Şimdi Ara

Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
4
Favori
29.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ekatmer E kullanıcısına yanıt
    Oncelikle desteginiz icin cok tesekkur ederim. Lehimde bir tuketici hakem heyeti karari zaten var ve belirttiginiz gibi firma o karari da tanimadigini iletti. Snuc olarak tuketici mahkemesine basvuracagim. Avukat tutma zorunlulugu olur mu yoksa kendim bir dilekc ile basvursam olur mu? Konu ile alakali bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shamasas

    Oncelikle desteginiz icin cok tesekkur ederim. Lehimde bir tuketici hakem heyeti karari zaten var ve belirttiginiz gibi firma o karari da tanimadigini iletti. Snuc olarak tuketici mahkemesine basvuracagim. Avukat tutma zorunlulugu olur mu yoksa kendim bir dilekc ile basvursam olur mu? Konu ile alakali bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.


    Hocam avukat tutsanızda olur tutmasanızda olur..

    Sonuc ıtıbarı ıle bu davanın ortalama tarife üzerinden 500/600 bir avukatlık ücreti olur.

    Tandık bir avukat varsa söylersiniz davayı kazandıgınızda alacagınız avukatlık ücreti onda kalır üzerinede 3/5 bişey atarsınız olur biter.


    Avukat olayı ben hiç uğraşmayayuım avukat takip etsin derseniz ok.


    Ama hiç avukatsızda olur yapmanız gereken google de biton örnek dilekçe var. Dilekçenizi hazırlayıp taleplerinizi vs ekleyip hakem heyeti kararınıda delil olarak sunup tüketici mahkemesine başvurmanız..


    Sonrası hakim bu işten anlmayacağı için ilk durusmada taraflar dınlenır vs bilirkişi atanır bilirkişi cihaza bakar raporunu yazar bir sonraki durusmada karar lehinize karar cıkar... Firmada tıpıs tıpıs ödemeyi yapar olmadı bir üst mahkmeye itiraz eder ama bu işten sittim sene kurtulusu yoktur.

    Böyle bir cihaz olmaz resmen enkaz...


    Bu arada mahkeme süreci vs ne istersneiz yardımcı olurum bu yolardan bende gectım tv degıl ama baska bir hikaye...




  • Dilekçeni hazırla süreci başlat otur keyfine bak..

    Bu arada tv yide kullan nasılsa paranı yasal faizi ile beraber sana iade edecekler...

    Yada tv yi değiştirecekler.
  • bu zorlukları sadece samsung mu yaşatıyor
    yoksa diger tüm firmalar böylemi - orasını merak ettim
  • Sen bu sorunu Samsungun genel merkezine ilettin mi? Türkiyedeki makamlar her zaman kullanıcıyı iplemez sorunu kabul etmez hele hele ürünün değişimi veya para iadesini binbir takla atıp onay vermezler.Ama Amerika yada nereyse asıl merkezleri onlara mail atın resimleri gösterin ve türkiye servisinin bu üründe sorun olmayıp ne para iadesi ne değişim yapmadığını söyleyin.İnanın bana merkez size cevap yazdıktan sonra Samsung türkiye sizi arayıp yeni tvnizi ayağınıza getirecek
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    panasonic hakem heyeti kararını kabul ediyor. benim tv mi değiştirdi.
  • ekatmer E kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Aynen oyle yapacagim. :)
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Ben yurtdisindaki Kore, Amerika, Avrupa gibi degisik merkezlerine ulasmaya calistim. Samsung Turkiye kararlarinin Samsung merkezi tarafindan da onayladigini iddia etti. Firmalar maalesef Turkiye'deki tuketici haklarinin ne duzeyde oldugunu biliyorlar ve her ulkeye farkli muamele yapiyorlar, Konuyu SIK SIK sirketin uluslararasi merkezleri ile paylasiyorum. Amerika bunun kendi gorev sahalarinin disinda oldugunu iletti. Asil Kore'nin sahiplenmesi lazim. Siz degerli dostlardan Samsung sirketinin global /merkez baglanti, e-posta ya da iletisim bilgilerini biliyorsaniz benimle paylasmaniz. Desteginiz icin tesekkur ederim.
  • ekatmer E kullanıcısına yanıt
    Ilginiz ve desteginiz icin tekrar tesekkur ederim. Dilekce ornekleri bularak halletmeye calisayim. Yine de sizden musait olursaniz yardim alabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shamasas

    Ilginiz ve desteginiz icin tekrar tesekkur ederim. Dilekce ornekleri bularak halletmeye calisayim. Yine de sizden musait olursaniz yardim alabilirim.



    Herzaman tabiki.
  • 55 inç smart 3d fhd led alma aşamsındayım.
    Bu foumda yazılanları okuyunca almaya korkuuırum.
    Her marka modelden şikayet var ve servisle müşteri memnuniyeti anlayışı berbat.
    Bn f/p oldugu içim 55la860 lg düşünyordum. Ya da paraaya kıyıp sony w905.
    Plazma hüç aklımda yoktu ve hiç incelemedim
    ama forumu okuyunca sorunsuz led olmadığını gördüm.
    Evde lg 42lm620var. Bir yılı aştı bi sıkıntısı yok hafif ses cıxırdaması dışında. O da baxen oluyor. Yayından kaynaklı oldugunu düşünyrm.
    Pofff. Kafam karıştı yine.
    Sorun yaşayanlar inş çözüme kavuşur.
  • samsung ue40es6140 slim led tv aldigimizda kenarlarinda iki tane parlama vardi servis kurulum yaparken bisi olmaz dedi kurup gitti daha sonra 3 ay kadar sonra iyice artmaya basladi parlaklik rahatsiz etmeye basladi hemen servisi aradim 20 dakikada geldiler ve bakip bisi olmaz bundan diyip birakip gittiler oylece 1 sene gecti taaaki gecen haftaya kadar bu parlakliklar virus gibi yayilmaya basladi tv nin her yerine yayildi servisi aradim gelenler ne zaman oldu bu dediler aldigim gunden beri var desim bu 3. sikayetim oldugunu soyledim deli erkan gelmistir dediler buda servisin kisiye bagli oldugunu gosteriyor adama gore tvmizi yaptiracagiz yaani daha sonra tvyi kutusuna koyup alip gittiler bir haftadir yok servisi aradigimda istanbuldan yeni panel gelecegini soylediler hala bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar bu bulutlanma mı normalde siyah lacivette belli olur dediler ama bende açık renklerde çıkıyor.1,5 yıl oldu alalı servis bir şey yapar mı acep yoksa güle güle kullan mı der :)
     Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi




  • Plazmalarda tekdüze renkler daha performanslı ve ışık sızması daha az motion blur sorunu daha az ama güç tasarufu konusunda led daha iyi. Renklerin gerçekçiliğinde ledler daha iyi. Aşırı parlak veya sönük değil. Led daha keskindir bunlar genel olarak söylüyorum model kıyaslamasında değişecek örnekler vardır. Yakın(aynı renk) görüntülerde iz bırakabilir(plazma). Renk stabilesi delta e tablolarına bakılarak konuşulmuştur göz ile değil. Karanlık odada plazma aydınlık odada led. Daha zarif tasarım led +1 :D Plazma geçici görüntü tutabilir. Hantal! Uğultulu görüntü! Ledin kötü yanı ise tekdüze renkler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamenq42 -- 11 Eylül 2014; 19:23:23 >
  • 46h7000 aldim 2 hafta oldu..
    karanlikta ve karanlik sahnelerde durum bu, servis icin karar veremedim, ugrasmaya deger mi?

     Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi
     Samsung Smart TV'de Bulutlanma, Isik Sizmasi ve Bantlanma Problemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splater -- 15 Eylül 2014; 14:49:03 >




  • *



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 8 Mayıs 2015; 12:21:28 >
  • Shamasas S kullanıcısına yanıt
    Merhaba sanırım mahkemeyi kazanmışsınız,tebrikler,ışık sızması konusu da gündeme geldi mi dilekçenizde,o bakımdan da haklı buldu m mahkeme sizi?Aynı sorun bende de var,sizile irtibata gecmek istesem telefon yoluyla...özelden mesaj atmanız mümkün mü numaranızı?
  • bigFreeze B kullanıcısına yanıt
    MERHABA,SORUNUNUZ HALLOLDU MU,SİZİNLE İRTİBATA GECEBİLİR MİYİZ?BENDE DE AYNI SORUN VAR... @bigFreeze
  • Yannış hatırlamıyorsam geçen sene Mayıs yada Haziran ayında sadece hakem heyeti kararıyla iade yapıldı. Tabi tv fiyatı 2700 tl olduğu için bu kararın bir bağlayıcı tarafı yoktu. Değişmesinin asıl sebebi daha önce paylaştığım linkdeki arkadaşın ölü piksel ile ilgili olan Yargıtay kararı. Şuanki durumda tek bir ölü piksel bile hata sayılıyor. Firmalar değiştirmek yada arızayı gidermek zorundadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigFreeze -- 25 Eylül 2014; 1:58:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigFreeze B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.