Şimdi Ara

Samsung Ultrabook Series 9 NP900X4D almalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
34.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np900x4d-a01tr-np900x4d-core-i5-3317u-17ghz-4gb-ddr3-128gb-ssd-15-intel-hd4000-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61663
    ÖZELLİKLER :
    İşlemci Intel® Core™ i5 3317U
    İşlemci Hızı 1.7 GHz
    İşlemci Hızı(Turbo Boost) 2.6 GHz
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Disk Kapasitesi 128 GB SSD
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3 1600MHZ
    VGA Chipset Modeli Hd Graphics 4000
    Ekran Boyu 15 inch
    Maksimum Çözünürlük 1600 x 900
    İşletim Sistemi 7 Premium 64 Bit Tr
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza
    Bluetooth 4.0 aydınlatmalı klavye
    dafa fazla detay için :http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/ultra-portable/NP900X4D-A01TR-features




    TÜrkçe inceleme videosuna burdan ulaşabilirsiniz


    *Oyun nerdeyse hiç oynanmayacak, arada hd video edit işlemleri yapılacak genel olarak web tasarım ve adobe office programlarıyla internete girme amaçlı kullanılacak.
    *Vatan kampanyası ile 2155TL ve vatandan başka firmada stok yok... samsungun ultrabookta en yeni(1 aylık) ve en ince tasarımı. çift fan havalandırma çıkışıyla ve dizaynıyla beni benden aldı diyebilirim.
    *sabırla fiyatında indirim yapılır mı diye beklediğim DELL XPS 13Z nin pabucunu dama attı
    *aşağı yukarı aynı fiyata asus full hd modeli var ama 13,3 inç hp envy serisini de beğenmedim. notebook boyutlarında ultrabook inceliğinde en alınası en şekil utrabook bu model gibi duruyor.
    *tek eksiği 15 inç de 1600x900 yerine 1920x1080 olabilirdi.

    sizce alınmalı mı? fikirlerinizi bekliyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jugglor -- 12 Ağustos 2012; 18:24:25 >







  • Çok güzel bir cihaz. İhtiyaçlarını da rahatlıkla karşılar. Zaten alacaksın besbelli, buraya sormana gerek yok. :)

    Güle güle kullan.
  • bugüne kadar samsung ve casper markalarına karşı hep önyargılıydım, aslında kararsızlık o yüzden biraz. ısınma yada donanımsal bi sorunla karşılaşmak istemem ama elektronikte şans işi tabiki hayırlısı bakalım alacam gibi...
  • Güzel fiyat,güzel fırsat makinede güzel yaptığın işler için konfigüre edilmiş ısınmaz bu makinede oyun oynayacak halin yok.Şans işi bende kullndığım hiçbir cihazında sıkıntı yaşamadım.Çok leptopunu kullandım samsung'un halen kullanıyorum.
  • Dün bu cihazın 13' olanını aldım, tek kelimeyle "muhteşem" bir cihaz. İnanılmaz hızlı açılıyor, ısınma hiç olmadı, sessiz.. herkese tavsiye ederim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    Dün bu cihazın 13' olanını aldım, tek kelimeyle "muhteşem" bir cihaz. İnanılmaz hızlı açılıyor, ısınma hiç olmadı, sessiz.. herkese tavsiye ederim..

    Sanırım 13.3" modelinin rami yükseltilemiyor, doğru mu?

    Ayrıca pili ne kadar dayanıyor acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    Dün bu cihazın 13' olanını aldım, tek kelimeyle "muhteşem" bir cihaz. İnanılmaz hızlı açılıyor, ısınma hiç olmadı, sessiz.. herkese tavsiye ederim..

    nerden ne kadara aldın öğrenebilirmiyim?
  • 8gb ram'e kadar yükseltme yapılabilir.pili teorik olarak 9 saate çıkabiliyor buda normal kullnımda ortalama 7 saat gidebilirliğini gösterir.
  • Cihazı dün vatan'dan yüzde 25 indirimle aldım.. hediye çekim vardı 150 tl'lik kaç lira olduğunu hatırlamıyorum akşam bakarım. Yüzde 25'den yararladım :D

    Pili uzun gidiyor, 7 saat civarı. Ben test ettim, yoğun kullandım, wifi açıktı sürekli yazı yazdım 6 saat kadar sonra yüzde 5 kalmıştı. Ama yoğun kullandım..

    Vatan Bilgisayardan aldım.. 15'lik modeli daha ucuzdu..
  • entegre Ram olabilir mi acaba bu modellerde? cihaz olabildiğine inceltilmiş çünkü. nette biraz baktım birşey bulamadım ben. Kesin net bilgisi olan var mı ram slotu olduğuna dair?
    Ekran kartı da paylaşımlı olduğu için 1-2 yıl sonra 8GB ram illaki ihtiyaç olacaktır.
    Tereddüte düştüm, iptal mi ettirsem siparişi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jugglor -- 13 Ağustos 2012; 11:27:04 >
  • 4gb ram yetiyor ki,anlamadım neden 8 olsun isteniyor? Oyun oynamak için mi? 4 gb ram'le alet uçuyor resmen. 10 saniye de açılıyor, 1.5 saniye de uykudan uyanıyor.. Bilmiyorum, şu an cihazdan yazıyorum ve çok memnunum.. Tabi siz bilirsiniz, para sizin paranız :D Ama çok güzel alet, gidin bir görün Vatan'da..
  • ekran kartı ne kadarını kullanıyor acaba ramin bilginiz var mı... mesleğim gereği photoshop flash dw gibi adobe programlarıyla, arada sırada amatör HD video çekimlerimi düzenlemek için sony vegas kullanıyorum. uygulama arttıkça sorun oluştururmu diye tereddütteyim. şu anki laptopum 2GB ve ram yetersizliğinden Win7 yerine xp kullanıyorum mesela sırf 1 GBını win7 sömürmesin diye.
    demem o ki HD4000 ekran kartı, 4GB'ın 2 GB'ını kullanıyorsa şu anki sistemimden pek de farkı kalmıyor. sadece açılış-uyanış hızınada para saymış olmak istemiyorum.
  • böyle modellerin artması lazım bunlara harici ekran kartları ve güçlü işlemcilerle bu hale gelirse süper olur

    arm işlemcileri gibi pasif soğutma ile iş halledilebilir
  • Erkan kartı paylaşımlı. 1gb diye biliyorum ama bakmak lazım..
  • Bu normal kullnım için yapılmıştır,dahili karta sahiptir.Harici kartlı dedikleriniz 5 serisi ultrabooklar gt620 ve gt630 kart seçenekleri var bu leptophttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np530u4c-s01tr-np530u4c-core-i5-3317u-17ghz-4gb-750gb+express-cache-24m-1gb-gt620-14-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=60819
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jugglor

    ekran kartı ne kadarını kullanıyor acaba ramin bilginiz var mı... mesleğim gereği photoshop flash dw gibi adobe programlarıyla, arada sırada amatör HD video çekimlerimi düzenlemek için sony vegas kullanıyorum. uygulama arttıkça sorun oluştururmu diye tereddütteyim. şu anki laptopum 2GB ve ram yetersizliğinden Win7 yerine xp kullanıyorum mesela sırf 1 GBını win7 sömürmesin diye.
    demem o ki HD4000 ekran kartı, 4GB'ın 2 GB'ını kullanıyorsa şu anki sistemimden pek de farkı kalmıyor. sadece açılış-uyanış hızınada para saymış olmak istemiyorum.

    resim düzenleme garfikle uğraşacaksın dahili kart ramin yarıya yakınını kullnır.hemen üstte vermiş olduğum modelide düşünebilirsiniz harici ekran kartlı
  • Tasarım olarak harika,Performans olarak orta bence
  • 5 serisine göre 9 serisi daha güzel. Gidip görmenizi tavsiye ederim, insanın fikrini "değiştiriyor" :D Performans "olarak" da katılmıyorum bence "çok" iyi performansı var. Bundan sonra i7 var, 8 ram var yani. Ben memnunum, diablo deneyeceğim bir ara yazarım :D
  • kapıma gelen kargoyu geri cevirdim iptal ettim arkadaşlar, 256 GB ssd ve 8 GB ramli olan aynı modeli sabırla bekleyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jugglor

    kapıma gelen kargoyu geri cevirdim iptal ettim arkadaşlar, 256 GB ssd ve 8 GB ramli olan aynı modeli sabırla bekleyeceğim.

    Samsung Türkiye ile yaptığım görüşmede i7'li versiyonunun Türkiye'de satılmayacağını söylediler. Bilginize.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.