Şimdi Ara

SAMSUNG HT-D6750 3D BLURAY EV SİneMA SİSTEMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarcs

    Teşekkür ederim arkadaşlar

    Rica ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aegeus

    Arkadaşlar Selam,

    Bu sistemi geçen hafta satın aldım ve kurdum; yaklaşık bir hafta süredir kullanıyorum. Genel anlamda memnunum diyebilirim. Bundan önce Logitech Z-5500 kullanıcısı idim, filmlerde güzel ama bas ağırlıklı bir sistem olması, tizlerin berrak olmaması nedeniyle, üstelik sistemde müzik de dinlemek istediğimden bu seçeneğe yöneldim. Aslında ayrı ayrı receiver + Hoparlör + blu ray oynatıcı alacaktım ancak biraz da tembelliğime geldi, hazır seti görünce, bir parça araştırmasını da yapıp aldım.

    Televizyon olarak Samsung 46D7000 kullanıyorum; her iki ürün de Samsung olunca HDMI ile birbirine bağlayınca birbirlerini gayet güzel tanıyıp, anlaşıyorlar, tek kumanda ile her iki sistemi idare etmek mümkün oluyor, rahatlık sağlıyor. Diğer yandan blu ray player üzerindeki usb girişinden harici hdd'yi bağlayınca, içeriğindeki bir çok dosyayı sorunsuz oynatabildim, özellikle mkv dosyalarını son derece kaliteli bir şekilde işlediğini söyleyebilirim. Bununla birlikte sistem malesef flac formatını desteklemiyor. Yani indirmiş olduğunuz kayıpsız müzik dosyalarını bu sistem ile dinlemek sıkıntılı. Sistemin arkasında bir optik, iki de hdmi girişi var, böyle olunca xbox olsun, uydu alıcı vb. olsun bu şekilde bağlamak mümkün. Ses kalitesi beni genel anlamda tatmin etti; baslar belki Logitech Z 5500 kadar kuvvetli değil ancak gayet yeterli. Her bir hoparlör için ayrı ayrı ses yükselik ayarı yapılabiliyor, ayrıca çok detaylı olmasa da kullanıcı ekolayzır ayarı da mümkün. Orta ve tiz tonlar ise gayet berrak ve çatlamıyor.

    Diyeceğim o ki, eğer kendi sisteminizi ayrı ayrı parçaları alıp kurmayı düşünmüyorsanız, ayrıca tv olarak da Samsung kullanıyorsanız bu çözüm sizi çok mutlu edecektir. Gerek ses gerek görüntü kalitesinden oldukça memnunum. Bence önde gelen seçimlerden birisi olmalı. Keşke flac desteği olsa, basları da biraz daha güçlü olsaymış.

    edit: Unuttuğum bir iki hususu daha ekleyeyim; arka iki hoparlör kablosuz, yani arka iki hoparlörden çıkan ses kablolarını bir receiver'a, receiver'ı da elektrik fişine takıyorsunuz o kadar. Sistem çalışınca kendiliğinden bağlanıyor, ilave ayar yapmaya gerek kalmıyor. Böylelikle tv yanındaki önde bulunan ses sisteminden arka hoparlörlere ses kablosu uzatmaya gerek kalmıyor. İkinci olarak, sistem yanında wireless adaptör ile geliyor ve evdeki internet ağına bağlanıyor. Ayrıca lan girişi de mevcut. Sistem üzerinde, aynı Samsung tv'lerde olduğu gibi smart uygulama ekranı mevcut. Buradan program indirip, çalıştırabiliyorsunuz. Misal Youtube uygulaması da mevcut. Üçüncü olarak, ben sisteme yine Samsung marka harici 2.0 TB'lik hdd'yi takıp kullanıyorum, gayet rahat okuyor, bir sıkıntı yok.

    iyi bayramlar .sizin bu almış olduğunuz sistemin sadece hopörlör takımını 700 tl ye satan birisini buldum.yanında blu ray oynatıcısı yok .ne yapmam gerekiyor. anfi recervier alsam oynatabilirmiyim ne önerirsiniz




  • Selamlar, zannetmiyorum ve pek tavsiye etmiyorum; o hoparlörler tek başına değil sistem olarak bir bütün olarak çalışmak için tasarlanmış, zaten subwoofer da aktif değil pasif, bu nedenle almadan iki kere düşünün derim.
  • arkadaslar bende bu üründen istiyorum ama bulamıyorum samsung tv var 55es7000 buna uygun önerilere açığım iyi bir ses sistemi istiyorum filmleri hdd den izleyecem dvd veya bluray olması gereklimi logitech z906 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir f455 alacam yoksa ?
  • samsung HT-D6750 ses sistemimi satıyorum duyrulur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.