Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 için Android 4.3 güncellemesi yeniden başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4.3 sürümü android işletim sisteminin belkide en ağır sürümüdür windows taki vista gibi s3 sahipleri pişman olacaklar bu sürümü yüklediklerine cunku bu surumu sadece note 3 düzgün takılmadan donmadan adamı cıldırtmadan calıstırıyor 3gb ram ve neredeyse bir ultrabook gucundekı cpu'su sebebiyle s3 ile note 3 arasında buradan pasifik kadar fark var bir sürü problem yaşayacaklar s3 sahipleri eğer 4.4 ü alırlarsa o zaman bazı şeyler yoluna girebilir bir umut.

  • doctor5945 kullanıcısına yanıt
    Hic alakasi yok nexus 4 te uzun sure kullandim. Htc one da da kullaniyorum. 4.3 genel olarak 4.1 de veya diger android surumlerinden farki olmayan bir surum. Samsung un rezil touchwiz i sisiriyordur orasi ayri ama android 4.3 un getirtigi bir yuk yok. Note 3 un de ayrica iyi calisan hali 3gb ram le birkac uygulama acip ciktiktan sonra launcherin yenilenmesiyse kalsin nexus 4 ve one da cok daha iyi calisiyor. 4.3 un sorunlu versiyonunu s3 e kurmustum 4.1 den cok daha hizli calisan bir surum. Hatalari duzeltildiyse 4.1 den cok daha iyi olucaktir. Ama touchwiz yine 400 mb anca ram harcayan normal android sistemini sisirip bosta 2gb ram falan harcadigi icin tabi sacmalamasi olasi touchwizle.ama s3 e gelen zaten note 3 tekinden daha az ozellige sahip olcagi icin dengelencektir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hayatimda boyle bir guncelleme gormedim ha geldi geliyo gelcek bu nasil birseydir ulkeye ozel mu uretiyorlarda kademe kademe veriyorlar onuda anlamis degilim aksam yatmadan sabah uyanir uyanmaz bazen gece ara ara uyandigimda bile kontrol ediyorum yok guncelleme arkadas piskolojim bozuldu hic vercez demeseydiler ne rahattim ya sabah aksam beddua ediyorum samsunga tuttarsa zaten s5 den falan hayir gelmez kapatirlar :)

  • darısı Türkiye'deki ve note 2 kullanıcılarına :)

  • İyi olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir senede 100 tane telefon cikaracaklarina 2-3 tane adam gibitelefon cikarsin guncellemeye vakti olur hepsini yoksa cok bekleriz.

  • Hakikaten samsung cok fazla çeşit çıkarıyor sonrada toparlamakta bocalıyor. GMD güzel iş yapti, şimdi vesteli bekliyorum, bize uygun güzel bir model cıkarsın kurtulalim samsungtan apple dan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • ★08/12/13 SAMSUNG S3 RESMİ GÜNCELLEME GELDİ !! 4.3 (I9300XXUGMK6) ROM YÜKLEME REHBERİ

    http://forum.donanimhaber.com/m_83924265/tm.htm

    Gelişmeleri buradan takip ediniz. İndirme linki ve nasıl yükleneceği konusu resimli anlatım şeklinde vardır.

  • Yüklemeyin derim s4 kullanıcısı olarak 2 gb ram olduğu halde kasılmalar ve klavyede şişmeler oluyor bazen dayanılmaz hale geliyor ayrıca knoxda bi hayli yavaşlatıyor 4.4 gelirse inşallah gelir onu yükleyin ;)

  • Valla heyecanla bekliyorum telefonumu çok seviyorum zaten ama güncelleme beni çok heyecanlandiriyor yeni tel almış gibi olacam :)

  • Valla heyecanla bekliyorum telefonumu çok seviyorum zaten ama güncelleme beni çok heyecanlandiriyor yeni tel almış gibi olacam :)

  • Sony halen 4.3 yayınlamadı.
  • Kuran bilgi versin

  • sammobile sitesinin firmware haberlerindeki konuda s3 güncelleme listesi var. Türkiye romunun dağıtımının başlaması için ordaki listenin en az yüzde 70 inin yeşil hale gelmesi lazım çünkü malumunuz tam dağıtım başlamış olsa bile Türkiye romları her zaman diğerlerine nazaran geç gelir. Biz de böyle Ocağa kadar bekleriz.
  • android 4.3 için 24 mb lık ikinici güncellememi bugün aldım ekran geç açılma ve şarjın azalması sorunu şuan için gitti..keyifli oldu şimdi s3

  • Arkadaslar fazla macera aramayin. 4.3 guncellemesinden memnun kalmayipta tekrar 4.1.2 ye donmek isterseniz husran yasarsiniz. Tekrar eski rom u yuklediginizde imei 00499... olur basiniz agrir. Donma ve kasma sorununu cozduk diyorlar ama sanmiyorum. 4.3 cok kasiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Arkadaslar fazla macera aramayin. 4.3 guncellemesinden memnun kalmayipta tekrar 4.1.2 ye donmek isterseniz husran yasarsiniz. Tekrar eski rom u yuklediginizde imei 00499... olur basiniz agrir. Donma ve kasma sorununu cozduk diyorlar ama sanmiyorum. 4.3 cok kasiyor.


    Uygun efs versiyonuna sahip 4.1.2 romunu yüklerseniz sıkıntı yaşamazsınız. MG4 anabant sürümlü ve ondan sonra çıkan 4.1.2 romlarına kolaylıkla dönülebilmekte. Yalnız yükleme işlemi sonrası wipe işlemlerini yapmak gerekiyor. Yapılmadığı takdirde telefon açılış animasyonunda döngüye girer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 9 Aralık 2013; 14:32:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    android 4.3 için 24 mb lık ikinici güncellememi bugün aldım ekran geç açılma ve şarjın azalması sorunu şuan için gitti..keyifli oldu şimdi s3

    Benim telefonda İngiltere MG4 anabant sürümlü 4.1.2 romu yüklü olmasına ve CSC kodum BTU olmasına rağmen Kies ya da OTA'dan kontrol ettiğimde en güncel sürümü kullanıyorsunuz yazıyor hala.

    Sizin telefon İngiltere romu mu kullanıyor ve güncellemeyi yaptıktan sonra anabant sürümünüz ne oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 9 Aralık 2013; 14:48:42 >
  • Yıl sonuna kadar Türkiye'ye gelir mi 4.3 ne dersiniz ?
  • Arkadaşlar önemli olan 4.3 değil 4.4. 512 MB Ramde çalışacağı söyleniyor. Eğer böyle olursa S3 te akıcılık çok iyi bir seviyeye gelebilir.
    4.4'ü stabil şekilde çalışan bir rom yaparlarsa S3 için daha güzel bir haber olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.