Şimdi Ara

Samsung: Super AMOLED Plus, IPS ekrandan çok daha üstün (video) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
18.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Incelik olayinida unutmusu galiba sadece 1 katmandan olusuyor amma retina ekran 4 ya da 5 katmandan olusuyor bu dolayisila cihazi kalin yapiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne göz varmış be kardeşim oturdunuz pikselmi saydiniz. Bizde s.amoled ekranli tel kullanıyoruz abartmayın.
  • iphone fanboy ları deyince bazılarının gücüne gidiyor ve kızdırıyor asıl kör olan ne yazıkki bu arkadaşlar bunlar zamanlarını kapalı ortamlarda,ofislerde belkide bazıları mağarada geçiriyor bu sebeple iphone un güneşte parıl parıl parlayan ve görülemeyen ekranıyla övünüyorlar.kimse kusura bakmasın o ekranla dışarıda güneşli bir günde ne gazete okuyabilirim nede beyazı seçebilirim.süper amoled bile bu konuda farkını ortaya koyuyor ekran tüm açılardan çok net seçiliyor renklerde soluklaşma, değişme vs olmuyor tek sorun keskinlikti sam plus ile buda ortadan kalkmış gibi görünüyor yalız piksel yoğunluğu samsungun yorumladığı gibi önemsiz bir mevzu değil 4.2 inç ekranda çözünürlük bazı durumlarda yetersiz olabilir eğri oturup doğru konuşmakta gerek.
  • iphone fanboy ları deyince bazılarının gücüne gidiyor ve kızdırıyor asıl kör olan ne yazıkki bu arkadaşlar bunlar zamanlarını kapalı ortamlarda,ofislerde belkide bazıları mağarada geçiriyor bu sebeple iphone un güneşte parıl parıl parlayan ve görülemeyen ekranıyla övünüyorlar.kimse kusura bakmasın o ekranla dışarıda güneşli bir günde ne gazete okuyabilirim nede beyazı seçebilirim.süper amoled bile bu konuda farkını ortaya koyuyor ekran tüm açılardan çok net seçiliyor renklerde soluklaşma, değişme vs olmuyor tek sorun keskinlikti sam plus ile buda ortadan kalkmış gibi görünüyor yalız piksel yoğunluğu samsungun yorumladığı gibi önemsiz bir mevzu değil 4.2 inç ekranda çözünürlük bazı durumlarda yetersiz olabilir eğri oturup doğru konuşmakta gerek.
  • www.youtube.com/watch?v=CZGIn9bpALo

    the simpsons dan alıntı adamlar olayı çok güzel özetlemiş :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 31 Mart 2011; 23:16:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: svideoz
    iphone fanboy ları deyince bazılarının gücüne gidiyor ve kızdırıyor asıl kör olan ne yazıkki bu arkadaşlar bunlar zamanlarını kapalı ortamlarda,ofislerde belkide bazıları mağarada geçiriyor bu sebeple iphone un güneşte parıl parıl parlayan ve görülemeyen ekranıyla övünüyorlar.kimse kusura bakmasın o ekranla dışarıda güneşli bir günde ne gazete okuyabilirim nede beyazı seçebilirim.süper amoled bile bu konuda farkını ortaya koyuyor ekran tüm açılardan çok net seçiliyor renklerde soluklaşma, değişme vs olmuyor tek sorun keskinlikti sam plus ile buda ortadan kalkmış gibi görünüyor yalız piksel yoğunluğu samsungun yorumladığı gibi önemsiz bir mevzu değil 4.2 inç ekranda çözünürlük bazı durumlarda yetersiz olabilir eğri oturup doğru konuşmakta gerek.

    Evet cozunurlukte onemli amma su anda amoled tipli ekranlarda 800:480 fazla teknoloji kullanila bilmiyor




  • Her iki telefonuda halen kullanan biri olarak kesinlikle super amoled buyuleyici bir ekran..kucucuk ekrana 1920 * 1080 cozunurluk koysan ne olurki..tepkime suresinden tutunda renk doygunluguna kontrastina ve siyahlarin gercek siyah olmasina kadar super amoledin uzerine ekran tanimiyorum..yakin bi zamanda apple samsungdan donaniminin %70 ini karsilamasi icin anlasma imzaladi..yeni iphone larda super amoled plus kullanirlarsa iphone fanboylari ne konusacak cok merak ediyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

    1)yazılımı samsung yayınlamaz google yayınlar samsung dağıtımını yapar.

    2)galaxy'nin 4 inçlik ip4'ün 3.5 inçlik ekranlarını kıyaslayıp pixel farkı bulmaya çalışmak komiktir.

    3)Android'in İos'tan aşırı derecede kötü olduğunu söylemek cahilliktir.

    4)Steve Jobs super amoled retina'dan daha iyi olabilir açıklaması yaptıktan sonra bile bunu tartışmak gereksizdir.

    5)Lg Samsung'tan büyük firma değildir.Zira Samsung inşaata bile elini atmış durumda Lg LCD yi bulsa ne olur ki ?

    6)ip4'ün ekranını LG'nin ürettiğiyle ilgili bilginiz varsa konuşun bilmeden uydurmayın.

    SON OLARAKTA BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYIN.BU YAZDIĞIM MADDELER DIŞINDAKİ YORUM GİREN ARKADAŞLARA LAFIM YOK ÜSTLERİNE ALINMASINLAR.KENDİNİZİ AVUTMAYA DEVAM EDİN APPLE FANBOYLAR.


    1- google sürümü yayınlar. ondan sonra beklersin samsung uyarlayıp dağıtım yapıcak diye..
    bekleme süren ortalama 159 gündür... 159 günde iPhone 3 update alır..
    http://www.computerworld.com/s/article/9204779/Android_upgrades_Manufacturer_comparison_?taxonomyId=75&pageNumber=2

    2- Android'in IOS'tan kötü olduğunu kimse söylemez. Ama Android'den verim alabilmek için telefonunuza oldukça fazla zaman ayırmanız gerekir. IOS esneklik ve serbestlik konusunda Android'in yanına yaklaşamazken, Android de kullanışlılık ve sadelik bakımından IOS'un yanına yaklaşamaz. Android de her iş için program indirmeniz gerekir (program kapatmak için bile), o yüzden sürekli olarak telefona ve pile yük biner.. iphonela aynı donanımda bir android cihaz onun kadar hızlı çalışmaz, onun kadar pili de dayanmaz

    3-4-5- Ekran hakkında yorum yazmayacağım




  • Panel konusunda samsungun üstüne yok şuanda Gerek tv gerek monitör gerek telefonda.
  • Bence wp7 cihazlar icin copy paste geldi amma flash player wp7 icin ozel siteler html odakli tipki ios gibi multitasking gelirse ve marketi hic diyilse android market gibi olursa 1-1.5 yil icinde ne androi kalir ne de ios

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    bu teknolojinin sonuna kadar arkasındayız ama şimdi inç başına düşen piksel miktarını artırmanızı istiyoruz.. buda küçümsenecek bir özellik değil.. aksine çok önemli. küçük bir alandaki görüntü detayı sıradan bir kullanıcı için kontrasttan daha önemli.. zaten iphone ekranında insanları büyüleyen ne doygun renk nede kontrast oranı.. küçük bir karede gösterdiği müthiş yüksek detay..


  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhan azeri

    Bence wp7 cihazlar icin copy paste geldi amma flash player wp7 icin ozel siteler html odakli tipki ios gibi multitasking gelirse ve marketi hic diyilse android market gibi olursa 1-1.5 yil icinde ne androi kalir ne de ios


    Koskoca iOS ve Android'i harcamak bu kadar kolay yani.
    Microsoft'a bir CV atıp bu fikirlerinizi hayata geçirin.
  • güneşli havada nexus s im ile ip4 ü kıyasladık nexus s daha iyiydi. neyse donanım fazla kıyaslamak istemiyorum . cahızın hızı yeterliyse gerisi teferruat. yazılım kısmına gelince androiddeki widget ve notification desteği ile herzaman ios tan 1 adım önce olacak. yok ben zaten normal bir kullanıcıyım diyen hiç düşünmesin androidi. ios gayet başarılı ve izleyen bilir 3 yaşındaki çocuk bile kullanabiliyor. yok ben sabah akşam kurcalıyorum wc ye gittiğimde bile elimden düşmüyor. arkadaşıma gittiğimde salak itunes yada ek bir yazılım kurmadan dosyalarımı usb den wifiden atabilmek isterim diyorsan durma koşa koşa android sistemli telefon al. AMA alırken 800x480 yada üstü çözünürlük olmasına dikkat et yeter..... samsung nekadar satmış nekadar kar etmiş kafayı yemek üzere olan arkadaşları kaale alamıyorum. teknoloji bu halde değilken mahallede at yarışı oynayan, atın anasına babasına soyuna bakıp kupon doldurmakdan hiç bir farkı yok yaptığınızın.....




  • Şu galaxy s telefonu ölümüne savunan ve etrafına fanboy diye salyalarını saça saça bağıran hateboyları anlamak gerçekten mümkün değil. Millete laf ebeliği yapıp aynı haltı kendileri yerler. Sonrada oturup körlükten, fanboyluktan bahsederler.

    Benim fikrime gelince elimdeki 3GS cihazımı donanımı ve yazılımı ile kalitesizlik abidesi olan SGS'ye asla değişmem. Üreticilerin elinde mıncık mıncık edip, b.kunu çıkardığı bir işletim sistemini asla kullanmam. Güncellemelerimi dünya ile aynı anda yapamadığım bir işletim sistemini asla kullanmam. Güvensiz ve denetimsiz bir app marketi olan bir işletim sistemini asla kullanmam. Software desteğini telefonumun en az 2 sene desteklemeyeceği bir işletim sistemini asla kullanmam.

    Heleki BADA gibi kendine has bir işletim sistemine sahip olup, bu sistemi smartphonelarına koyup arkasında durarak marketini ve stabilitesini geliştirmeye çalışmaktansa Android ve ekran kontraslığıyla ürün satmaya çalışan Sumsung markasına ait bir telefonu asla kullanmam.

    Yani kısaca donanımı ve yazılımı ayrı ayrı firmalara ait toplama bir telefon asla kullanmam.




  • Ekran konusu Apple ve Samsung catismasina donmus yine :)

    Ben ip4 kullaniyorum. Fanboy degilim. iphone4 ve iOS gayet akici ve hizli calisiyor. Uygulama ve forum destegi istemediginiz kadar fazla. Bunlar Android'de de var. Bazi arkadaslar Jailbreak olmasa kim iphone alir demis. Iyi guzel de jailbreak var ve yasal yani olmadigini varsaymak pek bir ise yaramaz. Jailbreak yapmak korsan yazilim kullanmak demek de degil.Cydia'da onlarca cok faydali ve ucretsiz uygulama var. Evet bazi cok basit ozellikler Apple tarafindan eklenmiyor. Android bu konuda daha iyi. Ama akicilik olarak bence hala iOS daha iyi. Nasil ki Windows bir turlu MacOS seviyesine gelemedi, Android de bence hala arkada.(Not: Ben mutlu bir Windows 7 kullanicisiyim.)

    TEknik ozellkilerin yani sira benim icin bir etken de cihazin ikinci el degeri. Apple urunlerinin her yerde ikinci el degeri cok yuksek. Ebay veya XDA ya bakin. Samsung Galaxy S 250-300$ civarinda iken iPhone4 hala 550-600$ civarinda.Neredeyse hic deger kaybetmiyor.Keza Gittigidiyor da da benzeri bir durum soz konusu (ozellikle Apple urunleri icin)

    Sonuc olarak bu konu uzar gider. Birbirimizi fanboylukla suclamanin bir faydasi olmaz bence. Gerci bazi arkadaslar haketmiyo degil :)

    Bakalim SGS II ciksin belki iphone4'u mu satip Samsung alirim. Galaxy II cok guclu gozukuyor. Nasilsa ustune cok para vermem gerekmeyecek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertgraph1979
    Yani kısaca donanımı ve yazılımı ayrı ayrı firmalara ait toplama bir telefon asla kullanmam.


    Elindeki telefonun CPU'sunu Samsung yapmış ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: williamwallace88


    quote:

    Orijinalden alıntı: mertgraph1979
    Yani kısaca donanımı ve yazılımı ayrı ayrı firmalara ait toplama bir telefon asla kullanmam.


    Elindeki telefonun CPU'sunu Samsung yapmış ama


  • quote:

    Orijinalden alıntı: williamwallace88


    quote:

    Orijinalden alıntı: mertgraph1979
    Yani kısaca donanımı ve yazılımı ayrı ayrı firmalara ait toplama bir telefon asla kullanmam.


    Elindeki telefonun CPU'sunu Samsung yapmış ama


    ayrıca ekranıda lg sağlamıyor muydu ?
  • quote:

    Elindeki telefonun CPU'sunu Samsung yapmış ama


    Sizin gibi ve sizden alıntı yapıp gülücük işareti koyan arkadaş gibi sazanların çıkacağını tahmin ediyordum. Mac'lerinde işlemcisini intel üretiyor ama toplama PC değil di mi Mac'ler.
    Çünkü donanımı ve yazılımı tek üreticinin kontrolünde. Bunu da aynı şekilde düşünebilirsiniz.

    Oldu mu akıllı arkadaşlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carnador


    quote:

    Orijinalden alıntı: williamwallace88


    quote:

    Orijinalden alıntı: mertgraph1979
    Yani kısaca donanımı ve yazılımı ayrı ayrı firmalara ait toplama bir telefon asla kullanmam.


    Elindeki telefonun CPU'sunu Samsung yapmış ama


    ayrıca ekranıda lg sağlamıyor muydu ?


    Kamerasını da OmniVision sağlıyor




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.