdim gereği yok.
    Beğendim

    Şimdi ise İPHONE 5S incelemesi bekliyoruz.
  • jackaxman kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım nexsus 4 , nexsus 5 gibi telefonlar kullanmadınız.
    sanırım apple de kullanmıyorsunuz.
    Şahsen samsungdan geçen bir insan olarak touchwiz in ağırlından sonra ios işletim sistemi 2,3 nesil daha ilerde..
  • sony biraz arayüze çalışssa iyi olacak.. tamam sadelik iyidir ama ne işlevsellikte önemlidir.. htc bu anlamda çok önde gerçekten
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Merhaba mesut bey.
    Sabırla beklenen Sony Xperia Z2 incelemesinden sonra Apple İphone 5s incelemesi olucakmıdır ? beklemelimiyiz ?

    edit : 15 dakika kararı çok iyi olmuş. Diğer incelemerde Uzunca Android anlatılıyor ayarlar ,simgeler ve inceleme içerisnde snapdragon incelemsi gibi oluyordu. Detaylı bir şekilde birden işemci ailesinden ve diğer işlemcilerden bahsediliyordu :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirrealsQ -- 31 Temmuz 2014; 12:11:46 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.