Şimdi Ara

Şimdiki aklım (tecrübem) olsaydı - bisiklet aksesuar ve gereçleri... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
7
Favori
5.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim arka farda sinyal sistemi var ve frene basınca yanıyor
  • Bazı arkadaşların haberi olmayabilir.. Bir kamu hizmeti yapiyim dedim... tr.aliexpress.com da bu tür bisiklet alarmları satılıyo bence 1000 tl ve üstü gibi rakamlara bisiklet alırken bu tür şeylere para vermemek ana malı korumasız bırakmak biraz komik olur diye düşünüyorum... Çalışma tekniğini tam anlayamadım ama mutlaka bazı bisiklet sahibi ve daha önce çalınmış ve canı yanmış arkadaşlara yarayabilir diye düşündüm. Bu arada bu siteden 51 dolara kask aldım ve sorunsuz eksiksiz geldi bilginiz olsun ama bu iş biraz da şansa kalmış. İlk aldığım ürün kask idi ve de sorunsuz geldi...


    BİSİKLET ALARMLARI

    http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Excellent-Security-Alarm-Security-Bicycle-Steal-Lock-Bike-Bicycle-alarm-with-Retail-Packaging-Black/1916354665.html

    http://www.aliexpress.com/item/Remote-Control-Bike-Bicycle-Alarm-Siren-Alertor-Shock-Sensor-cycling-Lock-Guard-Against-Theft/1940297121.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mttkn

    Keşke schwalbe'nin daha hafif bir lastiğini alsaydım da hız kaybı yaşamasaydım. (Marathhon plus 1.50 (Tanesi 940 gram)

    şu maddeyi gördüğüm iyi oldu, ne zamandır marathon plus alsam mı almasam mı acaip arada kalmıştım.. ağır olduklarını biliyorum ama çok yoruyor demekki size bu mesajı yazdırmış..
  • Bianchi-Ghost-Lapierre .... bayisinden "Kali" marka kask aldım. 155 TL idi. Ön kısımdaki boşlukları kapatacak (arı böcek girmesin diye )tül gibi gözenekleri de olan ped vardı içinde ayrıca. Onu taktım (cırt cırtlı)

    kullanırken olanca ter kaskın içinde... nasıl temizlemeliyiz?? havalandırarak kurutun ama 30-60 dk dan fazla direkt güneşe maruz bırakmayın deniyor. Kutusundan çıkan kitapçıkta, hiçbir şey olmazsa bile 5 yılda 1 değiştirin yazıyor? 2 metreden yere düşse kaskınızın koruma özelliği kaybolmuş azalmış olabilir,illaki dışında çizik aramayın deniyor...

    Büyük olmayan bir zil (tercihan siyah ve "sarsıntılarda kendiliğinden ses çıkarmayan") arıyorum...Bursada bisiklet yolları yayaların zille müsaade isteyeceğiz.

    Gidon boynunu yükselten bir parça taktım 4-5 parmak yükseltti. (Bu parçaların gidonu öne arkaya oynatmayan,takıldığı anda -çıkartılana kadar- sabit bir yükselti sunan tipi makbulmüş...aksi taktirde ileride gidonu kavradığı yerden gevşeyip rahatsızlık veriyormuş)


    pedli içlik bulamadım, piyasa bu konuda çok coşkulu değil hala...



    km saatiyle işim yok,lakin runtastic bike uygylamasının free sürümünde molalarda kendiliğinden beklemeye geçmiyor. Bunu free olarak sağlayabilen başka uygulama var mı?




  • Takibe alalım güzel konu olmuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KODEM kullanıcısına yanıt
    Gayet faydalı bir konu olmuş, açan ve yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. Eşime yeni aldığım DAHON VYBE C7A bisiklet için sele araştırırken, yukarıdaki mesajlarda geçen GOLD marka jelli seleyi gördüm. Gerçekten çok rahat görünüyor. Hatta iki tane alıp benim Sedona seleyi de değiştirebilirim. Fiyatları ortalama 30 TL civarında, siz 17 TL fiyatı nereden almıştınız? Keşkeler konusunda ise Sedona MV-39 kaska verdiğim paranın üzerine 25-30 TL daha ekleyip Prowell F59R alsaymışım diyebilirim.
  • sadettinz S kullanıcısına yanıt
    Gold marka "geniş" sele jelli değil "yaylı".

    Anladığım kadarıyla spor tabir edilen "zargana" gibi ince uzun seleyi kullanmakta, bu sele tipinin jellisini seçip sele borusunu da amörtisör gibi darbe emici özelliği olandan seçme halinde kısmen rahatlık sağlanıyor

    SELEYİ; bursa beşyolda sevinç bisikletten aldım. düşük kar marjı yüksek sürüm/ciro anlayışı ile çalışıyorlar.
    pahalı girişi dolayısıyla pahalı satışı olacak ürünlere yönelmiyorlar.satışı 150 tl de olsa girişi 40 tl ise 44-47 tl ye satıyorlar.
    Hiçbir müşterisi pazarlık etmiyor,biliyorki en jötü ihtimalle piyasa fiyatına alır, yoksa zaten her türlü ucuz almış oluyor.
    Sahipleri yaşlı ve sinirli kardeşler, kibirden değilde iş yetiştirme derdinden ufak tefek fırça yiyebiliyorsunuz

    lüks/kaliteli olup da size veya bisikletinize uygun,alınca kullanacağınız,herkeste satılanın çok dışında, "ileride tüh yanlış almışım" diyeceğiniz ürünü satmayan yer arıyorsanız o da mudanya da güven bisiklet (bianchi-ghost-lapierre...) bayisi var,yeni keşfim.




  • Keşkeler geliyor

    Keşke km sayacı alırken ortalama hızı da gösteren bir model alsaydım.
    Keşke giro kask alsaydım (tamam zevkle alakalı )
    Keşke mağazada bisiklet monte edilirken tourney yerine acera taktırsaydım.
    Keşke sünger değil de jeli tayt alsaydım.


    --------------------------
    Çanta meselesine gelirsek bence bir sele altı çanta şart.Fakat sadece o yeterli olmuyor,ben decathlon'dan 64.90'a 3 L kapasiteli su çantası aldım (Su kapasitesi 1 L),adı hydrabag olarak geçiyor.Gayet hafif ve güzel.Bisiklete çok çok fazla yük yüklediğinizde hız yapmak akıl karı değil,dikkatli olun.
    Gözlük tercihimi yine decathlon'dan arroyo pack (59.90) den yana kullandım.4 camlı ve gayet hoş bir gözlük.Gerçekten gözlük en gerekli ekipmanlardan.Eldiven seçimi size kalmış,fakat yıkamazsanız gerçekten çok pis kokabiliyor.Aldığımda eldivende mavi bir kısım vardı şuan gri oldu (yıkadım pis pis gezmiyorum )Mutlaka jelli eldiven akın,diğerleri hiçbir işe yaramıyor.
    Bu arada yanınızda levye,pompa ve yedek iç lastik taşımayı unutmayın.Bunlarsız bisiklet sürmek kundurayla futbol oynamaya benzer




  • Bu arada sürüş esnasında müzik dinlemek isteyenler için Sony NWZ-W273 (gerçi yeni serisi çıkmış 273s diye) şart.Kablo mablo derdi yok,5 dk şarjla 90 dk çalma süresi vadediyor,sesi normal yükseklikte açarsanız etrafı da duyabiliyorsunuz,sadece ritmi duymak yeterli zaten.Ürün bu; (bende beyazı var)

     Şimdiki aklım (tecrübem) olsaydı - bisiklet aksesuar ve gereçleri...


    İncelemem burada:http://forum.donanimhaber.com/m_83158280/f_/key_sony%252Bnwz%252Dw273//tm.htm#95646896




  • BU LAZERLE YOL ÇİZEN VE ARKADA BİSİKLET SÜREN İNSAN LOGOSU OLUŞTURAN LAMBA HOŞUMA GİTTİ AMA BİRAZ PAHALI.. :)

    http://www.erdoganlarbisiklet.com/aksesuar/eastpower-lazerli-bisiklet-arka-lambasi.html

     Şimdiki aklım (tecrübem) olsaydı - bisiklet aksesuar ve gereçleri...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 18 Ağustos 2014; 23:14:21 >




  • KODEM kullanıcısına yanıt
    Sport Tracker uygulamasında 3 km/s veya 5 km/s hızların altında olduğun durumlarda otomatik olarak durduğunu kabul ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gece mavi -- 22 Ağustos 2014; 21:04:02 >
  • gece mavi kullanıcısına yanıt
    yürüyüş veya koşu programı değil mi bu Sport Tracker?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KODEM -- 28 Ağustos 2014; 20:33:12 >
  • Bisikletimdeki rubena lastikleri 2-3 aydır sorunsuz kullanmıştım.

    Arka lastik gümledi (yanaktan deforme olmuş, oradan iç lastik fıtık gibi dışarı çıkmış)

    700 x 40 C Rubena yerine:

    CONTINENTAL 700*35 COUNTRY PLUS ZIRHLI REFLEKTORLU LASTIK aldım.
    Kısa süre test edebildim; 40 C' ye nazaran sertleşme ve fren mesafesinin artması yol tutuşu anlamında pek bir olumsuzluk hissetmedim. Umarım iyi yapmışımdır??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KODEM -- 12 Ekim 2014; 21:53:12 >
  • kisin ne giyersen giy termal iclik ruzgarlik termal mont terliyorsun sonra ruzgari kari soguğu da yememek icin pedal kesmemek gerekiyor 10 dakika dursan terliyorsun bitde hava soguksa adami zature yapiyor. pamuklu giyme bisiklet forma termal vs giyin daha az terletir tabi. yazin gunesten kisin sogukta terlemekten bisiklete binemedim. nasil 150 200 km yapiyorlar. sonra inanilmaz beslenmen gerekiyor vs. birde ucuz giyime kask eldiven gozluğe para vermeyin gozler bozulunca daha fazlasi cikiyor. pahali ise vardir bir artisi. lastik de surekli patlayan senede 10 defa yeni alinan eriyp giden lastikmi yoksa 10kat dayanikli pahali lastikmi. bisiklet aksesuarlari da oyle pahali olanlari duracell ucuzlari da tahtakalede10 tanesi 2lira olan gibi dusunun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KODEM kullanıcısına yanıt
    runkeeper
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.