Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE 3 NEO [ANA KONU] ★★ (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
105.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tface

    Hangi rom u kullanıyorsun hocam XDA dan mı yükledin, ben de de note 8 7.1.1 var, geri dönüp denemek istiyorum özellikle batarya performansı açısından merak ediyorum alt sürümleri
    sam mobile den indirdim resmi rusya romu var.note 3 neodaki 7.1.1 sürümünde arama yapma ve kamera gibi özellikler kullanılmıyordu fixlenmiş mi yoksa sizin telefon note 3 neo değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MiskinC kullanıcısına yanıt
    Hocam konu öyle bir hortlamış ki konu başlığına bakmadan note 5 konusu sandım kusura bakma :) note 3 neo dan note 5 e geçtim, artısı kamera en büyük eksisi şarj.
  • Arkadaşlar telefon bozulmuyor. Efsane kasa corolla gibi. Kaç kere sert zemine düşürdüm hiç bi şey olduğu yok. Donanımsal bi problemi olmasa da artık iyiden iyiye yavaşladı. Aynı şekilde evladiyelik telefon önerisi olan varsa bu mesajı alıntılayıp yazarsa çok mutlu olurum. Bütçe kısıtım yok.
  • Telefonumun şarjı çok kısa sürede bitiyor batarya nereden alabilirim öneriniz var mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wenceremos -- 30 Ağustos 2018; 16:41:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bende SM-N5700Q modeli var. Android sürümü ise 4.4.2 şu an. Bazı sebeplerden ötürü 5.0 ve üzeri bir sürüme geçmem gerekiyor. Ana mesajdaki Yandex linkindeki ROM'u yüklersem bir sorun yaşar mıyım? (Dili Türkçe olur mu, kamera ve kalem gibi ögeler çalışır mı vs.)

    Bir de 2015'teki sitelerde sürüm güncelleme otomatik olarak Kies'ten yapılabilirken şu an niye yapılmıyor?
  • Bu telefonu ikinci el olarak aldım. Lakin şöyle bir sorunum var. Telefonu bir yere koyuyorum 2 saat sonra baktığımda batarya bitmiş oluyor. Yeni batarya aldım aynı, original batarya diye başka batarya aldım yine aynı, şarj entegresi değiştirdim yine aynı.... Para tuzağı gibi resmen, bir türlü olmuyor. Bu şekilde sorunlu telefonu başkasına da satmak istemem.. Tecrübeli olan arkadaşlar bu konuda öneride bulunabilir mi. Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih miskiner -- 24 Temmuz 2020; 23:24:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba, bu müthiş telefona ara ara ihtiyacım oluyor kullanmak zorunda kalıyorum. Yalnız şöyle bir sorunum var bu sorun normal midir herkeste var mıdır merak ediyorum. Ekranda bir yere dokunuyorum bunu 1 saniye sonra algılıyor. İnanılmaz kasıyor yani. Format atsam da düzelmiyor. Bazen -çok seyrek ama- kendi kendine düzelip akıcı kullanılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • euse1474 kullanıcısına yanıt

    biçok uygulamayı disable etmen lazım, root yap, bloatware sil, işlemci hızını kernelden arttır, google ayarlarını doğru kasman lazım, bazı tweakler var, ve kernel auditor indir bellek öldürme ayarını en düşük profile geçir,yine orada bazı diğer ayarları yapman lazım, swap ayarı vs 50 ye getir. kilit ekranını tamamen iptal et, telefona 5.1.1 kur official, şuan benim bu şekilde bir sorun yaşamıyorum telefon hızlı.


    size de tavsiye ederim.


    bu kasmanın temel sebebi google play services denilen yazılımdır. kasar. inanın bu servise mecbur kalmasaydık telefon uçardı. çünkü google servisleri olmadan ve touchwiz tabanlı olmayan bir rom kurdum verdiği hıza inanamazsınız. yani diyeceğim google telefonları bilinçli yavaşlatıyor bu açık.....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C6238DE8 -- 19 Ocak 2023; 7:33:9 >
  • Vay be bu telefonum aklıma geldi. Ne telefondu..

  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.