Şimdi Ara

Samsung NP300E5A-S05TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar yeni aldım laptopu.Samsung NP300E5A-S05TR .fikirleriniz nelerdir ? ayrıca yüklememi önerdiğiniz programlar nelerdir ? tesekkürler



  • program kullanım amacına göre değişir zamanla farklı program kullnacaksındır ihtiyacına göre ama ekran kartı güncellesini nvidianın sitesinden yap normal windows güncelleştirmelerini yükle performanslı hale gelir güncelleştirmeler önemli.aklına başka soru takılırsa sorabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    program kullanım amacına göre değişir zamanla farklı program kullnacaksındır ihtiyacına göre ama ekran kartı güncellesini nvidianın sitesinden yap normal windows güncelleştirmelerini yükle performanslı hale gelir güncelleştirmeler önemli.aklına başka soru takılırsa sorabilirsin.

    tesekkürler.su an ki asıl sorunum internetle alakalı.wierles ile baglanıyoruz.arkadasımın bilgisayarında sorunsuz gayet hızlı net.bende su an cok yavas yüklemeler falan.internetle alakalı yapılandırmam gereken bişey mi var acaba ?
  • farkılı bir tarayıcı kullan explorer kullanıyorsan mozilla veya chrome dene diğer bir durumsa dediğim gibi wireless kartının güncelleştirmesini yaptınmı hızlanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.