Şimdi Ara

sata driver sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar windows kurarken f6 ya basıp verilen disketten sata driver kurmam gerekiyor.ben bu driver disketini elimdeki xp cdsi ile entegre hale getirmek için ne yapmalıyım?bu sata driver dosyasını elimdeki cd den nereye kopyalarsam bana driver sormaz direk format menusunden kendisi yükler.bilgisi olan biri yardım ederse çok sevinirim.



  • arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olabilecek birisi yokmu?
  • Dediğin işlemi ''N-lite'' programıyla yapabilirsin kullanımı ve driver gömme işlemleri felan sitede aratarak bulabilirsin yada internetten tüm sata driverlar gömülü hazır xp ler felan var onlarıda indirebilirsin ben mesela öyle bi cd kullanıyorum.




  • bide su var
    arkadaşım sata hdd ler biostan disable yapmadan format atılmıyor. bu şekilde yani disable kalırsa sorun çıkmaz açılır. ancak hdd yi sata olarak kullanmak istiyorsan satayı tekrar enable yapman lazım. ee tabi yapıncada acılmıyor . bu nedenle sata dirverı yüklemen lazım. bu driver disket sürücü yardımıyla başlangıçta kurularak yapılıyor. yukarıda linklerde anlatım mevcut. ancak hp modelleri için ( hepsi için olurmu bilmiyorum ) bi dene ) disketsiz kolay bi çözüm var. bak bu linkte anlatıyor. çok basit. bu işlemden sonra tekrar enable yapıp acabilirsin.

    http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do;HP-FORUMS-S-WPA-IDX=Hs7GSGYlTp7nq16ylqQrJ3ZZjvTnxTpcy1JC1hRYh0CCrXd13BGF!793493761!-1115229304?threadId=1144704&admit=109447626+1198275365077+28353475

    ben yinede sana özet yapayım. önce biostan disable yap formatını at. orda verdiği linkten driveru indir. driverı kur. dediği yere iki kez tıkla. ( anlatımda söylüyor.) c nin içide win ims prepare in içinde installa iki kez tıkla. sonra pc yi kapat acılışta biostan enable yap. pc yi acınca sana donanım bulundu diyecek. sende yer olarak o bahsettiğimiz prepare i göster ok. tamamdır. inşallah uyar seninkinide




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.