Şimdi Ara

SAMSUNG I9082 Galaxy Grand Duos Çift Hatlı 5'' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
13
Favori
173.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telde konuşurken benim ses karşı tarafa az gidiyor
    acaba telefondan giden ses miktarı ayarlanabiliyor mu?
  • arkadaşlar merhaba ben 1 ay önce samsung galaxy duos ı9082 aldım fakat 1 haftadır telefonumda bir sorun oldu sorunumda şu beni arayanlar telefonun neden kapalı diyor telefonum kapalı olmadığı halde hattım avea ve bende çağrı atacağım zaman ya arama sonlandırıldı yada hat meşgul yada hiçbir ses gelmiyor telefondan lütfen bilen biri varsa sorunun ne olduğunu yardımcı olabilirimi çok üzülüyorum :( :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mfkuzn

    arkadaşlar merhaba ben 1 ay önce samsung galaxy duos ı9082 aldım fakat 1 haftadır telefonumda bir sorun oldu sorunumda şu beni arayanlar telefonun neden kapalı diyor telefonum kapalı olmadığı halde hattım avea ve bende çağrı atacağım zaman ya arama sonlandırıldı yada hat meşgul yada hiçbir ses gelmiyor telefondan lütfen bilen biri varsa sorunun ne olduğunu yardımcı olabilirimi çok üzülüyorum :( :(

    operatorunu değiştir.. avea kadar iğrenç bir operator dunyanın hiç bir yerinde bulamazsın..
  • arkadaşlar bizdehesaplı.com sitesinde grand duos tek çekim 840 taksıtle 900 tlyi buluyor ama on numara bir site bulunduğunuz sehirde size garanti veriyor .ben ankaradayım telefon bursadan geliyor teknik serviside ankara garantisinde mükemmel ve piyasada satılan çin vietnam malı vs.. gibi ürünler değil direk koreden samsungun fabrikasından telefonun arkasında bataryayı cıkartın orada yazıyor made by samsung diye ben mavısını aldım bır arkadasada beyazını mukemmel bır telefon s3 alana kadar bu telefonu alın birsey kaybetmezsiniz ne ararsanız bu telefonda var internete hızlı baglanıyor oyunlarda süper 1.2 ghz işlemcisi var cift cekırdek 1 gb ram var daha ne olsun s3 dört çekırdeklı 1.4 ghz grand duos ise çıft cekırdekli 1.2 ghz düşünün arasında bence büyütülecek bir fark yok alırsanız hiç çekinmeyin tavsiye ederim çift hat aktifmi konusuna gelince yönlerdirme yapın o hat calsın bu kadar bataryası 2100 amper bence ıyı çok para vermeyinbizdehesaplı.com dan gönül rahatlıgıyla alın memnun kalıcaksınız.




  • arkadaşlar ben bu telefondan aldım. gayet de memnunum. ancak şu usb-otg kablosu ile bir türlü usb aygıtı bağlayamadım. herhangi bir ayar falan yapmak gerekiyor mu nasıl bir yol izlemeliyim.
  • SLM Arkadaşlar cihazı önce bolca inceledim hali hazırda elimde s3 mini var daha sonra karar vererek satın aldım

    işte size linkler bir sürü mağaza var satanhttp://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9082-galaxy-grand-duos-fiyati,978093.html

    parasına göre harika bir cihaz note 2 fiyatı ağır geliyordu bunu aldım ve çok memnun kaldım inanılmaz hızlı donma yok ve çatır çatır oyun oynuyor gözünüzün içine sokmadıktan sonra ekran farkını anlayamassınız + hd amolet ekranlar tam bir pil canavarı s3 miniden biliyorum :D s3mini 24 saat sonra şarj :D grand duosta ise 2 günü doldurmuş bulunmaktayım %15 uyarısı aldım nihayet :D bayada kurcaladım cihazı fakat 2 sim yönlendirme yapmadan işe yaramıyor zaten kataloğundada yazıyor oparatör desteğine danışın diye D: neyse alacak olanlar düşünmeyin alın teknosa dışında heryerden alın çünki kazık orada :D saygılar




  • ARKADAŞLAR BENİMDE BU TELEFONU ALMA GİBİ BİR NİYETİM VAR
    SAMSUNG BAYİSİNE GİRDİM İNCELEDİM VE EKRANI AMOLED YAZIYOR
    VARMI BU CİHAZIN AMOLED OLANI BENİM BİLDİĞİM TFT

    BİRDE ÜRETİM YERİ NERESİ OLMALI TAVSİYENİZ NEDİR

    VİETNAM DİYORLAR
    KORE OLSUN DİYORLAR

    GENELDE ÇİN GALİBA SAMSUNG

    SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİMİ OLMALI

    YANİ KISACASI DOĞRU CİHAZA ULAŞMAK İÇİN ALAN ARKADAŞLAR YADA BU İŞİN DUAYENLERİ NELER ÖNERİR
    GENEL OLARAK ALACAK ARKADAŞLAR GİBİ FAYDALANALIM

    SAYGILAR ..
  • HTC One almak için araştırırken birden bu telefona döndüm. Gerci dönüş 180 derece gibi oldu ama çift hat kullanan biri olarak birden cezbetti. Bir de fiyatı cok cazip. Yalnız bir tek ekran çözünürlüğü 480 x 800 piksel aklımı bulandırdı. Diğer üst sınıf telefonlar 1080 x 1920 ... Görünüşte çok büyük fark var gibi. Acaba bu görselliğe de yansıyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mersinli52

    HTC One almak için araştırırken birden bu telefona döndüm. Gerci dönüş 180 derece gibi oldu ama çift hat kullanan biri olarak birden cezbetti. Bir de fiyatı cok cazip. Yalnız bir tek ekran çözünürlüğü 480 x 800 piksel aklımı bulandırdı. Diğer üst sınıf telefonlar 1080 x 1920 ... Görünüşte çok büyük fark var gibi. Acaba bu görselliğe de yansıyor mu?

    5.0 inç ekranı var ve çok rahat kullanılıyor.. diğer çözünürlüğü zaten kullanmak istesen 4.8 inç ekranda karınca duası gibi bir görüntü elde edersin..
    mecburen çözünürlüğü düşürmen gerekir.. ekranın 15 inç olsa neyse.. 5. inç için gereksiz bence..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Killer Loop

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mersinli52

    HTC One almak için araştırırken birden bu telefona döndüm. Gerci dönüş 180 derece gibi oldu ama çift hat kullanan biri olarak birden cezbetti. Bir de fiyatı cok cazip. Yalnız bir tek ekran çözünürlüğü 480 x 800 piksel aklımı bulandırdı. Diğer üst sınıf telefonlar 1080 x 1920 ... Görünüşte çok büyük fark var gibi. Acaba bu görselliğe de yansıyor mu?

    5.0 inç ekranı var ve çok rahat kullanılıyor.. diğer çözünürlüğü zaten kullanmak istesen 4.8 inç ekranda karınca duası gibi bir görüntü elde edersin..
    mecburen çözünürlüğü düşürmen gerekir.. ekranın 15 inç olsa neyse.. 5. inç için gereksiz bence..

    Cevap için çok teşekkürler.. Yalnız bir sey kafama takıldı. Samsung S3 4,8 inç ekranda 720 x 1080 , HTC One 5 inç ekranda 1080 x 1920 piksel kullanıyor. Peki onlarda bu söylediğiniz durm herhalde yoktur. Son olarak da, genel oarak siz Grand dan memnun musunuz? Eksi yönleri var mı?




  • Mersinli52 M kullanıcısına yanıt
    rica ederim ne demek..
    hepsi aynı.. yüksek çözünürlük demek mevcut ekrana daha çok şey sığdırmak manasına geliyor.. bu da karakterlerin küçülmesi demek..
    zaten ekranlar 5 inç ve civarı.. daha ne kadar küçültücen..? görmen için gömülmek gerek içine..

    ben memnunum ama bu kişiye göre değşir.. zira ben internete giriyorum, mail okuyorum, hava durumu, şu bu iş için ufak tefek yazılımlar kurup ihtiyacımı görüyorum..

    iki hat olmasından memnunum.. biri ile konuşurken diğerinden arayanı yönlendiriyor felan ama dert değil açmıyorum.. kim aramış bakıp geri arıyorum..
    sms yollamak, whats up kullanmak keyifli.. internet zaten güzel.. ekran büyük lebi derya gir kullan..
    internet bankacılığında sorunum yok..
    oyun felan kurmam işim olmaz.. belki oyunlarda çakabilir ama oyun isteyen gitsin ona uygun cihaz alsın derim..

    resim kalitesi ve video kalitesi bence mükemmmel.. daha iyi olan var, ama çift hatlı değiller..
    s4 ü inceledim, katiyen o telefona vermem o parayı.. ama oyun oynayacaksam olabilir..

    kısaca ben ihtiyacımı görüyürum.. kilitlenme felan oluyordu, cpu yu güç tasarrufundan çıkardım o da olmuyor artık..
    haftada bir restart gerekir, malum işletim sistemi var içinde, takılıp akılma olmasın die yapıyorum ben..
    nitekim ram kullanımı düşüyor restarttan sonra.. internet sayfaları daha hızlı açılıyor..
    oğlum evde, kamera var kameradan izleyebiliyorum..
    tv izliyorum istersem.. video, vs.. vs..
    aklıma gelenler bunlar.. ben memnunum doğrusu.. sıkıntım yok..
    tavsie ederim.
    ama deidğim gibi, oyun oynamak istiyorsan hiç oynamadım, başarılımıdır o konuda bilemicem?




  • Killer Loop K kullanıcısına yanıt

    İşte , Tarafsız , gayet net ve amaca uygun yorum ... tekrardan teşekkürler...
  • Mersinli52 M kullanıcısına yanıt

    işe yaradıysam ne mutlu bana
  • arkadaşlar iyi günler uzu zamandır formlarda i9082 için arştırma yapıyorum, ve bu telefonu çok beğeniyorum, şu an 7722 kullanıyorum ama kanımca kullanım süresi dolmak üzere ve değişim şart. samsung tan vaz geçmekte istemiyorum, iki hattımın aynı anda kullanılabilirliğinden de vaz geçmek istemiyorum. bir kaç arkadaşım Samsung wın i8552 önerdi ama bu telefonu kullanan veya 2 hattın aynı anda açık olduğuna dair bir yorum bulamadım.

    bana bu konuda bilgisi olan veya duyumu olan arkadaşlardan yardım edebilecek birileri varsa paylaşımlarını bekliyor olacağım
  • Merhaba, işim gereği sürekli internet üzerinde olmam gerekiyor. (Facebook, Twitter, YouTueb

    Vodem ile kullandığım hat ile telefon hattımı bu cihaz üzerinde kullanmak istiyorum. Vodem hattı zaten aramalara kapalı, sadece internet için kullanıyorum.
    Merak ettiğim bu telefonda internet hattımı kullanırken aramalarda kullandığım hat devre dışı mı kalıyor ve internete gireceğim sim ile arama yapacağım sim'i ayırabiliyor muyum?
  • En yakın zamanda kurcalamak lazım.. Aralık'ta anons edilmişti, o zamanlar öteki çift hatlı telefonu alacaktım ama vazgeçmiştim, sorunlu bir tlf oldugu soylenıyordu..


    Bu telefona s7562 kadar talep yok sanırım.. konusu uzun zamandır aktif değil, dogru duzgun alıp inceleme yapacak da yok.. 900TL altına düşerse almayı dusunuyorum, hediye çeki vs gibi bi kampanyayla yakalayıp falan :)
  • Bu cihazda flash desteği yok mu? Flash yoksa işimi görmez bu cihaz..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.