Şimdi Ara

>>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<< (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.327
Cevap
50
Favori
922.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeVeR LooK BacK

    Sony RX 99 Müzik Seti Satılıktır Arkadaşlar

    http://forum.donanimhaber.com/m_106370351/tm.htm

    Japon malı RX99 yoktur.
    Bizim milletin default hatası bu.
    Sahibinden.com'daki ilanlara bakıyorum, JVC marka üzerinde made in china yazan sisteme sırf içinde "Japan Victor Company" ibaresi geçiyor diye orjinal Japon diyen var. Made in Japan yazıyor mu?
  • Selam arkadaslar elime bi sony vx90av model set gecti cihazin tweeterlari problemli fakat bu kolonun icini ne yaptiysam acamadim icinin nasil acildigini bilen biri varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 3ü arasındayım modeller arasında hiç bilgim yok bir el atın.Sadece amfisini kullanacağım
    http://forum.donanimhaber.com/m_106814654/f_//tm.htm#106814654
  • Mhc vx8i nasil bilirsiniz beyler ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı Müzik seti satan arkadaşlar , Lbt serisi , gn1200 vs ve diğer sistemler ?
  • Arkadaslar elimde sony mhc rx77 bir cift hoparlorleri vardir. ilgilenenlarin pm yoluyla iletisime gecmesi rica olunur.. saygilar sevgiler iyi alisverisler..


    not: fotograf temsilidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest

    Arkadaslar elimde sony mhc rx77 bir cift hoparlorleri vardir. ilgilenenlarin pm yoluyla iletisime gecmesi rica olunur.. saygilar sevgiler iyi alisverisler..


    not: fotograf temsilidir.

    Arkadaslar kusura bakmayin offline iken gitmis cevap. pm yoluyla ulasabilirsiniz bana..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nameisselcuk

    Selam arkadaslar elime bi sony vx90av model set gecti cihazin tweeterlari problemli fakat bu kolonun icini ne yaptiysam acamadim icinin nasil acildigini bilen biri varmi?

    hocam bende rx 80 eski kolonlarimin koruklerini degistirmek icin acmistim ondeki gordugunuz plastik kisim tirnaklidir ama tirnaklara sicak silikon skmislardir buyuk ihtimal. urunun ahsap ve plastigini yaralamadan epey genis agizli duz tornavida ve benzeri edavat ile acmaniz mumkundur her kose noktasindan hafif hafif kaldirarak deneyin tek yonden yuklenmeyin tirnaklari kirarsiniz. bi deneyin bakalim umarim faydali olur.
  • arkadaşlar Sony MHC-EX600 model seti uzun süredir almayı planlıyordum n11 de bir tane ilanını görmüştüm ama ilan kaldırılmış başka bir yerde de bulamadım bu ürünü satan yer bilen var mı acaba ?
  • Creav kullanıcısına yanıt
    Bu setin sesi görüntüsü kadar iyi değil maalesef .

    Bulabilirsen de ancak sahibinden.com üzerinden bulabilirsin . Ama dediğim gibi bu sette sadece görüntü var .

    Gerçek kalitede müzik dinlemek istiyorsan sana Sony RX 99 almanı öneririm .
  • Selamun aleykum arkadaslar sony vx88 hoparlorunun parametrelerini bulabilecegim bi yer yada adres veya site varmidir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EMRE4488 kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

    Rx99 - rx100av hangi modeli önerirsiniz acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony fh606 nın üç yollu hoparlörlerini sony mhc rxd8 in surround çıkışlarına bağlasam bir sorun olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ikinci el mhc-dp1000d aldım.Uzun zamandır pc+plasmayla birlikte kullanabileceğim , optik girişi olan , dts destekleyen 5.1 bir ses sistemi ya da müzik seti arıyordum.Logitech z5500leri çok önerdiler.Fakat müzik tarafında zayıf kalacağı için pek yanaşmadım.Fiyatları da uçuk zaten.Mhc'nin fiyatı uygundu.Kapıverdim hemen.Sesi pcden hdmi ile tvye aktarıyorum.Tvde de pptik çıkış var oradan müzik setine optikle giriyorum.Önce tos kabloyla bağlayıp biraz müzik dinledim , sonra gidip optik kablo alıp aynı parçaları tekrar dinledim.Özellikle flac parçalarda optik kablo kendini farkettiriyor.Dip ses yok ve stereo ayrımı biraz daha iyi.Üst frekanslar da daha iyi ve bozulma daha az.Setin basları beklediğim gibi yumuşak.Çok düşük frekanslara inemese de benim için yeterli.Surround speakerları henüz bağlamadım.Akşama birkaç dts parça indirip surround speakerları da bağlayıp deneyeceğim.Bakalım surround etkisi nasıl olacak.Sette subwoofer yok malum.Ön hoparlörlerin bası 5.1 için yetecek mi merak ediyorum .Çünkü dts filmlerde vs tüm bas efektlerini subwoofera yolluyorlarsa durum kötü.Bir subwoofer gerekebilir.

    Eskiden lbt-xgv80 kullanmıştım.Sony müzik setlerinin sesini özlemişim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 1 Eylül 2015; 16:32:24 >




  • Arkadaşlar ne yaptıysam müzik setinden Dts ses alamadım.Dolby Pro Logic alıyorum setin özelliği sayesinde ama o da bir işe yaramıyor.20 gblık dts destekli Interstaller filmi var , onun yanında dts kaydedilmiş Eagles'ın life in the fast lane albumu var.Klite codec pack'in ayarlarını yaptım.Dts albüm için vlc playerın ayarlarını yaptım ama olmadı .Nerede yanlış yapıyorum acaba ?
  • Selamlar, yillar once cocuklukta baslayan Sony askina evimdeki bircok sistem Sony markasini tasimakla birlikte halihazirda kullandigim Sony Da1200Es serisi alici amplifikator ve es serisi Sony kabinlerim olmasina ragmen bu baslikta da tartisilan eski nesil lbt vs seri muzik setlerine merak saldim. Yeni nesil cihazlarin cikis katlari analog olmakla birlikte sinyali girer girmez dijitale ceviren ve en basitinden bass tizz ayarlarini bile dijital verilere cevrilmis sinyali dijital olarak isleyen dsp yapisi kaliteli cihazlarda bile beni muzik dinlemekten soguttu. Bu nedenlerle fiyatlari makul olan saticilardan birkac eski stk cikisli muzik seti aldim. Bunlardan bir kismini ayirip elden gecirdikten sonra gunluk kullanima sokmak istiyorum ki su hallerinde bile ses kaliteleri sicakliklari icimi eritti desem yeridir. Gercekten de ucuk fiyatlara satmaya calisan Ankara'li hemsehrilerim disinda malin ederini bilen Istanbullu arkadaslar sayesinde guzel cihazlar buldum. Her ne kadar bazilariniz yeni nesil dijital sistemleri begense de bu eski cihazlarin ve kabinlerin sesi cok cok farkli. Elimde su an xb5 ve 6k xo-D50 nx3 gibi setler var. Kabin olarakta xb5av xb8av a50 mevcut. Tabi hepsi Sony. Amacim yuksek ses degil ama net berrak detayli ses fakat tabi kabinlerin hassasiyetleri dusuk oldugundan detaylari duymak icin ses ayarini vermek gerekli. Orijinal stkli bu cikis katlari gercekten cok farkli bir sicakliga sahip ozel amplifikatorlerdir. Hic kimsenin sistemleri kucumsemeden elindekinin de yerini bilip duzeyli bir paylasimda bulunarak bu basliga katkisinin olmasini dilerim. Lutfen bu bir yaris degil zevk ve butce meselesidir unutmayin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 6 Eylül 2015; 12:23:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Oncelikle ses kartinizin cikisi bit stream olarak verebilmesini saglamalisiniz. Bazi ses kartlari copyright nedeni ile bu bit akisini 2 kanal lineer pcm disinda aktarmiyor. Basima eskiden gelmisti Creative Audigy serisi populer iken pc den tv ye ve amplifikatore ses goruntu aktariminda yazilimsal olarak sesi dolby digital alamamistim. Modifiyeli ses karti yazilimi yukleyince sorun kalkmisti. Sonucta siz sesi pc de degil anfide cozeceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm Sony Müzik Seti Severlere Selamlar Olsun ..

    Bir resim benden .. Devamı gelir umarım :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IUnlimitedPowerI -- 6 Eylül 2015; 14:24:23 >
  • Gerçekten çok iyi duruyor hocam
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.